fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Jim_E_Rustler said: Evet degismesi için yapılması gereken politikacı olup etkinin geçecegi konumda olmak. Bunun dısında yapılabilecek ve işe yarama garantisi olmayan tek şey halk görüşünü etkilemek. Bu da hükümete baskı olarak gider. İyi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Noyzura said: ben gataya gidip burnumdan derin ama sessiz bir nefes alıp tutku enerjimi serbest bırakınca herkes bir hoş oldu ve bana psikoseksüel bozukluk raporu verdiler. Savaşta ve barışta askerlikten muafım. pembe tezkere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Herkes kendi verdiği oydan sorumludur, tamamen hür iradeyle, kendi düşüncesine göre kimi istiyorsa ona oy vermeli, bu konuda tepki gösterilmemeli. Bunun yanısıra AKP askerlik konusundaki sıkıntıyı düzeltirse tabii ki çok büyük bir iş yapmış, alkışlanacak bir sonuçlandırma yapmış olur. Ancak ülkenin dününü, bugününü ve geleceğini kapsayan yüzlerce farklı konuda binlerce farklı icraat varken ve her gün yenileri ortaya çıkarken bunları hiçe sayıp spesifik olarak sadece tek bir şarta (bayağı programlama dilindeki "condition" gibi) bağlı olarak oy vermek bence bir insan için öncelikle kendini aşağılamak ve vizyonsuzluk olur. Ha, tüm spektrumda ortalamada doğru ve iyi gittiğini düşünüyorsa insan tabii ki o partiye verecek oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 İsteyen pc başında göt büyütsün, isteyen yurt dışına kaçsın ama ülkede askerlik denen bir gerçek var. Adam zengindir derdi yoktur ve en önemlisi rahattır ona bir lafım ok ne yaparsa yapsın ama askerlik olmadan iş kuramıyorum,işe gidemiyorum, evlenemiyorum vs vs diye dertli dertli dolaşanlara eğer başka çözümünüz yoksa yapın kurtulun diorum. Yasa çıkacak işi tarlanın etrafını teller koydum oraya koyunlar gelecek yünler dikenlerine takılacak sonra onları ip yapıp satıp borcunu ödeyeceğim işine benzer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ayrıca 3. dünya savaşı çıkar filan yapmka lazıma askerlikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 mascio said: Noyzura said: ben gataya gidip burnumdan derin ama sessiz bir nefes alıp tutku enerjimi serbest bırakınca herkes bir hoş oldu ve bana psikoseksüel bozukluk raporu verdiler. Savaşta ve barışta askerlikten muafım. pembe tezkere? tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 O kadar yazıyorum banane ya ne yaparsanız yapın.Tavsiye vermeye de gelmiyor. Şu an askerlik mi o ne diyorum kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 geçtiğimiz dönem raporla kaçtım, ağustostaki değişik olacak biliyoruz fakat onu şu an araştırıyoruz ve bir kaç ilde paralel olarak şubelerde soruşturuyoruz nasıl bir açık bulabiliriz diye. evet organizeyiz. 1 dönem daha atlatsam sonra ver elini yüksek lisans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Ya kaçtım ettim sonra yaptım geldim nedir, üstelik benimle beraber gitmek yerine doktoraya başlayan arkadaş daha fazla dashak geçebilsin diye Şırnak çıktı, ama sıkıntı olmadı. Sadece şunu gördüm, can sıkıntısının bir üst limiti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 /summon Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Okul bitti, hemen gittim geldim 3 sene gecmis OHA!!! O yasa cikcak bu yasa cikcak soyle olcak boyle olcak stresslerini yasamaya hic degmez. Gidin, kurtulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 abi yapın gelin temiz temiz kafanız rahat olsun. kanun kaçağı gibi yaşamaktansa.. vücudunuz şekle giriyor lan hem. yokluk görmemiş baya durumu iyi insanların özellikle gitmesini isterim ki görsünler mahrumiyet nasılmış diye. hakikaten her erkeğin yaşaması gereken bi tecrübe bence askerlik. kendi sınırlarını falan öğreniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 axedice said: Günün 18 saati wow oynayıp yemeksepetinden yiyip göt büyütmek > askerlik. Net daha yararlı sanal düşmanları kesip piksellerle savaşmak, düşün o kadar boş bi meşgale askerlik. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 herhangi bir şekilde asker olacağıma günde 28 saat wow oynar yemek sepetinden waffle söylerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 diaboliq said: abi yapın gelin temiz temiz kafanız rahat olsun. kanun kaçağı gibi yaşamaktansa.. vücudunuz şekle giriyor lan hem. yokluk görmemiş baya durumu iyi insanların özellikle gitmesini isterim ki görsünler mahrumiyet nasılmış diye. hakikaten her erkeğin yaşaması gereken bi tecrübe bence askerlik. kendi sınırlarını falan öğreniyosun. abi asker olmak demek dünya çapında silah şirketlerinin yürüttüğü rezil oyunlara alet olmak demek. yokluğu öğrenmek istiyorsan oruç tut , vucudu sekle sokmak istiyorsan spor yap ama gidipte kimsenin askeri olma. yazık abi görmüyormusun milletin anaları babaları ağlıyor ama ne uğruna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kendi sınırlarını öğrenmek için neden 6 ay bekliyosun askerlik dediğin şey beklemek. beklemesen neler yapıcan o altı ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Noyzura said: abi asker olmak demek dünya çapında silah şirketlerinin yürüttüğü rezil oyunlara alet olmak demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ;D off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Abi ülkede zorunlu olan askerlik hizmetini yapmak ile, silah satıcılarının oyuncağı olmak arasında everest fln kadar fark var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zorunlu diye birşey yok. bu ülkede askerliğin zorunlu olmasının sebebi de zorunluluğa karşı gelicek bir duruş yok . Bu ülkede zaten uluslararası silah tüccarlarının kuklası olduğu için burada gösterilen tavır çok önemli. insan değilsin sadece sen. Sonsuzluğunu hatırlayamayan bir varlıksın aynı zamanda. kendini bu kadar çaresiz hissetme , olduğunu sandığından çok daha fazlasısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ben askerligimi yaptim reddedebiliyor muyum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Noyzura said: diaboliq said: abi yapın gelin temiz temiz kafanız rahat olsun. kanun kaçağı gibi yaşamaktansa.. vücudunuz şekle giriyor lan hem. yokluk görmemiş baya durumu iyi insanların özellikle gitmesini isterim ki görsünler mahrumiyet nasılmış diye. hakikaten her erkeğin yaşaması gereken bi tecrübe bence askerlik. kendi sınırlarını falan öğreniyosun. abi asker olmak demek dünya çapında silah şirketlerinin yürüttüğü rezil oyunlara alet olmak demek. yokluğu öğrenmek istiyorsan oruç tut , vucudu sekle sokmak istiyorsan spor yap ama gidipte kimsenin askeri olma. yazık abi görmüyormusun milletin anaları babaları ağlıyor ama ne uğruna ? silahı biz yapıyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Fistan said: ben askerligimi yaptim reddedebiliyor muyum simdi hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Noyzura said: zorunlu diye birşey yok. bu ülkede askerliğin zorunlu olmasının sebebi de zorunluluğa karşı gelicek bir duruş yok . yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Noyzura said: insan değilsin sadece sen. Sonsuzluğunu hatırlayamayan bir varlıksın aynı zamanda. kendini bu kadar çaresiz hissetme , olduğunu sandığından çok daha fazlasısın. Ver abi gazı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar