Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alkollüyken polis cevirmesi gördüğünüzde yaptığınız saçma hareketler


diaboliq

Öne çıkan mesajlar

valla bizim buralarda sürekli bir cevirme hakim.

en son dün , alkollüyüm , müzik falan açık son ses , bi kolum camın dışında ve polis cevirmesi gördüm. öyle bi yerde gördüm ki kaçacak yerim yoktu.

önce freni kökledim , durdum. sonra dörtlüleri yaktım(çok gereksizdi bu) sonra geri vitese taktım geri gideyim dedim , baktım arkadan arabalar geliyo , tekrar bire taktım kaldıramadım arabayı araba durdu. tekrar çalıştırdım o panikle , silecekleri falan çalıştırdım. sonra yapıcak biey yopk deyip yoluma devam ettim. ama beni cevirmediler hatta yaptığım sacma hareketleri farketmediler bile.


sadece polislerin o gece ile ilgili hatırladıkları , yanlarından geçerken silecekleri en yüksek devirde çalışan bi salaktı heralde.


ahahahahahahahaha... bide cezalarda bin tl falan olmus zaten..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

guernica said:

benim bi abi yan cama kafa atmış. cam kırılmamış ama bu bayılmış arabanın içinde aehaeh. abi neden yaptın diye sorunca lan camı kırıp ordan uçup gidivercem sandım bi an demişti. işin abuk tarafı da arabayı başkasının kullanıyor olması.


oha hahahahahahahahahaha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çakır keyif olduğum bi zamanda ışıklarda bekliyodum minibüs caddesi üzerinde. bir arkadaşın evine gidiyodum ama yerini bilmiyorum tam. ışıklardayken fark ettim ki u dönüşü yapmam lazım. ama yasak. yanıma bir tane taksi yaklaştı, 'abi' dedim 'şu şu noktaya nasıl giderim, buradan u dönüşü yapılmıyormuş' 'yiğen' dedi 'burdan u dönüşü yaptın yaptın, yoksa teeee caddenin sonuna kadar gitmen lazım' dedi. iyi dedim, ışığı bekliyorum. çaktım u dönüşünü, daha u hareketi tamamlanmadan polis arabasının yanına geldim. o kadar emindim ki u dönüşü yaptığımı gördüklerini, her türlü çevrilicez, yedik cezayı diye düşündüm. çakır keyif olmanın da verdiği gazla gittim tam polisin yanında durdum, açtım camı. adeta çeviren bendim polisi, arabadan indim, camına tıkladım. ama ne diyeceğimi de bilmiyorum, yanındakinden kopya çekerken yakalanıp açıklama arayan çocuk gibiydim o an. tam polis camı açtı ne var gibilerinden, az önce yol sorduğum taksici ııııyyyyk efekti ile u dönüşü yaptı. polis 'HOOOOOOOOV' diye bağırarak direkt arkasına takıldı taksi'nin. taksici kendisini feda etmişti belki de. arkasından 'respect bro' yaptım ve tekrar yollara koyuldum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi tabi ki bir iki tane bira içip, yola çıkmak zorunda kalmış bir durumdaydım. yorgunluk da vardı, hafif bir nahoşluk vardı üzerimde. zaten o an bile vicdanım tuttu, kendim polis'in yanına çektim.

gurur duyarak anlattığım bir hikaye değil, ama alkol alan biriyseniz ve düzenli olarak araba kullanıyorsanız benzer bir iki duruma düşebiliyorsunuz.

Laorx said:

-Deno- said:

çakır keyif olduğum bi zamanda ışıklarda bekliyodum.



bir dahaki sefere yakalanırsın, alkollu kullanma.

1 bira - 1 saat


tiramisu bile yemiyorum artık, ordan bile içeri atarlar valla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Yani ben de alkol kullanan bir insanım ama hayatımda içmeye çıkacağım zaman araba almadım. Ki biliyorum merkezi yerde oturuyorsun o yüzden ağlama hiç. İnsan üşenir lan araba park etmeye falana filana dışarı çıkarken. Bin taksiye git.


içmeye çıkmadığın fakat arkadaşına denk gelip 1 - 2 bira içtiğin olmadı yani ?

içmeye çıktığım zaman ben de araba ile çıkmıyorum. o gün denk gelmişti, bilinçsiz sürmeyeceğimden ve başkalarının hayatını tehlikeye atmayacağımdan emindim, yakın da bir yere gidiyordum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...