Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Takımda dikine gidebilen sayılı oyunculardan olması dediğin gibi en önemlisi. A.Potuk zaten bu yüzden çok istenmişti, şu an öyle bir eksiğimiz var kanatlarda ve ortada. Kaldı ki hiçbir iyi takımın şu haliyle 2 metre top süremeyen dikine gidemeyen Hamit gibi bir kanadı olmaz. Ha zaten olmaması gerektiği için kanatların içe kaçtığı oyunu oynuyoruz 2 yıldır kanatsız bir sistemle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 sol beke yaldır yaldır bi zenci aldık mı tamam işte. topun ileriye taşınması illa ki driblingle olacak diye bir kaide yok. ki sneijder dribling yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bu yeni yabanci sinirindan dolayi meloyu degilde gökhan inler i almamiz lazim ne yapip edip yoksa sabriyle emre colakla oynamak pek hos olmaz ayrica yedektede bir yabanci bulunsun. ne kadar sacma bisey tam cl de süreklilik saglanmisken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Drogba Elmander Riera Sneijder Melo Amrabat Dany Chedjou Ujfalusi Eboue Muslera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Yabanci siniri 5e indi mi? Yeter demiroren agzina sictin turk futbolunun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bir supriz olur da şu 6-0-4 değişmez ise bu sene bizim kadro ne olacak acaba satılıp yerine yerli konabilecek 3 adam var melo-sneijder-muslera bunlardan birinin kesinlikle yerli ile değişmesi gerekiyor. nuri şahin haberi geçiyordu mesela. öyle bi durumda sneijder-nuri olur ya da gökhan inler-melo trabzon şu aşamada onuru falan vermez bize o yuzden muslera gogo. ki gitmesini istemem onun. elmander ve ujfa gönderilir muhtemelen. riera ise yıllık maaşı hayvan gibi ve henuz talibi yok yanılmıyorsam. tribüne dany-riera-amrabat çıkar. ki bu gs için baya kötü olacak gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Rewendor said: Drogba Elmander Riera Sneijder Melo Amrabat Dany Chedjou Ujfalusi Eboue Muslera muslera, chedjou, eboue bunlar kesin oynayacak adamlar. drogba da kesin oynayacak ben katkısının gayet sınırlı olduğunu düşünsem de, sırf ismi ile şu anda tribünleri büyülemiş durumda... sneijder mesela hala genç bi herif, 3 sene falan temiz hizmet eder eğer adam olursa. geçen sene drogba 10 üzerinden 6 katkı yaptıysa, sneijder 3 falandı ama. Bence bu sene bakılmalı ve duruma göre satılmalı, her zaman ismi olduğu için 5-10 arasına temiz okutulabilir diye düşünüyroum. riera'yı da kimse almaz diye düşünüyorum o da kalacak ujfa gidici, melo gidecek gibi hala çözülmediğine göre, elmander de gidici olmalı. amrabat bol bol tribünde oturur. yani aslında çılgın bir yabancı sorunumuz yok bence. şunlar kalıcı olmak zorunda veya olacak bence: drogba, riera, sneijder, amrabat, eboue, muslera, chedjou, dany. bunlardan amrabat tribün şov yapar işte, riera, dany de dönüşmeli tribün şov yaparlar. sol bek alınırsa riera temelli tribün şov yapar. tabii melo yerine bir türk orta saha lazım, nasıl çözülecek bilmiyorum. erman yeter mi bize emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Ben Dany'yi seviyordum ya. Bence hızlı ve iyi bi adam ara sıra yaptığı dandik hamleleri görmezsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Drogba 10 uzerinden 6 dersen gulerler adama. Bir bak bakalim drogba geldikten sonra burak'in ve takimin hucum istikrarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bence olmadı denilip, bu yabancı sınırını değiştirirler ilk yarı sonunda. nasıl olsa semih cumhuriyetinden halliceyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Cavcav kazan kaldirmis eger kural degismezse federasyon gider, hep Fenerin dedigi oluyor lan demis sdf En azindan ilk 18e 6+2 yabanci kurali korunmaliydi, simdi 4 yabanci cekirdek cintecek. Federasyon Azizin her dedigini yapiyor yine de yaranamiyor, bugun aciklama yapmis Aziz, dunku TSnin cikisindan tupcuyu suclamis, TS baskanina mafya falan demis, ulan sen farklimisin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Masticore said: Drogba 10 uzerinden 6 dersen gulerler adama. Bir bak bakalim drogba geldikten sonra burak'in ve takimin hucum istikrarina. Tüm sezon için diyo abisi ilk yarıda yoktu kadroda, 0/10, ikinci yarı 12/10, ortalaması 6/10 işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 "Tatar Ramazan" said: Aziz, dunku TSnin cikisindan tupcuyu suclamis, TS baskanina mafya falan demis, ulan sen farklimisin lol 3, sınıf mafya demiş aşağılamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 "Tatar Ramazan" said: Cavcav kazan kaldirmis eger kural degismezse federasyon gider, hep Fenerin dedigi oluyor lan demis sdf En azindan ilk 18e 6+2 yabanci kurali korunmaliydi, simdi 4 yabanci cekirdek cintecek. Federasyon Azizin her dedigini yapiyor yine de yaranamiyor, bugun aciklama yapmis Aziz, dunku TSnin cikisindan tupcuyu suclamis, TS baskanina mafya falan demis, ulan sen farklimisin lol Cavcav bayağ ağır çıkmış yalnız, hemen ünal aysalla klüpler birliği başkanını falan da organize etmiş, mekan basmaya gidiyor herifler haftasonu ahah. http://www.trtturk.com.tr/haber/ilhan-cavcavdan-tffye-agir-gonderme.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 cawcaw reis ya http://galeri2.uludagsozluk.com/309/ilhan-cavcav-in-rana-cabbar-a-benzemesi_348534.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Bu işler kazan kaldırmayla falan olmuyor abi. Adamlar akp inadı yapcaklar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Sabah gazetesinin ulaştığı obi mikel Galatasaray'da oynamak istiyorum demiş. Keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Masticore said: cawcaw reis ya http://galeri2.uludagsozluk.com/309/ilhan-cavcav-in-rana-cabbar-a-benzemesi_348534.jpg Kole taciri ya, ekmeginden olcak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 demode said: Sabah gazetesinin ulaştığı obi mikel Galatasaray'da oynamak istiyorum demiş. Keşke... http://www.espn.co.uk/football/sport/story/214667.html# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 allah allah. bildirildi, duyuldu, belirtildi, aktarıldı falan gibi şeyler kullanmamışlar. baya baya normal dil ile yazmışlar. hayrola lan? SABAH, Galatasaray için adı geçen John Obi Mikel'e ulaştı. Nijeryalı futbolcu, sarıkırmızılı ekipten teklif aldığını doğrularken, "Galatasaray'dan teklif almam çok sevindirici. Transferim hakkında bir kaç gün önce Drogba'yı aradım. Bana 'G.Saray çok büyük bir kulüp. İstanbul muhteşem. Mutlaka gelmelisin'dedi" ifadelerini kullandı. Kulübü Chelsea'den ayrılacağını da belirten Mikel, "Uzun süredir Chelsea forması giyiyorum. Artık buradan ayrılma zamanı geldi. Henüz yaşım 26 ve Şampiyonlar Ligi'nde büyük işler yapan Galatasaray'ın beni istemesi mutluluk verici" dedi. CHELSEA'DEN %90 AYRILACAĞIM Chelsea ile Galatasaray'ın transfer görüşmelerinin ne aşamada olduğu konusunda da bilgi veren Mikel, "Ben Chelsea'nin gerekli kolaylığı sağlayacağını düşünüyorum. Pazarlıklarda önemli ilerleme kaydedildi. Benim açımdan para ile ilgili bir sıkıntı yok. Yeter ki kulüpler anlaşsın" yorumunu yaptı. Mikel, Chelsea'de yedi sezonda 277 maça çıkarken, 2 gol kaydetti. Başarılı oyuncu kulübünden yıllık 4.3 milyon Euro alıyor. http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/06/20/obi-mikel-gsarayi-istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 TRye gelcek yasta veya durumda degil, bos haber. Melo kalacak ahanda yazdim buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 gelebilir, ünal aysal ne yapsa şaşırmam ayrı konu da, bence de yalandır yine de büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 mikel'i falan boşverin de sneijder'i tribünde mi oturtcaz lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Bi sene sampiyonlar ligi yari finali oynicaksiniz abi, lazim , ne kadar ecnebi varsa alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar