Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankarada yaşanır mı?

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Ben izmirliyim ama hic yasamadim ama cok sik gidip geliyorum(ailenin bi tarafi komple orada). misal, 6 ay istanbul bostanci/suadiye de 6 ay bodrum turkbukunde yasiyorum, izmir benim acimdan istanbula ve bodruma gore cok daha yasanasi geliyo.

Bu biraz da aldigin enerjiyle alakali, insanlarin guzelligi yuzlerdeki mutluluk, ruh. Bunlari avm sayisi ile kiyaslamak yanlis.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

Lectre said:

küheylan said:

Antalya'ya gel bence.

allah belasını versin öyle şehrin.

hayatımda gördüğüm en kötü, en rezil, halkı en berbat, havası en rezil, insanı insan olmayan, bu kadar iğrenç bir şehir daha yok. ve ailem antalyada kalıyor malesef.

Ispartalı veya Bilecikli misin?

hayır.
Sosyal ağlarda paylaş

Istanbul saks diyen çok nemli, sıcak diyenler ıstanbul fakiri direk. Kliması olmayan, kombiyi lüks sayan apaçi jenerasyon hafta sonları arkadaşlarıyla toplaşıp avm gezmeyi istanbulda yaşamak olarak nitelendiriyor ya...

Sen şimdi hafta sonunda tekne kiralayıp arkadaşlarınızla mangalıyakmıyorsan ve o tekneyi adalara çekmiyorsan, kadıköyde barlara akmıyorsan hafta içi,arada tarabyaya toplaşıp gitmiyorsan, pazar kahvaltısını sarıyerde hiç yapmadıysan istanbulda yaşamamışsın...
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Ben izmirliyim ama hic yasamadim ama cok sik gidip geliyorum(ailenin bi tarafi komple orada). misal, 6 ay istanbul bostanci/suadiye de 6 ay bodrum turkbukunde yasiyorum, izmir benim acimdan istanbula ve bodruma gore cok daha yasanasi geliyo.

Bu biraz da aldigin enerjiyle alakali, insanlarin guzelligi yuzlerdeki mutluluk, ruh. Bunlari avm sayisi ile kiyaslamak yanlis.

Ankara düzenli bir şehir. Avm diyip duruyorsunuz da ihtiyaç varsa gidiliyor avmlere(misal başarılı sinemalar avmlerde oluyor ya da spor salonlarının beğendiklerim yine avmde)onun dışında benim çevrem en azından yaklaşmıyoruz bile. Çoğu şehrin aksine biz arada bir değişiklik olsun diye değil de beğendiğimiz ilgilendiğimiz için tiyatroya gidiyoruz mesela. Kültür akıyor resmen heauheau. Havası boğmuyor insanı ne kadar sıcak ya da soğuk olursa olsun rahatsız olmuyor insan. Siz kimlerle karşılaştınız bilmiyorum ama insanı normal yurdum insanı yol sor seni götürürler bile hani apaçi dedikleriniz yeni nesil oluyor ki her yerdeler. Bir şehirde toplamadık onları. Aspava var ki çok başarılı bir şey. Seviyorsan pavyon kültürü var değişik kafalar.
Su çok lazımsa eymir gölü vs baya başarılı temiz hava olarak.(sanki bana günün 8 saati denizdesiniz arkadaş. Yatın olur açılırsın ya da her sabah 6.30da gider yüzersin balığa çıkarsın düzenli anlarım ama o bıkbık eden tiplerin neredeyse alayı uzaktan bakıyordur anca) Arkadaşlık baya önemli burada bir de, paran yoksa eğlenebileceğin tek insanlar onlar çünkü o yüzden fakir olmayın. Sanıyorum ankara kötü diyenlerin alayı bu yüzden kötü diyor fakir olmadıktan sonra istanbuldan daha başarılı mekanlar var. En basiti trilye var çocukluk arkadaşımın mekanı ankarada balık restoranı nasıl ülkede top balık restoranı olur kötüyse buralar? ^_^ O yüzden hiç bok atmayın ankaraya izmire istanbula oraya buraya eğer ki bi sıkıntı var ise ya paranız yoktur ya eğlenmeyi bilmiyorsunuzdur ki benim kızdığım nokta budur; her şehrin iyi ya da kötü olduğu yerleri, olayları muhakkak vardır. Siz direk bişi bilmeden adamın yolunu kapatıyorsunuz. Belki gelicek burada baya başarılı olacak hem iş olarak hem çevre olarak? Direk ankara kötü diyip adamın hevesini öldürüyorsunuz ki gelip burada yaşamamışsınız bile çoğunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'da okul ve iş yaşamım olmadı, sadece sosyal aktivite,maç vs. amacıyla bulunuyorum o sebeple yaşadığım şehir İzmir ile karşılaştırabiliyorum.

Ankara şehir merkezi olarak İzmir'e göre daha yeşil. Sokaklar daha ferah, ikamet ettiğim ve aşığı olduğum Bostanlı veya Gül Sokak'a bile tercih edebilirim Bestekar'ı, Tunus'u çoğu zaman. Eğlence olarak yazlık ilçe faktörleri sebebiyle İzmir bir tık önde

Kışın İzmir yazın Bodrum'da yaşadığım için deniz; manzara ve görsellikten öte, gıda, spor ve keyif için hayatımda çok önemli bir yer tutuyor keza İzmir'in çevre ilçeleri her şekilde daha keyifli haftasonu anlamında. Ankara'da İncek'te kahvaltı, Eymir Gölü kenarında takılmak dışında outdoor keyif yok-ki gerçekten suni geliyor, bu yüzden arkadaşlar yalanlasa da AVM kültürü üst düzeyde

Orta ölçek üzeri, lüks ve nitelikli bir yemek için Ankara'da milyon tane mekan mevcut. İzmir'in malesef diğer iki şehire göre en zayıf tarafı bu, gurme mekan çok az. Bu orta-üst düzey sosyoekonomik bir kriter fakat şehir değerinde dünyada da büyük bir parametre

İzmir büyük ölçekli sanayide marka tesislere sahip olsa da bunlar dışında hep orta ve küçük ölçekli sanayiye sahip, buna göre ücretler de düşüyor, turizmi geriliyor, sözel mesleklerde özel sektör diye birşey yok, Ankara emlak sahibi olmak dışında İzmir'den pahalı değil fakat maaşlar çoğunlukla daha yüksek

Doğal gaza tam geçişin olmaması, dağlarda konuşlanan popülasyon ve Pınarbaşı-Işıkkent gibi ağır sanayiye sahip ilçelerin şehir merkezine yakınlığı sebebiyle hava kirliliği kış aylarında İzmir'de çok yüksek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...