Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

adsaddsf Adebayor dediler saatçi çıktı

Madem ucuza getirmeye kasıyonuz, Gekası alın. Adam yeni Tanju, leblebi gibi gol atıyor, Akhisarda ziyan olmasın.

Gekas'ın yaş 34-35 bişi olması lazım..
Mesaj tarihi:
Evet Gekas yaşlı ama tarzı saf kan bitiricilik olduğundan kondisyonlan falan işi yok, pozisyon bilgisi ve fırsatçılık adamın ana statları. Yaşlıda olsa 2 sene oynar Bjkda, senede 15 golden az atmaz.

edit: yeni Tanju demem adamın ligimize yeni olmasından, Samsundan önce tanımazdık Gekası
Mesaj tarihi:
Çift santrafor oynanacak tahminen, Eneramo'da ya Almeida'ı ya da hayal ama olursa Adebayor'u yedekleyecek. İkinci isim Pektemek olacak.

Gerçi Pektemek'in bu sene de min 4 ay sakat olacağını hesaplasak as forvet bile olur.

Eneramo'yu bu sene hiç beğenmedim ben, yine bayağı gol attı ama çok tutuk bir sene geçirdi. Bir önceki sezonda olduğu gibi yardır yardır bir hali yoktu. Umarım toplanır, o fizikte bir adamın bu kadar atletik olması yani, futbolun LeBron'u resmen. Düzgün kullanılırsa iş yapar ama geçen sezondan bilmiyorum, kötüydü ya
Mesaj tarihi:
Hacıosmanoğlu said:

“Beşiktaş kimle el sıkışmış” diyen Hacıosmanoğlu, “Bizim bundan haberimiz yok. Herhalde başkasıyla el sıkıştılar. Tolga’nın transferi için henüz anlaşılmadı” dedi.
Mesaj tarihi:
abi işte bu durumda al kalecini sok bir tarafına diyeceksin, almayacaksın.

Tolga'yı kimse 7.5'a almaz. Tek alıcısı olur ki o da Muslera'yı iyi paraya satmayı başarırsa GS.

Yedek olarak tutacaklar ne olacak. Paran yok, batıyorsun, kadronda tonla maaş ödemek zorunda kaldığın onca adam var ve başarısızsın.

Kezbanı oynayarak yürütmeye çalışıyorlar transferi, Beşiktaş'ta barzo Türk erkeği rolünden öteye geçemiyor. Vermiyorsa zorlama, başka çiçeklere yönel...
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

abi işte bu durumda al kalecini sok bir tarafına diyeceksin, almayacaksın.

Tolga'yı kimse 7.5'a almaz. Tek alıcısı olur ki o da Muslera'yı iyi paraya satmayı başarırsa GS.

Yedek olarak tutacaklar ne olacak. Paran yok, batıyorsun, kadronda tonla maaş ödemek zorunda kaldığın onca adam var ve başarısızsın.

Kezbanı oynayarak yürütmeye çalışıyorlar transferi, Beşiktaş'ta barzo Türk erkeği rolünden öteye geçemiyor. Vermiyorsa zorlama, başka çiçeklere yönel...

7.5 opsiyonu olan onur zaten, gidip yedek kalecisine niye o kadar para versin ki onur dururken.

Birde adebayor felan diyip mi eneromu yu aldık biz şimdi =( Bedava gerçi bonservis bütçesinden yemediler ama yabancı sonuçta, dentinho felanda kalacaksa ne gerek var bu kadar forvete anlamadım.
Mesaj tarihi:
adebayor gün geçtikçe şuna dönmeye başladı:

http://www.itusozluk.com/image/robinho-kara-kartalda_154841.jpg

ünlü topçulara kimsenin kabul etmeyeceği teklifler yapmayı bırakalalım pliz
Mesaj tarihi:
Alper Potuk'un 7.5 - 8m EUR ettiği bu Türk oyuncu enflasyonu durumunda , 2.5m EUR gibi komik rakama Tolga'yı veriyorsa TS , baya mallar demektir.

Ayrıca , kaleciler her zaman daha değerlidir , bi de işin o tarafı var
Mesaj tarihi:
kithnos_1 said:

Alper Potuk'un 7.5 - 8m EUR ettiği bu Türk oyuncu enflasyonu durumunda , 2.5m EUR gibi komik rakama Tolga'yı veriyorsa TS , baya mallar demektir.

Ayrıca , kaleciler her zaman daha değerlidir , bi de işin o tarafı var

Tam tersi, kaleciler daha ucuza satılırlar, en pahalılar bolca gol atıp gündeme gelen hücumculardır. Ancak kaliteli yerli kaleci az olduğundan Tolga ucuza gitti o ayrı.
Mesaj tarihi:
top 5'de yer alan bir kaleci degilse, yada 18-20 yaşında bir wonderkid degilse, kaleciye para falan verilmez abi.

kaleciye para verene kadar o paraya savunma kurarsın daha faydalı olur.

en ucuz bölgedir kale futbolda
Mesaj tarihi:
Tolga Zengin'in 2.750.000€'a alınması inanılmaz bir şey. Gerçekten çok çok ucuza gelmiş. Nasıl olduğunu anlamadım. Ya TS başkanı çok saçmalamış ya da arka planda başka transferler için kesilmiş sözler falan var.

Muslera için 6.5 + Cana gibi bir şey ödemiştik aşağı yukarı. Cana'yı da 4.5'e mi 5'e mi ne almıştık.
Mesaj tarihi:
Tolga'yı aldık mı almadık mı tam muallak abi anlamadım ben. Aldıysak süper transfer hele ki o fiyata.. Ama zaten hep diyorlardı 3'ten açtı trabzon diye.

Tolga'da gitmek istiyor bu arada. Onun da etkisi olabilir

edit: Adebayor pahalı yalnız. Bir de gaza getiriyorlar, BJK anlaştı şimdi bonsarvis için pazarlık diye. Spusr adamı geçen sene zor aldı maaşı yüzünden...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...