KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Arkadaşım bana linki atmış az önce. Okuyorum. İlgilenen için linki paylaşıyorum. http://www.haberturk.com/medya/haber/846482-bu-da-kufurlu-sozluk-panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 En sevdikleri konu kadınlar ve seks. dsfkdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Biri de Paticik yazarlariyla roportaj yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 paylaşım için sağol panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 TERAZİNE ABANDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 319 bin kişiler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 :) şu castin bipırın türk kızları ter kokuyor muhabbetine oysa ben dahil çoğumuz inandıydık ve hatta burada bile bir konu başlığında tartıştıydık. meğer bu adamlar trollemiş bizi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Troll lafını ogrendiğin günün amına koyim abi valla hayattan sogudum. Gidiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ahahhahaahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 1. nesil hesabım var orada ya. para edermi ki? ayrıca niye karalama defteri diyeceğim de treleybit falan diyecek hemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 antichp22 Mayıs 2013 Çarşamba 15:10 Paylaş kimisi faydalı bir site kurar, 1 milyar dolara yahoo, google a felan satar. bizimkilerde küfürlü, kullanıcılarının adminlere kedi benzetmesi yaptığı siteler kurar. ama tc ve bieber olayına çok gülmüştüm. hala isminin başına tc yazanları gördükçede haykırarak gülüyorum panpa. Bu ne lan? Pati? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 TC konusunda bence aynaya bakıp gülmeye devam etsin; TC eylemi ile inci sözlük'ün nasıl bir ilgisi olduğunu düşünüyor acaba? adamlar çatır çatır resmi kurumlardan TC ibaresini kaldırmaya başladıkları için milyonlarca insan feybukta bu TC ibaresini isimlerinin başlarına koydu. hatta hükümet her zaman ki gibi zoru görünce kıvırdı, bazı kurumların başındakiler geri adım atıp TC ibaresini geri koydular kurum logolarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 çetintaş niye aramadın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar