Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 karşılıklı sarı kart gösteriyorum size
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Lectre haklıyken haksız duruma düşmemek lazım
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Lectre said: abi bak hala atar yapıp durma küfredicem o olacak. gerizekalılarla muhattap olmak istemiyorum diyorum anlamıyor musun? son dk kıvırdığını o 2 mesaj öncesinde ben dahil herkes biliyor salak mı sanıyorsun insanları? şu kadar basit insanlar olmayın haklı çıkmak için ya, ben haksızsam haksızım diyorum. tartışmayayım diye eyvallah dedim hala gelmişsin salak salak cevaplar atıyorsun, bi siktir git. :( ne olursun küfür etme küçük dünyam başıma yıkılır.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bingildak gözünü sevim oyun bölümünden çıkma ya ne asabisin arkadaş hep mi böle sinirli mesaj atılır bi de di var senin gibi
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 e napayım, sonra banlanan ben oluyorum arkadaş kaç accountla editlemiyorum anasını satayım mesajı, inanlada kavgalıyım zaten banlasın yine.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bingildak said: Lectre said: abi bak hala atar yapıp durma küfredicem o olacak. gerizekalılarla muhattap olmak istemiyorum diyorum anlamıyor musun? son dk kıvırdığını o 2 mesaj öncesinde ben dahil herkes biliyor salak mı sanıyorsun insanları? şu kadar basit insanlar olmayın haklı çıkmak için ya, ben haksızsam haksızım diyorum. tartışmayayım diye eyvallah dedim hala gelmişsin salak salak cevaplar atıyorsun, bi siktir git. :( ne olursun küfür etme küçük dünyam başıma yıkılır. küçük dünyanıda sen içindeyken silkeleyeyim olur mu
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Lan boluya ses etmediniz de kütahya mı battı gözünüze :D
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20051111042002/uncyclopedia/images/4/42/Mewhenreadingstupidstuff.gif
Chibet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Fistan said: benim IQ 152 görende atomu keşfetti sanar fistanım :D
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 BlackRose said: Bu devirde artık IQ testi mi kaldı yahu :) Çoklu zekâ kuramı diye bişe var artık, öyle bir test yaptım dahisin falan geçmişte kaldı. Abi bu , cocuklari embesil hiperaktif olan orta sinif annelerinin cikarttigi bisey. Cocugun ya allahtir ya da degildir :P Mal cocugunu "ama eq su yuksek anilcan'in" diye ortama yedirme cabasi...
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 eq sü yüksek olanlar genelde yavşak tipler zaten
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Esh said: BlackRose said: Bu devirde artık IQ testi mi kaldı yahu :) Çoklu zekâ kuramı diye bişe var artık, öyle bir test yaptım dahisin falan geçmişte kaldı. Abi bu , cocuklari embesil hiperaktif olan orta sinif annelerinin cikarttigi bisey. Cocugun ya allahtir ya da degildir :P Mal cocugunu "ama eq su yuksek anilcan'in" diye ortama yedirme cabasi... Seni şöyle alalım o zaman ;) http://www.vitaminogretmen.com/videolar/video-detay/96/Howard-GARDNER---Bes-Akil Bak bu adam müthiş bir adam istersen videoların devamı da var dinleyebilirsin de, altta altyazı yazan yerden sadece textini de okuyabilirsin. Eşim yüksek lisans yaparken bunun üzerine de çok araştırma yaptı ordan öğrendim ben de. Bir arkadaşı da yine bu konuda doktora yapıyor. Kitap çıkardı bu konu üzerine. http://www.idefix.com/kitap/coklu-zek-kurami-okulda-ve-sinifta-kimim-1-nida-temiz/tanim.asp?sid=YIYTSHMM3Z5ZX0K05SRN
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Esh said: Abi bu , cocuklari embesil hiperaktif olan orta sinif annelerinin cikarttigi bisey. Cocugun ya allahtir ya da degildir :P Mal cocugunu "ama eq su yuksek anilcan'in" diye ortama yedirme cabasi... asdadsads ne kadar acımasız özetlemişsin ya
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 EQ değil mesele, 8 tane mi ne sayıyor adam, biraz okursanız (rica ediciiim :p) ve üzerine düşünürseniz aslında öyle bahane olsun diye uydurulmuş şeyler değil, çevrenizde de bunun örneklerini görebilirsiniz.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 I am not crazy, my mother had me tested...
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 fede said: eq sü yüksek olanlar genelde yavşak tipler zaten yoo tam tersi eq duyarlılığı getirir fazla duyarlı adam da lafına dikkat eder yavşayana kadar kaçırır güzelim kızı :(
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 >Kitahya ilk onda. Confirmed for bullshit.
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 xaty said: http://metrosfer.com/turkiyenin-en-zeki-on-sehri-aciklandi/ Liste güzel de Ankara düşündürüyor. niye şaşırmadım
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Aluriel said: 10 Kütahya 111.96 gtfo lolol hahah aynen, gerçi benden daha iyi analiz edebilecek insanlar var kütüyü /summon Lyv
Chibet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bence kars 1.olması gerekiyor çünkü,şeytangeçmez geçidi var sarıkamış horasan arasında,adamlar tabelaya şeytan geçmez geçidi karslı geçer yazmış
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ahaha zekatestimerkezi.com muymuş lan bi zamanlar yaptığım skoru koyayım madem :D 3. oldum, sonra nedense sildiler ismimi ordan ahudshaudha
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Aluriel said: 10 Kütahya 111.96 gtfo lolol Bende şaşırdım
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 xaty said: http://metrosfer.com/turkiyenin-en-zeki-on-sehri-aciklandi/ Liste güzel de Ankara düşündürüyor. Eskişehir listede olmasa açıcak mıydın şu başlığı Ahahhaahah
Öne çıkan mesajlar