Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 BOGONDO ŞOROYOT GOLMODO HOHOHOHOHO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 zaten tutuluyo doktotra neden gittiğin kayıtları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Armutlara bak, biz yaptığımız seksi ertesi gün doktora raporlamak zorunda mıyız lan? Ona ne? Sana ne? Her anlamda varoşa çevirdiler ortalığı. AMA NEYSE Kİ BUGÜNDE ŞERİAT GELMEDİ EHE EHE EHE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 BonePART said: zaten tutuluyo doktotra neden gittiğin kayıtları var Sıradan bir vatandaş şu en alttaki yazdığım " kızımız soğuk algınlığı hariç doktora gitmemiştir" kaydına ulaşabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Redeagle said: Armutlara bak, biz yaptığımız seksi ertesi gün doktora raporlamak zorunda mıyız lan? Ona ne? Sana ne? Her anlamda varoşa çevirdiler ortalığı. AMA NEYSE Kİ BUGÜNDE ŞERİAT GELMEDİ EHE EHE EHE... Ekonomimiz süper ömöföye borç bitti üstüne borç vöröyöröz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 prezervatif alırken utanmak ? bu prezervatiflerin genelde kasiyerin tam önünde olduğu yerler var, -aa az kalsın unutuyordum deyip aldım iki gün önce, kasiyer kız renkten renge girdi, kuyruktakiler liseliler kikirdedi felan acayiplikler ülkesiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 abi ulaşamıyoda burası türkiye 3 5 kuruşa alınmıcak belge yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 marksman said: prezervatif alırken utanmak ? bu prezervatiflerin genelde kasiyerin tam önünde olduğu yerler var, -aa az kalsın unutuyordum deyip aldım iki gün önce, kasiyer kız renkten renge girdi, kuyruktakiler liseliler kikirdedi felan acayiplikler ülkesiyiz abi almanyada tren istasyonunda çikolata makinesinde satılıyo afushhuasfhuashufa ben ilk giğttiğimde o ne lan diye bi saat baktım aga üstünde almanca bişiler yazıyo anlamıyosunda dedim sakız felan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Bimde vardı bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Bim'inkiler deliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 delikli nane mi la bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 marksman said: prezervatif alırken utanmak ? bu prezervatiflerin genelde kasiyerin tam önünde olduğu yerler var, -aa az kalsın unutuyordum deyip aldım iki gün önce, kasiyer kız renkten renge girdi, kuyruktakiler liseliler kikirdedi felan acayiplikler ülkesiyiz O kasiyerin kızarması ve surat ifadesini değiştirmesi beni benden alıyo sanki akşam onu sikicen amk fgkldfgkldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Teklif ediyor diye de anlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Kadının suratına muz aromalıyı fırlatırsanız işkillenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 vazektomi olup varoluşa sktiri çekicem bu genç yaşımda yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Dıııııııııt prezervatif konusunu bitirdim başlık sahibi küfredecek bana İlaçları marketlerde satalım olayı vardı bir ara şimdi doktordan habersiz aspirin bile alamayacağız. Belki teoride doğru ama samimiyet ? Yollar b.k gibi. Arabalar sanki göbek atıyor. Akaryakıt dünyanın en pahalısı..... Biz hala alkol, sigara, türban, cinsellik, din üzerine dönüp duralım 10 seneden bu yana değişik bir konu gören var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 GERGE said: Bim'inkiler deliklidir. istemsizce guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 chrome said: gündem değişti yine. patlama oldu falan unutuldu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 bitane yandaşın gelip savunmadığı topiklerden olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 şakirtler halen alkol topicinde, herşeyin bi sırası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Tezgah altından alkolle birlikte bunu da satarlar artık akşam 10 dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Karaborsa döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Amacı yanlış olsada yapılması gereken birşeydi bu. Anca bizim gibi 3.cü dünya ülkelerinde eczaneden asprin alır gibi alabiliyosun çünkü ertesi gün haplarını. basit ilaçlar değil bunlar reçetesiz satılması büyük hata zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 he zaten butun ilaçlar reçeteli oldu bi bunlar kalmıştı. her türlü ilacı reçetesiz alabiliyosun anti depresanlar leblebi gibi bunlar reçeteyle. bırakın bu gelişmiş ülkeler ayagını biliyoruz niyetlerini akılları fikirleri uçkurlarında, kendilerinki de yetmiyor millete karışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar