Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sene bizden bi skim olmaz.Salzburgda takılırız büyük ihtimal.

Galatasarayda şampiyon direk.Beşiktaş ts biz filan kendi aramızda kapışırız.

Bi 6-7 sene bu enkazı kaldıramıyacaz bu gidişle.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Formalar mindfuck

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/basinfb5_35609_4002469.jpg

poster ne kalitesiz lan ahaha

böyle 8. sınıf bilim kurgu filmlerininki gibi
Mesaj tarihi:
interperez said:

bu sene bizden bi skim olmaz.Salzburgda takılırız büyük ihtimal.

Galatasarayda şampiyon direk.Beşiktaş ts biz filan kendi aramızda kapışırız.

Bi 6-7 sene bu enkazı kaldıramıyacaz bu gidişle.

Ben de bundan korkuyorum, direk Galatasaray'da Lyon sendromu yaratır bu, serbest düşüşe geçilir belli bir doyum noktasından sonra, güncel durum malum. Rekabet şart, olmamalı bu
Mesaj tarihi:
Ersun efendi Boluspor ve Azeri takıma 4 atınca taraftar rahad olsun bol gol görmeye dedi.

Al gördük Ersun efendi. Nasıl iteledi Psv? Paralara yazık. 1 cent dahi harcamasınlar Cardozo için falan.
Mesaj tarihi:
lig tv fenerin maçları için özel gözlük dağıtacakmış... böylece hem formaların abukluğunu farketmeyecez hem de işler boka sararsa gözlükten eski güzel günlerdeki maçlar girecekmiş araya :(
Mesaj tarihi:
Wyand said:

Ersun efendi Boluspor ve Azeri takıma 4 atınca taraftar rahad olsun bol gol görmeye dedi.

Al gördük Ersun efendi. Nasıl iteledi Psv? Paralara yazık. 1 cent dahi harcamasınlar Cardozo için falan.

Karsindaki psv yalniz. Cok guclu olmasa bile hayvan gibi oturmus takim. Skor cok acayip degil o yuzden.
Mesaj tarihi:
öyle çok dengesiz gibi de değildi maç ya. zamanla oturur takım ilk 11i beğenmedim zaten baroni caner katlettiler takımı. bence şu maçlardaki stochun performansına bakılırsa cardozo emenike falan almak yerine sowu forvete monte etsek ilk geldiği seneki gibi, sola da stochu koysak çiçek gibi olur takım
Mesaj tarihi:
bu sene fb taraftarlarının bir birine girmesini bekliyorum ben.özellikle gfb yakındır diğer gruplara saldırır.

gfb aziz in karşısında olcaz diye iyice saçmalamaya başladı
Mesaj tarihi:
ben bu sene ts kupa finali macindaydim, guya taraftar gruplari gelmiyorlardi, benim olduhum tribun tarafinda gfbnin ufak bir grubu vardi onlar yuzunden sirada cevik kuvvetten sira dayagi yiyecektik, stada girdik oradada yapmadiklari piskinlikler kalmadi, ha aziz yildirim su adamlara ne yapiyorsa iyi ediyor bence.
  • Yeni Oluştur...