Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Takımda dikine gidebilen sayılı oyunculardan olması dediğin gibi en önemlisi. A.Potuk zaten bu yüzden çok istenmişti, şu an öyle bir eksiğimiz var kanatlarda ve ortada. Kaldı ki hiçbir iyi takımın şu haliyle 2 metre top süremeyen dikine gidemeyen Hamit gibi bir kanadı olmaz. Ha zaten olmaması gerektiği için kanatların içe kaçtığı oyunu oynuyoruz 2 yıldır kanatsız bir sistemle...
Sosyal ağlarda paylaş

bir supriz olur da şu 6-0-4 değişmez ise bu sene bizim kadro ne olacak acaba

satılıp yerine yerli konabilecek 3 adam var

melo-sneijder-muslera

bunlardan birinin kesinlikle yerli ile değişmesi gerekiyor.

nuri şahin haberi geçiyordu mesela. öyle bi durumda sneijder-nuri olur ya da gökhan inler-melo

trabzon şu aşamada onuru falan vermez bize o yuzden muslera gogo. ki gitmesini istemem onun.

elmander ve ujfa gönderilir muhtemelen. riera ise yıllık maaşı hayvan gibi ve henuz talibi yok yanılmıyorsam. tribüne dany-riera-amrabat çıkar. ki bu gs için baya kötü olacak gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Drogba Elmander

Riera Sneijder Melo Amrabat

Dany Chedjou Ujfalusi Eboue

Muslera

muslera, chedjou, eboue bunlar kesin oynayacak adamlar. drogba da kesin oynayacak ben katkısının gayet sınırlı olduğunu düşünsem de, sırf ismi ile şu anda tribünleri büyülemiş durumda...

sneijder mesela hala genç bi herif, 3 sene falan temiz hizmet eder eğer adam olursa. geçen sene drogba 10 üzerinden 6 katkı yaptıysa, sneijder 3 falandı ama. Bence bu sene bakılmalı ve duruma göre satılmalı, her zaman ismi olduğu için 5-10 arasına temiz okutulabilir diye düşünüyroum. riera'yı da kimse almaz diye düşünüyorum o da kalacak

ujfa gidici, melo gidecek gibi hala çözülmediğine göre, elmander de gidici olmalı. amrabat bol bol tribünde oturur.

yani aslında çılgın bir yabancı sorunumuz yok bence. şunlar kalıcı olmak zorunda veya olacak bence:
drogba, riera, sneijder, amrabat, eboue, muslera, chedjou, dany.
bunlardan amrabat tribün şov yapar işte, riera, dany de dönüşmeli tribün şov yaparlar. sol bek alınırsa riera temelli tribün şov yapar.
tabii melo yerine bir türk orta saha lazım, nasıl çözülecek bilmiyorum. erman yeter mi bize emin değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cavcav kazan kaldirmis eger kural degismezse federasyon gider, hep Fenerin dedigi oluyor lan demis sdf

En azindan ilk 18e 6+2 yabanci kurali korunmaliydi, simdi 4 yabanci cekirdek cintecek.

Federasyon Azizin her dedigini yapiyor yine de yaranamiyor, bugun aciklama yapmis Aziz, dunku TSnin cikisindan tupcuyu suclamis, TS baskanina mafya falan demis, ulan sen farklimisin lol
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Cavcav kazan kaldirmis eger kural degismezse federasyon gider, hep Fenerin dedigi oluyor lan demis sdf

En azindan ilk 18e 6+2 yabanci kurali korunmaliydi, simdi 4 yabanci cekirdek cintecek.

Federasyon Azizin her dedigini yapiyor yine de yaranamiyor, bugun aciklama yapmis Aziz, dunku TSnin cikisindan tupcuyu suclamis, TS baskanina mafya falan demis, ulan sen farklimisin lol

Cavcav bayağ ağır çıkmış yalnız, hemen ünal aysalla klüpler birliği başkanını falan da organize etmiş, mekan basmaya gidiyor herifler haftasonu ahah.

http://www.trtturk.com.tr/haber/ilhan-cavcavdan-tffye-agir-gonderme.html
Sosyal ağlarda paylaş

allah allah. bildirildi, duyuldu, belirtildi, aktarıldı falan gibi şeyler kullanmamışlar. baya baya normal dil ile yazmışlar. hayrola lan?

SABAH, Galatasaray için adı geçen John Obi Mikel'e ulaştı. Nijeryalı futbolcu, sarıkırmızılı ekipten teklif aldığını doğrularken, "Galatasaray'dan teklif almam çok sevindirici. Transferim hakkında bir kaç gün önce Drogba'yı aradım. Bana 'G.Saray çok büyük bir kulüp. İstanbul muhteşem. Mutlaka gelmelisin'dedi" ifadelerini kullandı.

Kulübü Chelsea'den ayrılacağını da belirten Mikel, "Uzun süredir Chelsea forması giyiyorum. Artık buradan ayrılma zamanı geldi. Henüz yaşım 26 ve Şampiyonlar Ligi'nde büyük işler yapan Galatasaray'ın beni istemesi mutluluk verici" dedi.

CHELSEA'DEN %90 AYRILACAĞIM
Chelsea ile Galatasaray'ın transfer görüşmelerinin ne aşamada olduğu konusunda da bilgi veren Mikel, "Ben Chelsea'nin gerekli kolaylığı sağlayacağını düşünüyorum. Pazarlıklarda önemli ilerleme kaydedildi. Benim açımdan para ile ilgili bir sıkıntı yok. Yeter ki kulüpler anlaşsın" yorumunu yaptı. Mikel, Chelsea'de yedi sezonda 277 maça çıkarken, 2 gol kaydetti. Başarılı oyuncu kulübünden yıllık 4.3 milyon Euro alıyor.
http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/06/20/obi-mikel-gsarayi-istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...