okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bende de oldboyz title vardı :) gidiyorum daha önce de dedim sigara gibi yavaş yavaş bırakıyorum. Bir de bu aralar biraz boş vaktim var takılıyorum öyle, merak etme son bikaç günüm yani forumda... Sonra huzurlu huzurlu takılırsınız. @Apple http://www.itusozluk.com/image/beyin-bedava_150333.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 fizban said: muslumansindir sen kesin, allahini dinle, oku. unity said: Bosuna demiyoruz biz ultrAslan farklidir diye. Kebapcilar yok ultrAslan'in basinda; Alpaslanlar, Altaylar, Veyseller var. Respect. farkli vurgularla filan denedim, ters cevirdim, ortadan baslayip okudum yine de cozemedim su mesaja su cevabi. tam bir fizban yorumu katmissin breevo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 o mesaja degil o cvp çünkü djdhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 haaa boyle seyler yapmayin, fenerli olmaniza birakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Seren de fena trollüyo başlığı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Wishmaster said: Seren de fena trollüyo başlığı haseren'in postlarının hiç biri troll değil de, bazı konuştuğum adamların bile "öldürülen de sütten çıkmış ak kaşık değil, su testisi su yolunda kırıldı" mantelitesine sahip olmasını kafam almıyor. Zeka gelişimi bir süre sonra duruyor insanda tabi ama nerede durduğu önemli demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 "Müslümansındır sen kesin, allahını dinle, oku" yazmış adam abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 herşeyin başı okumak demiş, okudugunu anlamıyorsun geliyorsun bık bık bık yapıosun demiş. yanlıs bişey yok bence, üzerinde atkı var diye '' öldürülen de az degil haa hak etmiş'' diyen zihniyeti trollesen nolur trollemesen nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ahaha herkese anlayacağı dilde yazıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Abi adam da "atkı taktığı için öldürülmeyi haketmiş" dememiş ki. Sizin başınıza gelirse hiç zıtlaşmayın, çıkarın. Gurur yapmanın alemi yok demiş yani. Şimdi konuşulanları tekrardan tartışmaya gerek yok da, siz de filtresiz okuyun bi zahmet. Ayrıca karşınızdaki kişinin fikirlerine duyduğunuz saygıyı, sizin mantığınıza ters gelen bir cümle söylediği için kaybettiğiniz zaman bu kişinin dini görüşlerine laf uzatmanız geçerlilik kazanmıyor bence. Dindar olmayan biri olarak söylüyorum bunu. Tabi daha ciddi ortamlarda bunu yapmayacak insanlar olduğunuzu da biliyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 adam bunu dun demedi ki, cinayetin oldugu gece direk, bıcaklanan adam da sütten cıkmış ak kaşık degil, su testisi su yolunda kırılır gibi şeyler yazıldı yani forumda.. üstünde atkı var diye bıcaklanmasını haklı bulan bir anlayıs vardi, bitti sandık bitmemiş. bi bitmediler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 demek ki beni anlayabilen adamlar da varmis. hemen bir kutsal elmali votka iceyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ben son 2-3 sayfayı okudum sadece. Takılıyorum seren başganıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ne başganı ya. herif 6 yıl önce şeker gibi fanatiklikten uzak biriyken şu anda gözü dönmüş deli saçması şeyler söylüyor. 180 yapan çok gördüm de böylesine rastlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yavhehe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ne söylüyor abi gözü dönmüş deli saçması ehuee linkle pliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Galatasaray'da attığı tweetler yüzünden kriz yaratan Duygu Erdoğan, istifasını verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 sabonis said: ne başganı ya. herif 6 yıl önce şeker gibi fanatiklikten uzak biriyken şu anda gözü dönmüş deli saçması şeyler söylüyor. 180 yapan çok gördüm de böylesine rastlamadım ne 180 yapcam yav, her hafta gördüğüm adam :) şakalaşıyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Sabo hakli, fizban bu kadar fnatic degildi. Cok bozdu son yillarda. Daha bozmaz dedik, yine bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Wishmaster said: sabonis said: ne başganı ya. herif 6 yıl önce şeker gibi fanatiklikten uzak biriyken şu anda gözü dönmüş deli saçması şeyler söylüyor. 180 yapan çok gördüm de böylesine rastlamadım ne 180 yapcam yav, her hafta gördüğüm adam :) şakalaşıyoruz işte ali topu at oya topu tut öğrenelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ne sidik yarıştırdınız arkadaş... bi bitin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Fnatic seviyesinde dota oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://image.haber7.com/fotogaleri/haber7/album/a13714888145.jpg DEAL WITH IT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Hakkaten Deal with it olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar