applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi adam yapılması imkansız şeyler söylemedi zaten. klup içi sorunlar çözülcek dedi,basında cıkan yanlıs haberlere gönderme yaptı bence, klüp disiplini sorunundan bahsederken. e 8+8+4+4 sistemi de cok cok mantıklı bişey, dogru transfer politikası ile 1.5-2 sene içinde yapılcak bişey yani. ülkecek o kadar alışmışız ki kurulu düzenin devam etmesine. böyle degişiklikler imkansız gibi geliyor işte vizyonsuz insanlara
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Aynen öyle. Süper ligde bile bir sistem halinde işleyen 4-5 takım var.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Fikret Orman ne yapsın, ne etsin Altınsay'ın gönlünü alsın ve getirsin. Egoist bir adamdır ama Önder Özen'le iyi anlaştıkları biliniyor. Önder Özen'in planlamalarına iş sonlandırmayı çok iyi bilen bir yönetici olarak resmen crit bonusu olarak gelir. Altınsay'ın futbol yönetimi, Özen'in planlamaları ve ciddi anlamda ikisi ile de geçinebilecek ve idealist fikirleri olan bir TD ile Beşiktaş yoldan şaşmazsa bir süre sonra 90'lardaki şaşaalı günlerine geri döner.
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Onder Ozen cok duzgun bir adama benziyor, sahsen Fenerbahceli olmama ragmen bu adamin basarili olmasini istiyorum.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Abi... http://www.haber1903.com/Video-154-iste_inonude_efsanelerin_maci.html
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 çim kalmayınca sahada çeyreğe bölüp 6'şardan oynamışlar sadfsda
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Holmen'i umarım alırız ya, Ernst gittiginden beri bu takım orta sahada top kazanacak, defansa adam akıllı yardım edecek box-to-box bir adamın eksikligini çekiyor. Baroni'yi elden çıkarmış fener, umarım biz de mucize eseri Veli denen dallamayı yollayabiliriz. O kalibrede bir adamın Beşiktaş'ımızın formasını terletiyor olması beni samimiyetle söylüyorum, kahrediyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://www.haber1903.com/Besiktas-12943-aybabadan_sok_talep.html allahın belasi ya
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bende besiktaslıyım ama samet aybaba deyim yerindeyse bilezik gibi neyse
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 said: Bjk yönetimi: Hocanın alacakları + önümüzdeki 1 yıllık ücretini verelim.. Aybaba'nın avukatı: Hayır..3 yıllık alacağın tamamını istiyoruz.. 3 yıllık alacağım dediği de +2 opsiyon. Gerçi kulübün ilk anlaşmayı sonradan bozduğu ve 4 tam yıllık sözleşme yaptığı söyleniyor da o kadar salak olmaları imkansız...
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 evet o kadar salaklar yani azıcık beyni olan bir insan türkiye ligi tarihine bakar hangi hoca kac kere bir takımı 4 sene calıstırmıs die yüzdeye vurur %2-%1 faln cıkar heralde bunu gordukten sonra neyin gazına gelirsinde 4 sene anlasma yaparsın hadi dielim 2 sene yaptım samet aybaba da 2 sene ust uste sampiyon yaptı nolcak real madrid baba sen bize geldeyip elinden mi alacak sanki mal mısın
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Heh çapsız sametten çapsız hareketler. Ne bekliyordunuz ki, sanki feda senesinde klube yardıma geldi. Herif birde çağırdılar sormadan hemen geldim demiş ahaha sanki boşta felan değildin, 30 klup istiyordu seni. 1 senelik mutfak parası yetmemiş herhalde dahasını istiyor çok evi varmış =) Oh olsun Fikret Ormana, yönetim çapsız dedim sene başı, kendileri gibi çapsız bir teknik direktör getirdiler vizyon mizyon yok demiştim hepsi çıkıyor işte. Feda meda uyuttular bir sene.
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ahaha bi td'yide beceripte tazminat vermeden gönderin yaa, adamı feda diye getirdiniz 5 milyone zarar ettiniz yine sdf
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 benim anlamadığım neden her gelen adama ve antrenöre milyon yıl sözleşme yapılıyor yap 1 sene opsiyonlu 2 sene devam et yoluna belli ki sende antrenör tutunmuyor. yönetim kafasız arkadaş fm'de bile en fazla 3 senelik kontrat görüyosun oda başarılı olursan.
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Samet'in kızı yalanlamış 3 yıllık tazminat geyiklerini twitterdan. Bu arada Önder Özen ile sözleşme imzalandı ve yeni TD bekleniyor önümüzdeki günlerde. Peki fiko seçimleri kaybederse ne olucak bu sözleşmeler? Umarım sadece protokol tarzı bişey imzalanmıştır
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 henüz aday yok karşısında, nesini kaybedecek, karşısına çıkabilecek tek aday , aksu , altınsay ve hüsnü güreli desteğini alırsa adalı olur, ama ben pek sanmıyorum. en azından bu seçimde kimse çıkmaz,
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Yanlız bu seçimde çıkmazsa 3 sene sonra diğer seçim.
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ben fikret orman'ın yakın gelecekteki seçimleri kaybedecegine inanmıyorum. FEDA projesi, yeni stadın inşâsı derken begenmedigimiz pek çok yanı olmasına ragmen Beşiktaş'ın gelecegine dair pek çok şey tayin etmiş bir adam Fikret Orman, o yüzden eline yüzüne bulaştırdıgı çok şey olsa da şimdilik elimizdeki en az kötü olan seçenek o. bence camia olarak arkasında yer almamız lazım.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 önder özen bu kadar destek almışken de çıkıp olası yeni bir başkan onun ayağını kayırmaz, kısa bir süre işine karışamaz. Ha zaten şu hamle ile resmen Fikret Orman elini güçlendirdi. Gelecek TD ile yeni yönetim için Altınsay, Cem Bilge gibi isimleri geri toplama imkanına sahip olabilir. Zamanında Levent Erdoğan, Tamer Kıran gibi adamlar yüzünden küstürdüğü herkesi geri toplasa zaten harika bir yönetimimiz olacak. FO o adamların gerçek yüzünü gördükten sonra kime güvenmesi gerektiğini sonuna kadar anlamıştır.
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 adalı bugun tjk dan istifa ederek adaylığını açıklayacak deniyor, altınsay, murak aksu, nevzat demir, hüsnü güreli gibi isimler varsa gerçekten basının uydurması değilse bunlar, işler değişebilir gerçekten, eğer adalının listesinde bu adamlar varsa, fikret orman 'ın yaptığı düzgün işleri, kart 1903, stadyum, önder özen gibi tüm beşiktaşlıların desteklediği projeleri keseceğini engelleyeceğini sanmıyorum, aklı başında her insan bunları destekler, o yüzden bekleyip görmek lazım, kadrosunda kimler olacak, fikret orman'ın bu projeleri için ne düşünüyor, planları ne, bunlar önemli olan.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Gelmesin abi yeni başkan filan. Şu an istikrar sağlanmış, büyük adımlar atılıyor... Bunu baltalamaktan başka bir şey değildir Adalı'nın adaylığı.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ertugrul Saglami getirin iste mis gibi, gelirken de Batajayi getirsin yaninda, adam yeni Alex. Bedavaya Eneramo ve ucuza Gekas var ayrica
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 orman gitmesin bir 3 yıl daha kalsın. en azından bomba transfer peşine düşmez, başladığı projeleri bitirir maddi durumu iki de bir hata yapmazsa düzeltir. serdar bilgili gibi birisi geldi bana onunda yöneticiliği yaptığı yatırımlar düzgün gözüküyordu.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Abi hani secim olurda adali secilirse durum vahim, adama sormak lazim gecen sene nerdeydin diye?
Öne çıkan mesajlar