Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alper Potuk Fenerbahçe'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okumakicin said:

Ya asıl senin hiç ticaret yapmadığın belli aslında. Ticaret yapan adam bilir ki para kazanılır kaybedilir ama itibarını bir kere kaybettin mi bir daha toparlayamazsın.

yok lan itibar da 1-2 bağış toplantısına bakıyo artık öyle eskisi gibi değil
Mesaj tarihi:
fizban said:

hic ticaret yapmadiginiz cok belli. evet, sozlesme tamamlanmadan afyonkarahisar baskani 6.25 milyon yerine 6.26 milyon derse ona satacak.

ticaret ile açık arttırma arasında fark var.

iki tarafla da görüşsün, gs'ye tamam size 6'ya veriyorum desin, sonra fb'ye 6'lık teklif var desin, fb 7 versin, sonra gs'ye 7'lik teklif var desin, gs bunun üzerine 8 versin..

bööle gitsin. ahahah böyle bir şey mi var be. fiyatını söylersin istediğin, teklifi ederler beğenirsin kabul edersin bitmiştir. gidip çöpçülük yapmazsın böyle. yaparsan bir daha yüzüne bakmaz, yüzüstü bıraktığın kişi. bu kadar basit.

bi de kendi tüccar sanki anasını satiim asdhufha
Mesaj tarihi:
Ben cok farkli bir acidan bakarak Azizin bu hamlesini fenerbahce ülkerin play off da elenmesine gölge dusurmek ve en azindan "bis gs nin elinden oyuncusunu aldik olm tittiret basketbolu" diyerekten konuyu baska taraflara cekme cabasi oldugu dusuncesindeyim ayni gun olmasida dusundurmuyo degil. İş artik transferden cikti cok sinir bozucu duruma geldi el attigimiz adama cullaniyolar en kotu fiyati yukseliyo herifin ederi en fazla 5 m € iken ne durumlara geldi. Neyse kim aldiysa hayirli olsun.
Mesaj tarihi:
apsingir said:

Ben cok farkli bir acidan bakarak Azizin bu hamlesini fenerbahce ülkerin play off da elenmesine gölge dusurmek ve en azindan "bis gs nin elinden oyuncusunu aldik olm tittiret basketbolu" diyerekten konuyu baska taraflara cekme cabasi oldugu dusuncesindeyim ayni gun olmasida dusundurmuyo degil. İş artik transferden cikti cok sinir bozucu duruma geldi el attigimiz adama cullaniyolar en kotu fiyati yukseliyo herifin ederi en fazla 5 m € iken ne durumlara geldi. Neyse kim aldiysa hayirli olsun.

Alakası yok, çok kötü bir sezondu zaten basketbol takımı için.

Özellikle Avrupa maçları sırasında ve sonrasında takım tamamen bitikti.
Mesaj tarihi:
sabonis said:
ticaret ile açık arttırma arasında fark var.

iki tarafla da görüşsün, gs'ye tamam size 6'ya veriyorum desin, sonra fb'ye 6'lık teklif var desin, fb 7 versin, sonra gs'ye 7'lik teklif var desin, gs bunun üzerine 8 versin..

bööle gitsin. ahahah böyle bir şey mi var be. fiyatını söylersin istediğin, teklifi ederler beğenirsin kabul edersin bitmiştir. gidip çöpçülük yapmazsın böyle. yaparsan bir daha yüzüne bakmaz, yüzüstü bıraktığın kişi. bu kadar basit.

bi de kendi tüccar sanki anasını satiim asdhufha
evet var baya. unal aysal orada gidip sneijder durumunda oldugu gibi sozlesme imzalardi halil unal ile, baska bir kulube transfer olmasi durumunda galatasaraya x milyon odemek durumundadir diye. bu kadar basit.

ticarette oyle sozler falan islemez. yazili olmayan hicbirseye guven olmaz.

ve evet, senden cok ticaret tecrubem vardir :)
Mesaj tarihi:
Ben de "fener aradan cekildi" haberleri duyunca o kadar sasirmistim ki, fenerbahce'nin o essiz karakterinde olmayan bi hareket.

Bu klube bir seref transferi lazim, vurucam kirbaci vurucam kirbaci minvalinde niye her transfere atliyorlar?

Son 10 yilda Galatasaray'in 2 kati para harcamislar zaten, 2 katini sallamiyorum NET 2 kati. Cumle bitti hala inanmadiniz di mi 2 katina?

Sneijder ve Drogba'ya nasil bulasamadilar acaba, "Fenerbahce kim Galatasaray'da mi oynuyor?" cevabi mi aldilar acaba ahasdas
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

fizban said:

Zep said:

Alper kabul etmis mi? Ben gslyim fenere gitmem derse ne olucak
galatasaraya gelecek o zaman.

abi topuz örnegi var ortada, seve seve ! gider fenere

"Fenerbahçe 20 bin lira teklif ederken, ben Galatasaray ile yıllığına 8 bin liraya anlaşma yaptığım gün mutluluktan uçuyordum."

Metin Oktay
Mesaj tarihi:
Bir transfer yuzunden degil, surekli yapilan bisey sosyal medyada fenerlilerin yazdiklarina bakarsan anlarsin, GS borsaya bildirsin biz gerisini hallediyoruz vs.

"Galatasaray'ın Alper Potuk'u KAP'a bildirimesinin ardından harekete geçen Fenerbahçe, ..."

Dedigim gibi bunlari yapmamasi karakterinin disinda bir hareket olurdu zaten ama niye bizden nefret ediyorlar diye dusunmenin cok bir anlami yok.
Mesaj tarihi:
o zamanların futbolcularını simdi ile mi karşılaştirdin sen ben mi yanlıs okudum ??

eminim metin oktay hiç bir rakibine tükürmemiştir, ya da gol sevinci olarak köpek gibi sürünmemiştir.. lefterlerin metinlerin baba hakkıların oldugu dönemi 2000lerin futbolu ile kıyaslamayın abi lütfen ayıp.

adamlar 0 bütce ile klüp ceviriyorlardı zamanında, şimdi insanların dini imanı para olmuş, o zamanki degeri ile şimdi bir degil para..

gs 2m versin fener 3m versin seve seve gider fenere cok rahat ol,

sunu yapmayacak türk futbolcusu sayısı elin parmaklarını geçmez
Mesaj tarihi:
Eralpb said:

Bir transfer yuzunden degil, surekli yapilan bisey sosyal medyada fenerlilerin yazdiklarina bakarsan anlarsin, GS borsaya bildirsin biz gerisini hallediyoruz vs.

"Galatasaray'ın Alper Potuk'u KAP'a bildirimesinin ardından harekete geçen Fenerbahçe, ..."

Dedigim gibi bunlari yapmamasi karakterinin disinda bir hareket olurdu zaten ama niye bizden nefret ediyorlar diye dusunmenin cok bir anlami yok.

abi bunda sasiracak bir sey yok.

Kupalari kapacak degiller ya, futbolculari kapiyorlar iste bu durumda.

Fenerbahce parayla is yapar;
Sampiyonlugu da parayla alir, futbolcuyu da.
Mesaj tarihi:
Gerci profesyoneliz falan gibi laflar etmis. Hala anlayamadilar profesyonelligin para demek olmadigini...
Kariyerleri bittikten sonra profesyonel olsa ne olur
  • Yeni Oluştur...