Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

bende de oldboyz title vardı :)

gidiyorum daha önce de dedim sigara gibi yavaş yavaş bırakıyorum. Bir de bu aralar biraz boş vaktim var takılıyorum öyle, merak etme son bikaç günüm yani forumda... Sonra huzurlu huzurlu takılırsınız.

@Apple
http://www.itusozluk.com/image/beyin-bedava_150333.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

muslumansindir sen kesin, allahini dinle, oku.
unity said:

Bosuna demiyoruz biz ultrAslan farklidir diye. Kebapcilar yok ultrAslan'in basinda; Alpaslanlar, Altaylar, Veyseller var.

Respect.

farkli vurgularla filan denedim, ters cevirdim, ortadan baslayip okudum yine de cozemedim su mesaja su cevabi.

tam bir fizban yorumu katmissin breevo!
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Seren de fena trollüyo başlığı ha
seren'in postlarının hiç biri troll değil de, bazı konuştuğum adamların bile "öldürülen de sütten çıkmış ak kaşık değil, su testisi su yolunda kırıldı" mantelitesine sahip olmasını kafam almıyor.

Zeka gelişimi bir süre sonra duruyor insanda tabi ama nerede durduğu önemli demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adam da "atkı taktığı için öldürülmeyi haketmiş" dememiş ki. Sizin başınıza gelirse hiç zıtlaşmayın, çıkarın. Gurur yapmanın alemi yok demiş yani. Şimdi konuşulanları tekrardan tartışmaya gerek yok da, siz de filtresiz okuyun bi zahmet.

Ayrıca karşınızdaki kişinin fikirlerine duyduğunuz saygıyı, sizin mantığınıza ters gelen bir cümle söylediği için kaybettiğiniz zaman bu kişinin dini görüşlerine laf uzatmanız geçerlilik kazanmıyor bence. Dindar olmayan biri olarak söylüyorum bunu. Tabi daha ciddi ortamlarda bunu yapmayacak insanlar olduğunuzu da biliyorum. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

sabonis said:

ne başganı ya. herif 6 yıl önce şeker gibi fanatiklikten uzak biriyken şu anda gözü dönmüş deli saçması şeyler söylüyor. 180 yapan çok gördüm de böylesine rastlamadım

ne 180 yapcam yav, her hafta gördüğüm adam :) şakalaşıyoruz işte

ali topu at
oya topu tut

öğrenelim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...