sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ben de şimdi radyoda duydum. Telefonda bizzat Aziz baskana istiyorum dedikten sonra gönlüm Galatasaray'da demiş Alper. Bir nevi bi M Topuz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ntvsporda da mehmet demirkol alper istiyor feneri, milli takım kampından sonra imza atıcak demiş, bu ne arkadas her kafadan bir ses cıkıyor ne sacma olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 nerden duyuyosunuz bunlari ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 lan şu futbolcu tayfası baya baya azizden korkuyor heralde. ayman'a ayağınızı kırdırırım, futbol hayatınızı bitiririm diye tehtid mi ediyor ki sfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Söylendiği gibi mafya muhabbeti var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi adamlar gayrimeşru zenginler sonuçta mafya olmama imkanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 aziz red edemeyeceği bir teklif yapmış, at kafası ve senede 3,250 milyon euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 aziz yildirim'in parasinin cogu miras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 fizban said: nerden duyuyosunuz bunlari ya. RadyoSpor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Yıllık 3.250 i önerilmiş Alper'e. asdafafadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 radyospor'un sahibi sadettin saran ya. bir kulupte basa gecme ihtimali/istegi olan adama ait yayinlar dinlenmez. yillik 3.250 diyenler gecen sene de fenerbahce hamit'e 3.5 veriyor yillik diyenlerdi. noldu, o parayi cesitli sekillerde gs verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Yuh artık ronaldoyla yarışaacak yakında rakamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 3,250yi ben salladım. ama alper şu durumda 2,5dan aşşa istememeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 sktr edin klüpleri alper kazansın çocuk kime giderse gitsin, altı üstü 2-3 sene içinde ya sakatlanıp yada psikopat bir tdnin inadı uğruna yok olup gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bonservise dedim 7,5 falan mış filanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Olay zaten şu an Alper'de bitiyor ama üzerinde büyük bir baskı var. Kendisi GS'yi istiyor muhtemelen ama Halil Ünal, Ersun Yanal ve bir çok kişi kendisine baskı uyguluyor muhtemelen Fener'e git diye. Arapsaçı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ronaldonun bonservisinden 5 sıfır atarsak yarışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 alper potuk kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 röpörtajı vardı az önce yayınlandı. Ben gs'a gitmek istiyorum dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hangi kanalda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bu arada mafya olduğunu düşünüyorum ben hakkaten işin içinde. çünkü sabahtan beri konuşulan bir isim var, yüksel çağlar. yüksel çağlar araya girip eskişehir'i fenere satmak için ikna etti deniyor. yüksel çağlar da aha bu zat: http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1999/11/01/153914.asp neyse ne istediğini bilmiyorum ama, inşallah alper'in istediği olur. bir de çok garip bir haberle karşılaştım ocak ayından, aha o da bu: http://skorer.milliyet.com.tr/sen-benim-hocami-nasil-ayartirsin-/fenerbahce-eskisehirspor/detay/1655999/default.htm derin futbol resmen lan asfasfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 alper'in istegi su esnada önemli degil,yani fener atıyorum 7 verirken gs 5 veriyorsa, alper ben gs'ye gidicem diyemez, klüp satmıyorum der, alper de kalır eskişehirde. yapılmaya calısılan ortam da tam olarak bu, fiyati 300 500 ne kadar daha yukarı cekersek kardır diye düşünüyorlar suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 tabi bu arada orası da kesin gibi. şu yok alper gs'yi istedi, yok alper fb'ye evet dedi haberleri de çocuğun canını yakacak sadece saçma bir şekilde. fb'ye gitse gsliler, gs'ye gitse fbliler kıl olacak adama. oysa muhtemelen şuraya gidecen, yoksa kadro dışısın canımın içi diyecekler çocukcağıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Zaten fenerliler kıldı adama. Bir anda piyangodan çıkınca benimsediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 applev0dka said: alper'in istegi su esnada önemli degil,yani fener atıyorum 7 verirken gs 5 veriyorsa, alper ben gs'ye gidicem diyemez, klüp satmıyorum der, alper de kalır eskişehirde. yapılmaya calısılan ortam da tam olarak bu, fiyati 300 500 ne kadar daha yukarı cekersek kardır diye düşünüyorlar suan. haha yok böle bişi. fm'de bile mutsuz futbolcuyu tutunca ne olduğunu biliyorsun. oyuncuyu zorla tutup faydalanmamak ve parasını çatır çatır ödemek mi, yoksa 7 yerine 6 milyon euro'yu kabul edip, parayı cebe mi indirmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar