LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Benim korkum zaten zevzek Türk kickstarter'ları. Önceden kısafilm var ama leş :D. 6 sene evvel için idare ederdi ama! Fakat onu örnek göstermek istemem hahah. Onun haricinde deneyim var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 kısafilm çekeceğinize 3-5 kişi toplanın uzun metrajlı filme girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Aynı şey değil. Kısa film'in ayrı yeri var, uzun metrajın ayrı yeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Türkler kickstartera dadanmış ABOV KAPAT KAPT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Muhabbet muhtemelen sole oldu abi; Olm kickstarter diye bisey var basvuruyon para istiyon millet catir catir gonderiyo, milyon dolar falan topluyolar lan! Oha harbimi? Bize 10k gelse yeter, yasariz lan oh gir gir hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 türkiyeden proje oluşturamıyoruz değil mi direk? birde filmin ne projesi yahu? para verirseniz uzun metrajlı çekicez olayı mı ashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 £0.00 pledged, 40 hours to go. İyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 oha lan ben açim bunu kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 2 milyon dolar lazım film için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Lath, gel birlikte girelim şu kickstarter işine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 mümkün, sana rol çıkabilir bak. It's only a thought though. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 DÜŞÜNMEK BAŞARMANIN YARISIDIR -pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 osurmak, sicmanin habercisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 LathspeLL said: Hikaye iyi denebilir, 6 yıldır kenarda duran bir polisiye, politik arka planı da var hafiften. hikayeyi gönder, her polisiye filme uygun usual suspects gücünde plot twistim var. editleyip göndereyim. bir de şişman rolü istiyorum bedava tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bana da rol versenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 imam beni bıçaklasın ama kan yerine yağ fışkırsın. olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 şişmanların ilk ölmediği bir film tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 şişmanların zayıflatıldığı bir film de olabilir. katil fitness delisidir, zorla koşturup çatlatıyodur şişmanları. ben ise ölmüyorum ve zayıflayıp sonra gidip intikam alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 abi rolün için 40 kilo verip sonra tekrar bir 40 kilo alman teklif ederse kabul eder misin ?. sanat için ilk şişmanken çekin deme süreci çekicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 herütrlü halleder sinema büyüsü seni tekrar şişmanlatmaya gerek görmeden soruyu geri aldım. sen bi kere zayıfla bir daha şişmanlamana gerek yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 alır veririz ya sorun yok. urfa da rol vardı da biz mi oynamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 aaa durun ya... olur ben goldu pıçaklayım swiss! diye ince bi çizikle. oradan yağ aksın. sonra kilo versin. o yağlarla ben biyodizel işine gireyim. k*rt mafyası da rekabetten rahatsız olup benimle uğraşsın. sonra yağ kaynağımı gwindona işkence yaparak öğrensinler. gold a ulaşıp yağ kaynağımı ortadan kaldıracaklarken yağa birikintisine basıp ayakları kaysın düşsünler. düşerken kart kurt diye ses gelsinki eğitici, öğretici yanı da olsun filmin. nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 swissten sonra bi aşağı düşüş var filmde yalan konuşmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 lath bence kamera satın alıp kiralama işine girelim. her devirde para var gibi bu işte. ayrıca sıkılınca kendimiz de çekeriz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Tanıtım videosunda kızın İngilizcesi mükemmelmiş. Gerçi erkeğin tipine bakınca bu İngilizce gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar