Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Sözlü tecavüzden sonra bu da oldu. Dil zinası sokak ortasında yapıldı. Daha neler göreceğiz acaba tekbiiiir allahuekber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ıyyy erkek erkeği öptü. ülkücüler hangi saniyede dayağa başlıyor onu söyleyinde direk orayı açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 kendine sarılan amca gördüm helal olsun yalnız, güzel protesto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mini etek giyenlerede edepli giyinin falan derlerse sıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Videonun sonu felaketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Xunn ve gwindon birlikte kızarmış patates yeseydi eylemde keşke. Ayrıca tebrikler ankara çok güzel protesto. Son olarak ahlakınıza sokayım. Adam pıçaklamak kabul edilebilir ama öpüşmek kabul edilemez ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Şuraya video koymak isterdim ama o sınırı aşan yoktur +500 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Kız kıza da öpüşmüşler hımfphs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Yahu çapulcuların eyleme saldırdığı yok, kuyruklarını kıstırıp beklemişler arkada, eylem bitip herkes gittikten sonra bir tane garibanı gözlerine kestirip ona saldırmışlar 5-6 tane yürekli delikanlı. Sansasyonel olsun diye gazeteler böyle veriyor, sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Pirvan said: Yahu çapulcuların eyleme saldırdığı yok, kuyruklarını kıstırıp beklemişler arkada, eylem bitip herkes gittikten sonra bir tane garibanı gözlerine kestirip ona saldırmışlar 5-6 tane yürekli delikanlı. Sansasyonel olsun diye gazeteler böyle veriyor, sakin. Aynı olay bir fenerlinin de başına gelmişti. Bıçaklanma korkusu olmadan yalnız başımıza yürüyemeyecek miyiz yani bu ülkede.. 3-5 çapulcu toplanıp birini bıçaklıyor ya da öldürüyor sorun yok mu yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 "Metro çalışanlarının bağlı olduğu Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Ulaşım ve Doğalgaz Hizmetleri Proje Taahhüt Sanayi Ticaret A.Ş. (BUGSAŞ) Genel Müdürü Ruhi Kurnaz, tepki çeken anonsla ilgili olarak, "Genelde böyle bir anons şeklimiz yok. El ele tutuşanı geçin, çok afedersiniz öpüşenleri bile uyarmıyoruz. Sadece el ele tutuşma değil, daha aşırıdır" demişti. (Şevket Yaman/Milliyet)" bu amcaya bukkake videosu atıyım dur sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Öptü lan. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Kurtuluş yetmez sesimizi tüm Türkiye'ye duyurmalıyız. Bu konuda asansörde yiyişen amcalardan güç alabiliriz bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotMemphis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 benjani said: kurtuluş'ta böyle ahlaksızlıklara müsade etmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ben "ya sev ya terket" e getirmedim konuyu bi insan bi forumda 50 defa "türklerden türkiyeden utanıyorum hepiniz ülkeyi şu hale getirdiniz hepiniz şakirtsiniz benim gibi üstün insan değilsiniz" derse ben de "e git o zaman" derim giden nasıl gidiyor şu forumda bile birsürü insan var yurtdışında yaşayan demekki yeterince başarılı değilsiniz.iddia ettiğiniz kadar üstün varlıklar olsanız hangi ülkeden olduğunuza bakmaksızın her kapı açılır ama değilsiniz işte. "sizin gibi şakirtler yüzünden" diyerek anca kendini kandırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 evet doğru söyledin beşimizi toplasan bi ahmet burak erdoğan etmeyiz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 e işte şu örneğin bile benim dediğimi haklı çıkarıyor.elde edemediğin bişey için devamlı bahaneler üretmek bu.brad pitt olmasa bütün kızlar bana kalacaktı demek gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 günümüzde beş para etmeyen insani vasıflardan dolayı böyle bir isteğin var olabileceğini düşünmedin mi abi. hiç kimse insan gibi çevrede yaşamayı arzulamak için 520 iq ya, ya da söz sahibi zengin babaya sahip olmak zorunda değil. hahaha izafiyet teorini anlayamadın o zaman otur kahvede okey oyna kötü bir mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Sanki çok özgürmüşüz gibi her gün yeni bir yasak geliyor ak bir şeylere. Böyle ülkeyi de yönetimini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 sacrolash said: Tarumar said: öpüşmek ne zamandan beri ahlaksızlık sayılmaya başladı? muhammed 9 yaşındaki kızları abuse ettiğinden beri. islam dünyasini calkaladi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Osuran_boğa said: ben "ya sev ya terket" e getirmedim konuyu bi insan bi forumda 50 defa "türklerden türkiyeden utanıyorum hepiniz ülkeyi şu hale getirdiniz hepiniz şakirtsiniz benim gibi üstün insan değilsiniz" derse ben de "e git o zaman" derim giden nasıl gidiyor şu forumda bile birsürü insan var yurtdışında yaşayan demekki yeterince başarılı değilsiniz.iddia ettiğiniz kadar üstün varlıklar olsanız hangi ülkeden olduğunuza bakmaksızın her kapı açılır ama değilsiniz işte. "sizin gibi şakirtler yüzünden" diyerek anca kendini kandırırsın. Kanada vatandaşlığımızı sen ayarlıyorsan hemen gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Osuran_boğa said: KidLazer said: bu ülkede doğmak benim seçimim değildi ve ciddi anlamda utanıyorum. ya biz de senden utanıyoruz ama anlamıyorum uçak denilen bi icat var niye kullanmıyosun ki sen benden neden utanıyorsun? senin gibilerin yarattığı bu döneme kendimi adapte etmediğim için mi? boş boş konuşuyorsun işte poşet değil sonuçta büzesin.. merak etme eylül son gidiyorum almanyaya zaten sen burda sokakta yürürken bile diken üstünde hissedecekken ben kafam rahat biramı yudumluyor olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bu arada lafa kendi düşünceni katıp aktarma cahilliğini belli etme. ben bu forumda bi kez bile kendimi üstün gören bi mesaj atmadım. ama ben aklı başında bir birey olarak dünyaya birkez gelindiğine inanan biri olarak iyi yaşamak yaşam koşullarımı mümkün olduğunca yukarda tutmak istiyorum. ben makina mühendisiyim siyayetçi politikacı değilim benim hayatımda o mecliste şuna yumruk attı bu milletvekiline zam yaptı gibi saçmalıkların yeri yok! sen hayatında kaç kez yurtdışına çıktın tıkılmışın buraya vizyonun bile yok? amerikada bulundun mu hiç? adamların nasıl yaşadığına tanık oldunmu? adam alenen söylüyor siyaset benim işim değil işi olan uğraşsın diye. ama nasıl yaşıyor gayet mutlu. TV'de ny sokaklarındaki evsizleri görüp de durum kötü muhabbeti yapmayın orada çalışmak isteyen herkes iyi kötü bir işte çalışıyor ve mutlu hissediyor. ben buna bizzat şahit oldum. sen neye şahit oldun? nereyi gördün? israil romanya rusya amerika almanya ingiltere hangi birini?? hocam boş keseden sıkıp vatan millet sakaryacılık oynamayın. ben sokakta yürürken bile diken üstünde yürüyeceksem o işte olmaz. yine söyledim hep söylerim doğarken ne adımı sordular ne dinimi ne ülkemi. sorsalardı dinim hariç diğer ikisini başka bir yer ve isim olarak seçerdim. o yüzden kimse bana kalk git uçak orda diyemez.hele senin gibi ağzından ne çıktığını bilmeyenler hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 sen benden niye utanıyorsan o sebepten.güle güle git. hem karar ver ben mi bu ülkeyi bu hale getirdim eğer öyleyse niye diken üstünde durayım istediğimi elde etmiş olmuyor muyum bi dediğin diğerini tutsun.türkiye ve türklerden utanıyorum deyip almanyaya gitmek de güzelmiş bu arada. 2. mesajın da gelmiş ben belki 20 defa gördüm senin türkler şöyle türkler böyle mesajını .diyorsun ki ben kendimi üstün gören mesaj atmadım ha türkler aptal derken kendini de katıyosun o zaman içine. ben vatancılık oynamıyorum tanıdığım adamlara da derim devamlı avrupada yaşama imkanı olan gitsin tabi ki kendisi için daha iyi olanı seçecek insan.ama gelip "sizin gibiler yüzünden kapıdan çevrildim böhühü" yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 sen gündemden bir hayli uzak kalmışsın hocam. bombalar hedefli patlayıp hedef olmayanı vuruyor burda sen ne düşünüyorsun bu konuda acaba? lafı yamultup duruyorsun başka birşey değil ben türkler aptal demedim hiçbir zaman bu ülkenin aptal (olan)insanları durumu bu hale getirdi ve bu düzene maruz kaldığım için de kendimden utanıyorum dedim bak hala da diyorum. ben kendimi üstün görmüyorum ancak pek çoğunuzdan daha geniş bi vizyonum olduğuna inanıyorum mesela ben iyi yaşamak isteyen insanlar sınıfındanım ama sen ve senin gibiler 'düzen bu aga ya sev ya terk et'çilerdensiniz. o yüzden burası hala sizin için cazibe merkezi halinde. nedesem boş duvara konuşsam belki yankı yapar sen bildiğini oku şimdi deyince boş geliyor belki ama ilerde göreceksin ne hale geleceğini. bu arada almanyaya gidecekmiş içerikli cümlenden ne kadar geniş bir ufkun olduğunu anladım. daha fazla yorum yazmayacağım. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar