Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 gerçi konuyu kuddusi üstadım açmadığından yoğun bir ilgi beklemiyorum ama,çoğu haberden daha ilgi çekici olduğu kesin.. buyrun. http://haber.gazetevatan.com/ilk-ohal-valisi-intihar-etti/540525/1/gundem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 konusucam demistir eski olaylari kitap yapicam demistir. cekmislerdir ipini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 haberin fon müziği http://www.youtube.com/watch?v=27WgcTjnzzQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Forumun 3/4u kim oldugunu dahi bilmiyo lan , yaslaniyoruz harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Katilmadan edemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Yargilanmaktan hapisten korkup intihar etmis olabilir, veya konusmasin diye Ergenekon susturmustur. Belkide kanser falandir acisi izdirabi dayanilmazdir, bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi bu yorumların da ciddimisin yoksa sıkı bir troll king misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bence maddi bir şey çıkacak. kumar borcu falan da olabilir, veya bir yerlere borçlanmıştır gurur yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 75 yaşındaymış abi adam. böyle çok şey görmüş/yaşamış insanlar genelde yaşlılıkta kaldıramaz hale geliyorlar. ben şahsen gündem takip eden biri olmadığım için yorum yapmam ama ağır gelmiştir diye düşündüm okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 belkide fenerin alper i almasını kaldıramamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Frostbite said: abi bu yorumların da ciddimisin yoksa sıkı bir troll king misin? Hayir senin bu Ergenekon takintin nedir ne zaman yazsam search etmis gibi gelip tepki koyuyorsun? Sen inanmiyorsundur, ben inaniyorum bu surece, herkes farkli dusunebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 derin devlet olaylarından intihar edecek olsa çoktan ederdi ya. 1995'te son bulmuş görevi. 28 şubatı falan yargılıyorlar şu anda. tabi belli olmaz ama kişisel başka bir nedendir gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 hayri kozakçıoğlu bana direk anadoludan görünüm isimli trt programını hatırlatıyor direkman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 "Tatar Ramazan" said: Frostbite said: abi bu yorumların da ciddimisin yoksa sıkı bir troll king misin? Hayir senin bu Ergenekon takintin nedir ne zaman yazsam search etmis gibi gelip tepki koyuyorsun? Sen inanmiyorsundur, ben inaniyorum bu surece, herkes farkli dusunebilir. çünkü yazdıkların yanlı akp nin yaptığı reformlar dan bahsettin ne reformu diye sordum cavap vermedin..(bunun gibi birkaç şey daha sormuştum dediklerine karşılık cevap vermedin/veremedin) uzun uzadıya tartışmayacağım ama ergenekona çoçuklar bile inanmıyor ismi bile ergenekon olması bile manidar hele bunada "tatar" olduğunu belirten birisinin inanması da (en azından ismi bile mi rahatsız etmedi) trajikomik kral dan çok kralcı olmak böyle bişey heralde elhamdülillah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Büyük ihtimal suikast veya değişik yollardan intihara zorlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 çok bile yaşamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Absolut said: Büyük ihtimal suikast veya değişik yollardan intihara zorlandı. intihar eden adam beynine sıkar abi kalbine nasıl nışan aldı bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Bence de kesinlikle intihar değil. İntihar edecek insan aynı gün için mahalle bakkalına süt siparişi vermez. Ayrıca kalbe sıkmak nedir ya. Öyle bir intihar şekli yok. Ama ne yazık ki intihar diye kapanıp gider konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bihter de kalbine kurşun sıkarak intihar etmemiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 "Tatar Ramazan" said: Yargilanmaktan hapisten korkup intihar etmis olabilir, veya konusmasin diye Ergenekon susturmustur. Belkide kanser falandir acisi izdirabi dayanilmazdir, bilemeyiz. lel ergenekon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Suikast olsa kafasina sikarlar emin olmak icin. Intihar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 007 ler çıkmış gene ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kendini kalbinden vuranı ilk defa duyuyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar