diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 abi olay sevişmek mi onu mu istiyosun... cevabını evet olarak varsayıyorum ve yardırıyorum... ***** kaybedenler kulübü******* ister entel olsun , ister fabrika kızı ister angela merkel olsun , ister adı kezban olan bi kezban bu film kızların bütün kapılarını açıyo abi. kesinlikle açıyo. görsel var mı ? yok diyaloglar çok özenti , immortality falan çalmıcaz diyolar falan benim tansiyon zıplıyo zaten o sahnede. televizyonun karşısına kurulun , sakın laptop ta kucağımıza alıp izlicez abi biz ya demeyin. öpüşme falan olaylarına girince laptop kucaktan yere düşüyo durduk yere 500 tl masrafa gerek yok şimdi. eliniz ayağınız lan o.. oturun koltuğa yana yana.. hafif yakın otur , tam "alo merhabalar biz sizinle seviş miydik?" diye soruyo ya dinleyiciye , heh işte orda bas kahkahayı , böyle baya gül , ilk insan gibi gül. sonra hatuna dön " biz sizinle sevişmiş miydik?" diye sor ve kafanı arkaya atarak kahkaha at , kafan yine eski yerine geldiğinde iki durumdan biri seni karşılıyo olucak; 1- sana dik dik bakıyosa bu saatten sonra silktir et kaybedenler kulübünü "silkerler" de aç die hard 4 ü yarım yarım yardır. 2- o da gülüyosa , senin gülmen bittikten sonra at elini omzuna ama böyle hafif at. ya ben kimim ya burda millete öğüt veriyom... çok da uzun yazdım emeğime saygısızlık edip silemiyom da... kaybedenler kulübü iyi abi. o bak gayet bu konular üstünde etkisi büyük bi film. çok görsellik istiyosa 3 boyutlu gözlük takıp izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 diaboliq said: a öpüşme falan olaylarına girince laptop kucaktan yere düşüyo durduk yere 500 tl masrafa gerek yok şimdi. eliniz ayağınız lan o.. Adam samimi abi =/ Ben inandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Amores Perros Cruel Intentions Magarada yasadiysa da Cidade de Deus Yatak garantili karsim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sırpski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 texas chainsaw srpski the human centipede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ulan kız eve gelmiş senle film izlemeye daha sevişmek için film seçmenin ne gereği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Cheaz said: ulan kız eve gelmiş senle film izlemeye daha sevişmek için film seçmenin ne gereği var recep ivedik'te de sevişilmez şimdi. seçecek tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Sufi said: Xenocide said: insanoglu nereye gidiyor lan. internetten kiz tavlamalik film diye aratip sonra o filmleri izleyip kiza entel rpsi yaparak ilgisini cekip yataga atmacalar falan. nasıl nereye gidiyor? tarihin başlangıcında beri her yol mübah... hayır gerçekten entel olan adama yazık değil mi abi, adamın ekmeğiyle oynamaktır bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Gugıl çıktı mertlik bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 kız olsam bağa chungking express izletene verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Xenocide said: hayır gerçekten entel olan adama yazık değil mi abi, adamın ekmeğiyle oynamaktır bu :( sevişmekle kız mı bitiyo abi? entel de başkasına yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sevişsevişsevişyalaöpyalasevişseviş bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Wyand said: texas chainsaw srpski the human centipede abi işin kötüsü 3ünüde izledim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Sufi said: Xenocide said: hayır gerçekten entel olan adama yazık değil mi abi, adamın ekmeğiyle oynamaktır bu :( sevişmekle kız mı bitiyo abi? entel de başkasına yazsın. abi türk kızı bu, bitiyo evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Xenocide said: Sufi said: Xenocide said: hayır gerçekten entel olan adama yazık değil mi abi, adamın ekmeğiyle oynamaktır bu :( sevişmekle kız mı bitiyo abi? entel de başkasına yazsın. abi türk kızı bu, bitiyo evet. bu kız italyan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Aluriel said: sırpski su ne pis bisiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Lan manyak manyak filmler yazmıssınız adama denemesi bedava .. izlemediyseniz. http://images5.fanpop.com/image/photos/24700000/Crazy-Stupid-Love-wallpaper-crazy-stupid-love-24753189-1024-768.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 sende o tribi bırak yok festivallik miş marjinal miş.. skim sonic tripler.. ne marjinali ne festivali.. dayıcan holivudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 senin film bittikten sonraki emelin belli mi.. belli.. film bittikten sonraki 2 saat icersinde girdiginiz giriceginiz hal ve tavırları hatırlayıp ona göre takıl.. yatakta bi o köse bi bu köse dönerken o festival filminden eser kalmaz .. geçicen o tripleri. kızda geçsin burayı okuyasa gizli saklı.. bi kardeşinden tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 The Dreamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8ht216Ejd1ru0kc0o1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 NaturalSpringWater said: The Dreamers oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ilk ben yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ben görselini arıyodum önce benim aklıma gelmiş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ben 3 gündür bu topiğe gireyim de dreamers yazayım diye düşünüp hep erteliyordum. ilk benim aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar