oldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 gs buragı okutsaymıs lazioya cok da bişe kaybetmiş olmazmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 besiktas basliginda sallayanlar burda gokhan fan club kurmus haberimiz yokmus.. iste bunlar hep plan.. yine diyorum bu macin ruyasindan romanyada aci sekilde uyaniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 GG döver bu Töreyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 İkisi iyi oldu ama zaman lazım biraz anlaşamıyorlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 @apple abi bizim oyuncular gazla calısıyor. romanya macında da galip gelecegiz. andorra macı olcu olamaz fakat takıma bir hava gelmis, derler ya 'olu topragını atmıs uzerinden' aynen oyle su an. umarım aynı hava devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Töre topla iyi, ama daha çok ekmek yiyip pişmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 gökhan orda it gibi koşarken töre 10 kişi arasına girdi. adam bencil sdfs bu arada ben andorraya üzülüyorum ya. keşke kazansalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Andora gazozuna oynuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Red said: gökhan orda it gibi koşarken töre 10 kişi arasına girdi. adam bencil sdfs bu arada ben andorraya üzülüyorum ya. keşke kazansalardı. bazen toreye bakinca quaresmayi goruyorum,soyle hafif bir titreme geliyor sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Andorra halı saha ruhuna sahip olduğu sürece hiçbir bok olmayacak onlardan, bu ne lan her faulden sonra "abi iyi misin, özür dilerim" tarzı gidip diyaloga girmeler falan DELİKANLI OLUN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 töre ve umut arasındaki uyumda çok iyi, keşke BJK'de olsaydı Umut asdfasd maç başından beri bayağı iyi işler yaptılar, 2 gol direkt onlardan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Red said: gökhan orda it gibi koşarken töre 10 kişi arasına girdi. adam bencil sdfs bu arada ben andorraya üzülüyorum ya. keşke kazansalardı. Yok üzülme hiç rezil oldular desen nüfus 85k zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 keşke töre gs'de olsaydı abi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Olsun bizde de aydın yılmaz vAr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Helal arda şutu telafi etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hollanda estonya'ya niye yatıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 andoranın nufusu az bir tane futbol okulu acacaklar + okullarda da zorunlu futbol eğitimi vercekler 10 yıl sonra meyvesini toplamaya başlarlar . en azından averaj takımı olamzlar . bunlar yıllardır rezil oluyorlar ama hiçde kendilerini değiştirmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Andoranınbaşına yılmaz vuralı koyacan Parçalar grubu Lan önce kendi takımızı düzeltelim sonra dış mihraklara da gelir sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 1000de birimiz lan adamlar, rezil oluyorlar da kime oluyorlar zaten herkes birbirini tanır el kadar ülke lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Octavarium said: Red said: gökhan orda it gibi koşarken töre 10 kişi arasına girdi. adam bencil sdfs bu arada ben andorraya üzülüyorum ya. keşke kazansalardı. Yok üzülme hiç rezil oldular desen nüfus 85k zaten sdf Az sıkışsalar bizim Atatürk stadına sığacak yani tüm ülke. Genel toplantı falan yapılabilir tüm ülke ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 sostizm said: Octavarium said: Red said: gökhan orda it gibi koşarken töre 10 kişi arasına girdi. adam bencil sdfs bu arada ben andorraya üzülüyorum ya. keşke kazansalardı. Yok üzülme hiç rezil oldular desen nüfus 85k zaten sdf Az sıkışsalar bizim Atatürk stadına sığacak yani tüm ülke. Genel toplantı falan yapılabilir tüm ülke ile. doğrudan demokrasi diosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ✔ Görüldü (5-0) -Abdullah Avcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Şamp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Rewendor said: ✔ Görüldü (5-0) -Abdullah Avcı Yayında falan az verildi ama stad maç bitiminde Ft imparator diye yıkıldı. İnş. Görmüştür o aptal ne nasıl olur dersi almıştır bir gıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ihtimaller 101 romanyayı geçme durumları Romanyayı yenecez sonra romanya estonya ve andro maçlarından birinde berabere kalacak. macaristanı geçme durumları macaristan şu dk dan sonra hollandaya yenilmesi yetiyor. ama biz hepsini yenecez. romanya nın andora deplasmanına gidip içeride estonya ile oynayacağını düşünür isek bu iş baya bir yaş durumda.estonya puan koparamaz deplasmanda.Ama şöylede bir durum var, macaristan estonya maçında şayet kaza ile estonya yener ise önce bizle oynayacak son maçı romanya ile yani çıkma şansı var.adamlar varını yoğunu ortaya koyacaktır. böyle karman çorman bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar