KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Arkadaşım bana linki atmış az önce. Okuyorum. İlgilenen için linki paylaşıyorum. http://www.haberturk.com/medya/haber/846482-bu-da-kufurlu-sozluk-panpa
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 En sevdikleri konu kadınlar ve seks. dsfkdsf
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Biri de Paticik yazarlariyla roportaj yapsin.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 :) şu castin bipırın türk kızları ter kokuyor muhabbetine oysa ben dahil çoğumuz inandıydık ve hatta burada bile bir konu başlığında tartıştıydık. meğer bu adamlar trollemiş bizi. :D
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Troll lafını ogrendiğin günün amına koyim abi valla hayattan sogudum. Gidiyorum ben.
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 1. nesil hesabım var orada ya. para edermi ki? ayrıca niye karalama defteri diyeceğim de treleybit falan diyecek hemen...
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 antichp22 Mayıs 2013 Çarşamba 15:10 Paylaş kimisi faydalı bir site kurar, 1 milyar dolara yahoo, google a felan satar. bizimkilerde küfürlü, kullanıcılarının adminlere kedi benzetmesi yaptığı siteler kurar. ama tc ve bieber olayına çok gülmüştüm. hala isminin başına tc yazanları gördükçede haykırarak gülüyorum panpa. Bu ne lan? Pati? :p
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 TC konusunda bence aynaya bakıp gülmeye devam etsin; TC eylemi ile inci sözlük'ün nasıl bir ilgisi olduğunu düşünüyor acaba? adamlar çatır çatır resmi kurumlardan TC ibaresini kaldırmaya başladıkları için milyonlarca insan feybukta bu TC ibaresini isimlerinin başlarına koydu. hatta hükümet her zaman ki gibi zoru görünce kıvırdı, bazı kurumların başındakiler geri adım atıp TC ibaresini geri koydular kurum logolarına.
Öne çıkan mesajlar