arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 olcay şahan 11 gol 5 asist. nasıl onla yarışta kalınmıyor ben anlamadım.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Drogba ve Sneijder'ın scouting ile zerre alakası yok. Bunlar tamamen yönetim ve menejerlik faaliyetinden kaynaklı bir başarıdır. GS scouting konusunda bu ülkedeki en kötü kulüplerden biri şuan, nitekim her türlü artısına rağmen bu işten zerre anlamayan bir adam futbolun başında: Fatih Terim. Son dönemlerde GS hangi oyuncudan tam tamına scouting zaferiyle ayrıldı ki? Mehmet Topal dışında aklıma ciddi bir adam gelmiyor. Doğru yerde yaşlı ve isimli de olsa en doğru adamı transfer etmekte scouting başarısı olarak görülebilir ama burada bahsedilen şekildeki kavram çok bambaşka bir şey, o yüzden geniş pencereden bakmayın yazdıklarıma
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 reampage said: GS drogba ve sniejdere az para vermiyor yanlız. Stadla direk alakası var sabit gelir garantin olunca bol keseden saçabiliyorsun. Sonuçta total borca bakınca GS en borçlu takım ama uzun vadede stad gelirleri olarak en çok gelire sahip takım olduğu için rahat takılıyorlar. GS en borçlu takım ve bu yüzden ip üstünde yürüyor. BJK ve FB, GS'nin tekrar eski kötü durumuna veya yakınına düşmesini istiyorsa son 2 senesi, eğer ikisi de GS'yi arkasına alamazsa alıp başlarını giderler stat hediyesinden sonra. Bu yüzden Aziz'de keseyi sonuna kadar açtı ve daha da açacak. GS bilinçsiz para harcamıyor, planlayıp harcıyor. Onların avantajı bu ama sanılanın aksine rahat rahat harcayamıyor o paraları. Şampiyonluğun gitme korkusu üstlerine üstlerine gelince her aşamada gerilim yaratmanın bir sebebi de buydu. GS istikrarlı bir yerel başarı, ardından Avrupa başarısı yakalayamazsa maddi olarak sürekli gerileyecek. Bunu sağlamak içinde başarılı olmak zorundalar, öyle ya da böyle olmak içinde herşeyi yaparlar. O ortamda oluşturuluyor işte, akıllı davranmak gerek.
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Zaten F.T bu sene çok transfer yapmıcaz ihtiyacımız yok demişti, ama alper gidicne tabi yerine birilerini koymaları gerkelii.
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mustafa denizli + sezer + 3 milyon bitirelim artık şu işi.. görüşün yönetimle.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 denizli istifa etmiş :P 60m transfer bütçesi istemiş diye duydum :D sanırım adalı nın seçim kozu olucak.adalı da banko olduğuna göre denizli şimdiden hayırlı olsun bide denizli ve ft şimdiye kadar hiç karşı karşıya gelmemiş :) bari bu sene denizli yi beşiktaşta görsekte türkiye nin efsane 2 hocasını son yıllarında karşı karşıya izlesek
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 tinu said: vip nasıl gs da? beşiktaşın yeni stadında vip olacak mı acaba? bu arada vederson ile anlaşmış beşiktaş, kaç yaşına gelmişti bu vederson, veysel sarı da bitmek üzereymiş vip 2 tane var. birinin adı vip sadece. park yerin var bi de deri koltuğun. diğer vipte açıkbüfe falan var ekstradan. kale arkasında 12-15 lira olan köfte bu açık büfesiz vipte 30 lira falan heh
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://www.haber1903.com/Besiktas-13026-en_cok_izlenen_derbi.html dönyö derbösöö..
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Fenerin olum kalim maciydi o, o yuzden cok izlenmistir.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 applev0dka said: http://www.haber1903.com/Besiktas-13026-en_cok_izlenen_derbi.html dönyö derbösöö.. android uygulamasını indirien 2 milyon kişi var mıdır 2 milyon kişinin izlemesini kaldıracak altyapı var mı ya
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 bilmiyorum açıkcası o kısmı, biletix'in açıklamasına göre türk futbol tarihinin en cok bilet talebi olan macıydı beşiktaş-fener maci. sonra son kapanış maci ile kırıldı o rekor
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Vatan'da Adalı listesine Altınsay'ıda alıyor felan yazılmış. Ne kadar güvenilir bilmem tabide yönetim sağlam olursa alıp götürecek seçimi herhalde.
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Radyodan altınsay girmicem demiş adalının yönetime
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 mansimov, özilhan falan deniyor ama bakalım
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 özilhan felan yok ya masimov olmasın zaten, güreli bile yok daha açıklamadı kimseyi bi murat aksu
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 dünde gidip demilrörenle barışmışlar lol sdflj
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 fikret orman mali durumu biraz düzellti ya anında leşler gelmeye basladı gecen senede burdaydılar ozmmn nie aday olmadılar sıcabilecekleri yer yoktu ortalık biraz temizlendi ya anında türediler
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 adalının şimdi adaylığını açıklaması resmen çirkeflik yap zor zamanda niye kaçtı şimdi aday oluyor çok merak ediyorum
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 adalı demirören ile hemen barışmış, listesine kasımpaşadan adam almış diye yazmışlar. eöah.
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 denizliylede ön protokol yapmış felan lsdfj, abi gazetelerde çok sallıyor ama millet oyuncuları toparlıyor sağda solda böle yönetim felan haziran biticek bizde ancak başlıcaz transferlere. Önder Özen olayınıda doğru bulmadığını sölemiş bi gazete adalının daha fazla transfer yapmaması gerektiğini sölemiş fiktret ormanın lol
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Adalı seçilirse Önder Özen ne olacak ?
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 souldarkorn said: Adalı seçilirse Önder Özen ne olacak ? adalı seçilirse beşiktaş nolcak asıl soru
Öne çıkan mesajlar