Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 http://media.tumblr.com/tumblr_m15bfmH2yL1qktqs5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 OLDSPICE! erkek olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 old spice oncesi http://i277.photobucket.com/albums/kk48/lucre_noin/Gintama/Characters/Umibozu/16.png old spice sonrası http://i277.photobucket.com/albums/kk48/lucre_noin/Gintama/Characters/Umibozu/08.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20130313140751/gintama/images/c/ca/Umibozu_transfer_student.jpg HAGE Mİ DEDİN? HAGE DEDİN! KESİN HAGE DEDİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ben uzun saçlarımı kestirdikten sonra kepek olmaya başladı lan garip nabıcam bilemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Şampuan değiştimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 başta değişmemiştim, kepek vardı sonra değiştim hala kepek var. geçer dedim geçmiyor da meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 belki evren sana saçlarını uzat diyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 benim de saçlarda müthiş kepek oluyo, hatta arada şampuanlar etkisini kaybedince değiştirmem gerekiyodu. 2-3 senedir bu clear men'i kullanıyorum mentollü olanı, çok güzel kesti kepeği. benim gözümü veya kafamı çok etkilemedi de senin yorumu bi arkadaş daha söylemişti, bazı insanların mentole karşı fazla bi hassaslığı var heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Adı üstünde "clear men" gerçek erkeğin gözünü yakmıyor merek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Her erkek adam şampuanı ne yapsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 sebamed kullanın. eczane şampuanı. ilk aldığınızda köpürmüyor lan bu diye şikayet edebilirsiniz, ama zamanla saç alışıyor. günlük kullanım şampuanına ek olarak hair repair conditioner'ını da alın. bunu da saçı yıkadıktan sonra saçınıza sürüyosunuz, sonra bi 3 - 4 dakke beklemek gerekiyo. o sırada da keselenin, duş jeli kullanın artık ne yapıyosanız. sonra da yıkayın kafanızı. işte gerçek temizlik budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yıllardır kullanırım bende hiç sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Saç bakımı konusunda ezcane şampuanları gayet iyi de, mentol, kokoa, nane gibi ezcane şampuanı olmayanlarda olan değişik aromalar arıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 seboreik dermatit varsa,en kral sampuan'da kullansaniz pek bir faydasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Bu arada abunun bir cool sport versiyonunu kullanmistim bir arkadasta, ondan gorup kendim almistim; o yakmamisti gozlerimi. Ondan tekrar bir alayim sonra, bu sac doken yakiyordur beni belki sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi gözün açık mı yıkanıyorsun? benim hiç yakmadı, gözüm kapalıydı ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 GERGE said: Bu arada abunun bir cool sport versiyonunu kullanmistim bir arkadasta, ondan gorup kendim almistim; o yakmamisti gozlerimi. Ondan tekrar bir alayim sonra, bu sac doken yakiyordur beni belki sadece. gözüne çok sık şampuan kaçırıyorsan dalin'i öneririm. ciddiyim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Goze kacmakla ilgisi yok ya, okumuyor musunuz: GERGE said: ... ucuncu seferden sonra kontrollu deney yaptim. Icinde ne var bilmiyorum ama buharlasiyor, kafama yaklastirmadan sadece sicak suyu acip, buhari doldurup, oyle ellerimi-kollarimi filan yikadim 4-5 dakika kadar, yavasca gozlerim yanmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 o halde clear kullanmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar