Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Liebe said: demoya has bir şey mi acabA? PCde demosu çıktımı ki? yok origin clientta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 "Tatar Ramazan" said: Liebe said: demoya has bir şey mi acabA? PCde demosu çıktımı ki? yok origin clientta yep var demolar sekmesinde 2 gün önce çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Ben de takılma falan olmadı. Hatta ilginç bi şekilde ful grafik çalışıyor. Ekran kartım ati 4850, 3-4 yıl oldu en az alalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 abi 1280'e çekince baya bi gitti takılma, gt650m i7 3610 8gb ram falan :S var bi gariplik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 O bilgisayarla oynayabilmen lazım yav 1280 yakışmamış. Demo olduğu için olabilir gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 2 fifadır bi problem var. Ben oynuyordum mediumda alan hiç kasma problemi yoktu. Format attım yükledim very low bile kasıyo. Nitekim internette araştırdım bi çok bu problemi yaşayan var ve kesin çözümü bulan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Ea games işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 tını geym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 abi çok saçma ama galiba onboard kartı kullanıyormuş nvidia sapıtıyormuş muş deneyelim bakalım evet =) direk fifa 14 e ekran kartını ayarladım full grafiklerde çalışıyor şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Abi ben de 630m ekran kartı var. Benim de şimdi aklıma geldi, Uyumluluk modunu xp sp3 e getirdim kasma ortadan kalktı. Kasması olanlar deneyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Liebe said: "Tatar Ramazan" said: Liebe said: demoya has bir şey mi acabA? PCde demosu çıktımı ki? yok origin clientta yep var demolar sekmesinde 2 gün önce çıktı evet varmış sağol. Tottım-Milan maçı yaptım, baya bi gelişmiş oyuncu fiziği ve ayak/gövde uyumu, bence gayet iyi olmuş, grafik herşey değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 yeni motor yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 bu oyunda tr ligi var mı? ona göre galatasarayı seçip antalyayı yenmeyi denicem de belki yenerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ZAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 6+0+4 var mi fifada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bugün yarın çıkıyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 27sinde çıkıyor. Malûm Dükkanlar INC'in raflarına ne zaman düşer bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 playstore mu ne ttnetin sitesi var orda level200 indirim kodunu kullanarak 67 tl ye alabiliyorsunuz. benim kredi kartımda problem çıkardı alamadım avea hattım oldugu için de sınırın üstünde kalıyor ödeme mobil de ödeyemedim resmen alamadım oyunu hala sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 valla güzel kampanyaymış 67tlye, aldım gitti haber için teşekkürler dün 40tlye FM14 bugün bu paraları gömdük TTNETe:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 aynen aldım playstore'dan ttnet faturasına aylık 5.5 taksitle yeah. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bana da alın lan keranacılar 100 liraya xbox kolu aldım fifa oynucam diye oyunu alamıyorum uaheuas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 nasıl oyun? eskisi gibi messiyi alıp herkesi çalımlayıp gol atma kalkmış muhabbetleri dışında bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Kizlar teklif ediyo oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Android için bu haftalık bedava, varsa ilgilenen kaçırmasın. (Gerçi 3 farklı oyun modu için ek para istiyor sanırım) Dokunmatik kontrolleri keyifli yapmışlar baya, sevdim onu. Ama sadece maç yapmak sıkıcı, RF13 biraz daha başarılıydı da farklı kulvar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 off yeni stil kontroller çok zor telefonda. biraz alıştım 3. maçta ama eski stile döndüm dayanamayıp. çok güzel olmuş mobil versiyonu. pc için olanı da aldım. mesai bitsin hadi :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar