Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BNM Filmim (Kickstarter)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim korkum zaten zevzek Türk kickstarter'ları.

Önceden kısafilm var ama leş :D. 6 sene evvel için idare ederdi ama! Fakat onu örnek göstermek istemem hahah.

Onun haricinde deneyim var tabi.
Mesaj tarihi:
Muhabbet muhtemelen sole oldu abi;

Olm kickstarter diye bisey var basvuruyon para istiyon millet catir catir gonderiyo, milyon dolar falan topluyolar lan!

Oha harbimi? Bize 10k gelse yeter, yasariz lan oh gir gir hadi
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Hikaye iyi denebilir, 6 yıldır kenarda duran bir polisiye, politik arka planı da var hafiften.

hikayeyi gönder, her polisiye filme uygun usual suspects gücünde plot twistim var. editleyip göndereyim.

bir de şişman rolü istiyorum bedava tabi ki.
Mesaj tarihi:
şişmanların zayıflatıldığı bir film de olabilir. katil fitness delisidir, zorla koşturup çatlatıyodur şişmanları. ben ise ölmüyorum ve zayıflayıp sonra gidip intikam alıyorum.
Mesaj tarihi:
aaa durun ya...

olur ben goldu pıçaklayım swiss! diye ince bi çizikle. oradan yağ aksın. sonra kilo versin.

o yağlarla ben biyodizel işine gireyim. k*rt mafyası da rekabetten rahatsız olup benimle uğraşsın. sonra yağ kaynağımı gwindona işkence yaparak öğrensinler.

gold a ulaşıp yağ kaynağımı ortadan kaldıracaklarken yağa birikintisine basıp ayakları kaysın düşsünler. düşerken kart kurt diye ses gelsinki eğitici, öğretici yanı da olsun filmin.

nasıl?
  • Yeni Oluştur...