Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ne güzel espri yapmışım kendimi ellemek istedim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 çaktırmadan elle lan kimse görmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 oha senko 2001 kayıtlıymış. yeni gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ne zannettin bebiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 senko'nun akontunu ben almıştım area masterzlarla aram çok iyiydi, dedim açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 story 4 saat suruyor, gayet keyifli oyun. robot gibi evrak onaylamayirsunuz bir hikaye var oyunda, neredeyse her musteri ile diyalog oluyo baya bir cesitlilik katmislar. her gun giris kanunlari degisiyor baya varyasyon ekleniyo oyuna. KONSANTRE olmaniza gerek yok :D 30 gun suruyo story. farkli endless ve timed modlari da var denemek isteyenlere ama 10 dolar pahali 5 dolar olmaliydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 he evet KONSANTRE olmamıza gerek yok. aynı anda 5 evrakta 20 şeyi birden hatasız ve en çabuk şekilde kontrol etmek hiç konsantrasyon gerektirmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 spoyla olm oynamamisin oyunu hala inat ediyosun. senin dedigin konsantre olayi toplasan en fazla 5 gun. sonra geliyor bribeler, havadan paralar, terorist saldirilari, gizemli hediyeler.. vs vs kafadan 10 gun zaten mesai saati bitmeden oglende gunu bitiriyosun (terorist saldirisi), yani cabuk hizlica belgeleri halledim diye bi trip yok oyunda, yayila yayila incele evraklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 olm şu oyuna da spoiler mı koydun lan :D dediğin gibi yayıla yayıla olayı geliyorsa bilemicem ama demoyu bitirdim işte, demonun son gününe bütün ailenin sağlıklı girmesini sağlamak zordu. ayrıca git satın al olm ben senin gibi kopya çekip oynamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 today go tomorrow come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ben evde daire degistirip kizkardesimin cocugunu evime aldin lan. dusun kazandigim parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bi tane herif geliyor elinde hiç belge yok boş boş yüzüme bakıyor napacam ben buna? postalıyamıyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 rulebooku ac, inspecti ac herkesde pasaport olmali yazisini tikla sonra kendi deskini tikla. pasaportunz yok diye soruyorsun adama sonra zaten varsa verir yoksa haberim yok falan diyor. detain edersin gitmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 10 dolar ne şuna hahahaha indie indie diye cırladı millet bunlar da dayadı fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 http://cdn.alltheragefaces.com/img/faces/png/neutral-pirate-poker-face.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Beril bunun serisini çekiyor. Gameplay'i göz atmak isterseniz şöyle; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 beril kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Liseli serap'ın arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 liseli serap vardı di mi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 beril çirkin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 her bi video 20küsür dk gr editleme yok peh üşengeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 beril kim lan öyle bi diyosunuz ki obama sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 sempatikmiş hatunun anlatışı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 the beril Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar