chrome Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Izmir birakilir mi ya. Daha dun ankaradaydim, askerligi de burada yapmistim. Hayattan sogudum. Avmsi avm degil insani hötö ogrencisi bir acayip ortam kasvetli kizlar cirkin erkekler biyikli ve cumleye duzgun baslayip sonunda sive yapiyorlar. Basbakanlik teklif etseler gidilmez oyle bir sehir abi. Yasayan da bilmedigi icin yasiyor ya da mecburiyetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 angaranın dikmeni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ankarada arkadaş çevren yoksa sakın gitme. yalnız yaşanacak bir şehir değil ankara. güzel bir ortamın varsa sana her yer trabzon olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 chrome said: Izmir birakilir mi ya. Daha dun ankaradaydim, askerligi de burada yapmistim. Hayattan sogudum. Avmsi avm degil insani hötö ogrencisi bir acayip ortam kasvetli kizlar cirkin erkekler biyikli ve cumleye duzgun baslayip sonunda sive yapiyorlar. Basbakanlik teklif etseler gidilmez oyle bir sehir abi. Yasayan da bilmedigi icin yasiyor ya da mecburiyetten ikliminden dolayı en taş kızlar ankarada net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Yok degil abi. Yanlis biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ankarada sadece ankarada doğanlar yaşayabilir. kuru havası, şehire hakim gri renk, donuk ve robot insanlar, herşeyin çok sıradan olması. bunları kıyılardan gelen insanlar zor kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 chrome said: Yok degil abi. Yanlis biliyorsun. avm yerine kızılay da gözlem yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 DENİZ yok lan DENİZ yaşanmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 yasanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 İstanbul'dakinden çok daha iyi yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Başbakan bile duramıyor, haftasonu İstanbul'a kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ZhvdJ5XpwXc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 halı sahaya adam lazim gel la gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 İzmirde uyuşturucu daha kolay bulunuyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Antalya'ya gel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 kavurma said: neredeyse 10 yıldır izmirde yaşıyorum ve burayı kendi memleketim gibi benimsemiş vaziyetteyim, dün ankaradan transfer teklifi aldım. çalışacağım yer bulunduğum yerin üst kademesinde, ünvanım değişmese de terfi etmiş gibi bir şey olacak benim için. kafam çok karışık, ailem hiç durma git diyor arkadaşlarım izmir gibi bir yer bırakılıp ankara dağına gidilir mi diyor. peki paticik ankara hakkında ne düşünüyor? bak net konuşuyorum, ankaradaki maaşın 5k+ olacaksa gel. sakin bir muhit, az hipster, kitaplı mitaplı bir hayat yaşayacaksanda gel. yoksa gelme, pozisyon olarak terfi almıyormuşsun zaten, maaş olarak biraz daha iyi durumda olacaksın sanırım, ev kirasına 1k veririm, altımda arabamda var diyorsan gel yani onu diyorum, geçersin ümitköy taraflarına, sabah akşam hafif trafik dışında derdin olmaz. hani mekan yok, o yok, bu yok diyenlere inanma. deniz yok orası sana kalmış tabi. ha birde evet yerli olmayan insanları hırt ahah. hani gelirsin bir yere oturursun, 100m ileriden huzurunu kaçırmayı başaran insanlar var. ama izmirde olmadığını düşünmüyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 küheylan said: Antalya'ya gel bence. allah belasını versin öyle şehrin. hayatımda gördüğüm en kötü, en rezil, halkı en berbat, havası en rezil, insanı insan olmayan, bu kadar iğrenç bir şehir daha yok. ve ailem antalyada kalıyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Hiç unutmuyorum ilk ankaraya gittiğimde sıhhiyeden ulusa yürümüştüm.Kaldırımda onlarca, kesintisiz ve aralıksız tro kartvizitleri vardı.Lan adamlar koskoca ankara kaldırımlarını doldurup taşırmışlardı.Dedim herhalde biter bitmedi.AnkaMall'a giderken bile vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 kavurma said: neredeyse 10 yıldır izmirde yaşıyorum ve burayı kendi memleketim gibi benimsemiş vaziyetteyim, dün ankaradan transfer teklifi aldım. çalışacağım yer bulunduğum yerin üst kademesinde, ünvanım değişmese de terfi etmiş gibi bir şey olacak benim için. kafam çok karışık, ailem hiç durma git diyor arkadaşlarım izmir gibi bir yer bırakılıp ankara dağına gidilir mi diyor. peki paticik ankara hakkında ne düşünüyor? askerliği orda yaptım. 1-2 ayda yaşadım ayrıca ya yeni şehir biraz heyecanlı tabi, anadoluda bulabilceğin en güzel yerlerden. izmirden sonra ciddi bir düşüş yaşamazsın, ama denizi çooooook ararsın. he bide eğlence kültürü falan biraz farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Lectre said: küheylan said: Antalya'ya gel bence. allah belasını versin öyle şehrin. hayatımda gördüğüm en kötü, en rezil, halkı en berbat, havası en rezil, insanı insan olmayan, bu kadar iğrenç bir şehir daha yok. ve ailem antalyada kalıyor malesef.bana da tam tersi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ankarayı yalarım ya, çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yasanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 izmire çok alıştım, denizsiz yapamam diyosan gelme. deniz kenarı bebesine benzemez angara bebesi, yorar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotMemphis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 @fede )))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar