Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk OHAL Valisi Hayri Kozakçıoğlu İntihar Etti! (yada ettirildi mi?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerçi konuyu kuddusi üstadım açmadığından yoğun bir ilgi beklemiyorum ama,çoğu haberden daha ilgi çekici olduğu kesin..

buyrun.
http://haber.gazetevatan.com/ilk-ohal-valisi-intihar-etti/540525/1/gundem
Mesaj tarihi:
75 yaşındaymış abi adam. böyle çok şey görmüş/yaşamış insanlar genelde yaşlılıkta kaldıramaz hale geliyorlar. ben şahsen gündem takip eden biri olmadığım için yorum yapmam ama ağır gelmiştir diye düşündüm okuyunca.
Mesaj tarihi:
Frostbite said:
abi bu yorumların da ciddimisin yoksa sıkı bir troll king misin?

Hayir senin bu Ergenekon takintin nedir ne zaman yazsam search etmis gibi gelip tepki koyuyorsun?
Sen inanmiyorsundur, ben inaniyorum bu surece, herkes farkli dusunebilir.
Mesaj tarihi:
derin devlet olaylarından intihar edecek olsa çoktan ederdi ya. 1995'te son bulmuş görevi. 28 şubatı falan yargılıyorlar şu anda. tabi belli olmaz ama kişisel başka bir nedendir gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Frostbite said:
abi bu yorumların da ciddimisin yoksa sıkı bir troll king misin?

Hayir senin bu Ergenekon takintin nedir ne zaman yazsam search etmis gibi gelip tepki koyuyorsun?
Sen inanmiyorsundur, ben inaniyorum bu surece, herkes farkli dusunebilir.

çünkü yazdıkların yanlı akp nin yaptığı reformlar dan bahsettin ne reformu diye sordum cavap vermedin..(bunun gibi birkaç şey daha sormuştum dediklerine karşılık cevap vermedin/veremedin)
uzun uzadıya tartışmayacağım ama ergenekona çoçuklar bile inanmıyor ismi bile ergenekon olması bile manidar hele bunada "tatar" olduğunu belirten birisinin inanması da (en azından ismi bile mi rahatsız etmedi) trajikomik
kral dan çok kralcı olmak böyle bişey heralde elhamdülillah..
Mesaj tarihi:
Bence de kesinlikle intihar değil. İntihar edecek insan aynı gün için mahalle bakkalına süt siparişi vermez. Ayrıca kalbe sıkmak nedir ya. Öyle bir intihar şekli yok. Ama ne yazık ki intihar diye kapanıp gider konu.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Yargilanmaktan hapisten korkup intihar etmis olabilir, veya konusmasin diye Ergenekon susturmustur. Belkide kanser falandir acisi izdirabi dayanilmazdir, bilemeyiz.

lel ergenekon
  • Yeni Oluştur...