PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 peç gelmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Bf4 betası yüzünden bunda maç atacak adam bulunmuyor, bitse ya şu beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Selam, sorularım var, 1- bu fifa 14 pc'de mi kötüydü ps3'te mi? 2- 2 arkadaş alacağız, karşılıklı maç yapmak kolay oluyor mu? 3- coop yapabiliyor muyuz? 2v2'ler zevkli mi? varsa da kolay adam bulunuyor mu? 4- en ucuz neresidir? g2a'da 25 Euro. Bu fiyat iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 1) ps3te yeni motor falan var dendi de ben ikisinde de denedim pek bir fark göremedim, zevkle oynuyorum gayet. pc oyuncuları daha yeteneksiz ama genel olarak, div atlamak falan baya kolay. patchler falan da aynı anda geldi bu arada pc ps xbox. 2) oyunun netcode'u mu ne deniyorsa artık çok iyi, öğlenin göbeğinde falan lag olabiliyor sadece(o da oynatmayacak kadar değil) onun dışında yanımda arkadaşımla oynar gibi oynuyorum hep (8mbit ttnet). her saat oynayacak adam bulunuyor. bazen 2 saniye bazen 30 saniye bekliyorsun sadece. 3) bunu bilemiyorum hiç denemedim. patiden biri denk gelse de denesek co-op seaons falan. 4) 70tl civarına geliyor sanırım, playstore'da 90tl şu an yani daha iyi evet. ben gittigidiyor'dan sanalsaray'dan aldım anında yollamıştı 72tl idi ama şu an 85tl'ye falan satıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ps3te yeni motor yok abi, PS4 için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 İş yerinde xbox360 var evde de pc ile oynuyorum, hiç bir fark yok aralarında. Belki oyuncu kalitesi farklıdır ama kimseyle muhattap olmadan oluyor online maçlar. Coop pcde de var lakin denemedim hiç, friendlistim boş ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 PrudenT said: atsak mı co-op seasons yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bliksem said: ps3te yeni motor yok abi, PS4 için var. see, i knew something was up!11 liebe yapalım abi sözleşelim bi gün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 abi her faule kırmızı kart cıkıyor, sertliği önemli degil bug mi bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hiç görmedim öyle bir şey ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ben tekme tokat girişiyorum en fazla sarı çıkıyor; sen nasıl yiyorsun o kadar kırmızı hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Co op seasons ta iki kisilik takim olusturuluyor ve o takimdan cikilinca statlar bozuluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 abi oyunda hakem faul vermiyor ne kırmızısı sdfs maç başı faul ortalaması 1 falan bende. herkes köylü gibi çekiştiriyor arkadan hakem devam diyo hep sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 applev0dka said: abi her faule kırmızı kart cıkıyor, sertliği önemli degil bug mi bu ya :D crack kullandıgı nasıl da belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 PrudenT said: ultimate ed. ile normal arasindaki fark nedir? Ultimate Edition mı almalı? Ultimate edition ile ultimate team farklı şeyler di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Fifa World diye bedava bişey çıkarmış EA, online maç diyor. lan biz o kadar para saydık bu nasıl iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 fifa lite gibi bi şey sanırım 6 özellik var futbolcularda falan. indiriyorum bakıcam. https://www.easportsfifaworld.com/tr/home linki de verek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar