Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankarada yaşanır mı?

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Izmir birakilir mi ya.
Daha dun ankaradaydim, askerligi de burada yapmistim. Hayattan sogudum. Avmsi avm degil insani hötö ogrencisi bir acayip ortam kasvetli kizlar cirkin erkekler biyikli ve cumleye duzgun baslayip sonunda sive yapiyorlar.
Basbakanlik teklif etseler gidilmez oyle bir sehir abi. Yasayan da bilmedigi icin yasiyor ya da mecburiyetten
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Izmir birakilir mi ya.
Daha dun ankaradaydim, askerligi de burada yapmistim. Hayattan sogudum. Avmsi avm degil insani hötö ogrencisi bir acayip ortam kasvetli kizlar cirkin erkekler biyikli ve cumleye duzgun baslayip sonunda sive yapiyorlar.
Basbakanlik teklif etseler gidilmez oyle bir sehir abi. Yasayan da bilmedigi icin yasiyor ya da mecburiyetten

ikliminden dolayı en taş kızlar ankarada
net
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

neredeyse 10 yıldır izmirde yaşıyorum ve burayı kendi memleketim gibi benimsemiş vaziyetteyim, dün ankaradan transfer teklifi aldım. çalışacağım yer bulunduğum yerin üst kademesinde, ünvanım değişmese de terfi etmiş gibi bir şey olacak benim için. kafam çok karışık, ailem hiç durma git diyor arkadaşlarım izmir gibi bir yer bırakılıp ankara dağına gidilir mi diyor.

peki paticik ankara hakkında ne düşünüyor?

bak net konuşuyorum, ankaradaki maaşın 5k+ olacaksa gel.

sakin bir muhit, az hipster, kitaplı mitaplı bir hayat yaşayacaksanda gel.

yoksa gelme, pozisyon olarak terfi almıyormuşsun zaten, maaş olarak biraz daha iyi durumda olacaksın sanırım, ev kirasına 1k veririm, altımda arabamda var diyorsan gel yani onu diyorum, geçersin ümitköy taraflarına, sabah akşam hafif trafik dışında derdin olmaz.

hani mekan yok, o yok, bu yok diyenlere inanma. deniz yok orası sana kalmış tabi.

ha birde evet yerli olmayan insanları hırt ahah.

hani gelirsin bir yere oturursun, 100m ileriden huzurunu kaçırmayı başaran insanlar var. ama izmirde olmadığını düşünmüyorum pek.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

neredeyse 10 yıldır izmirde yaşıyorum ve burayı kendi memleketim gibi benimsemiş vaziyetteyim, dün ankaradan transfer teklifi aldım. çalışacağım yer bulunduğum yerin üst kademesinde, ünvanım değişmese de terfi etmiş gibi bir şey olacak benim için. kafam çok karışık, ailem hiç durma git diyor arkadaşlarım izmir gibi bir yer bırakılıp ankara dağına gidilir mi diyor.

peki paticik ankara hakkında ne düşünüyor?

askerliği orda yaptım.
1-2 ayda yaşadım ayrıca
ya yeni şehir biraz heyecanlı tabi, anadoluda bulabilceğin en güzel yerlerden.

izmirden sonra ciddi bir düşüş yaşamazsın, ama denizi çooooook ararsın.
he bide eğlence kültürü falan biraz farklıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...