BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 http://s21.postimg.org/e5lnmqf5j/11111.jpg ya şunu eski tipe çevirmek mümkğn mü bunu beğenmemiş kullanıcı arkadaşta bende öle bi dönğşüm olmadı anamadım onda neden oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 şu chat boku solda ya gri ondan söz ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 baya kafayı yedi facebook bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bende aynı duruyo anamadım abi bi opsiyon felan da cıkmadı bende yeni bişi var geçelim mi die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 suan ki tasarimi cok cok kotu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi anamıyorum ki bende normal aynı broswserla log out yapoıyom arkadasınkine giriyom bu sekilde cıkıyo bi addon felan da deil yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bende de 2 gün oldu sonra geri döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 benim de iş bilgisayarında sorunsuz, cep telefonundan sorunsuz, fakat desktop'da dünden beri bir saçmalık var, tasarımda değil de tıkladığım hiçbir şey açılmıyor, çok geç açılıyor vs. bi bir saattir daha düzgün ama görücez. tarama verilerini silince düzeldig gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ctrl shift del all ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 benim telefonda uygulamada öle ama evdeki pc de normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 BonePART said: abi anamıyorum ki bende normal aynı broswserla log out yapoıyom arkadasınkine giriyom bu sekilde cıkıyo bi addon felan da deil yane facebook hiç bi yeniliğini herkese aynı anda sunmadı ki bunda öyle olsun.. grup grup değişir zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 abi işte nasıl dondurcez bilen yok mu go back to old version felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Alışırsınız buna da sızlanmayın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 facebook kullanan var mı hala dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 2013 yılında hala facebook değişti diye ağlıyosunuz vallaha elim ayağım titriyor sinirden. arkadaşım bir önceki tasarımını hatırlayabilio musun facebookun bir düşün bakalım, yenisi ilk çıktığında yine böyle sinirlenmiştin eskisi eskisi diye ama şuan hatırlamıyorsun bile. üstelik bu döngü tam 8 kere falan geldi başına 2007lerden beri kullanıyorsan eğer facebooku. o yüzden sus, 1-2 gün kullan ve alış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 acayip sinirlendim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ahahaha sen gülme gif koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 http://i.imgur.com/sZJU6oI.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yok olmaz efsane paragraflara giremezsin bunla 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Laorx said: facebook kullanan var mı hala dsf sen de, half-life 2'de bi silah vardı, 2. tip atışını yapınca böyle bir top fırlatırdı, o top değerse adama moleküllerine ayrılır yokolurdu. öyle yokolursun inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 NaturalSpringWater said: acayip sinirlendim ya. sen kimsin lan kurma kolu sana mı sorcam nasıl kullancamı cevabı biliyosan cevapla bilmiyosan naş töbe tönbe elin bebesi gelip laga luga yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 eski tip bu http://i.imgur.com/Jgg19ul.jpg yeni tip bu bu arada http://s21.postimg.org/e5lnmqf5j/11111.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 o yeni tip facebook bende 3 aydır var disleksik genç. cevabı biliyorum: öpe öpe kullanılacak. geri dönüş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar