Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life 13- 18 haziran İzmir

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

küçük örneklerle ya. en son mesela tüketime yönelik olan kadınları yani ne bilim işte böyle çok alışveriş yapanları falan bakterilerdeki run&twiddle'a benzetip böle ordan bağladım.

ne bileyim. ted-ex maymun deneylerinden bahsettiğim oluyor. baya hayvan davranış dersinde aldığım örnekleri kullandığım oluyor.
genelleme ve işte beyin filtreleri muhabbetinde güvercinin ötmeyi öğrenme deneylerini anlatıyorum mesela gibi gibi.

aklıma yatmayan şeyi anlatmadım şu zamana kadar. o yüzden teee ilk nlp dediğimde pozitif bilimin onaylamadığı kısımları anlatmıyorum yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

nlp ilk çıktığında gerçekten psikolojik hacking gibi bir şeydi. konu ile ilgilenen kişilerin çoğu da doktordu ya da akademisyen psikolojlardı o sıralarda. sonra içine ettiler. iğdiş ettiler maymun ettiler nlpyi. şu an geldiği nokta beni rahatsız ediyor o yüzden biraz dellendim ben aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

işte o ilk çıkan kısmına sağdık kalmaya çalışıyoruz aklımızca. ilk oluşturan kadro inanılmaz kadro.

sonra o dallama anthony robbins'in girmesiyle baya pazarlama olayına dönüyor ki onun bile ortaya koyduğu şey çok çok uzak değil ama yinede bazal kişisel gelişim kitabı pazarlaması haline getiriyo. dump down yap bas gitsin mantığıyla.

katılıyorum o konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

bağlı olduğum kurum. ya ben bir ürün satıyorum. o ürünü pazarlamıyorum bile. o ürün dilden dile giderek bana para kazandırıyor. uzun vadeli mi? bilmiyorum hiç. ürünü alan memnun kalıyor mu? kalıyor. benim derdim bu kadar. chrome bildiği için konuşurum onla da başkası gelip zorlamasın zaa nlp zaa falan. vermicem cevap çünkü. çünkü para kazanıyorum at gibi yani kazanamasaydım cevap verirdim heralde.

egeyle uzaktan yakından alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

mesela

diyanet işleri başkanı PROF. DR. MEHMET GÖRMEZ said:

ya ben bir ürün satıyorum. o ürünü pazarlamıyorum bile. o ürün dilden dile giderek bana para kazandırıyor. uzun vadeli mi? bilmiyorum hiç. ürünü alan memnun kalıyor mu? kalıyor. benim derdim bu kadar. çipetpet bildiği için konuşurum onla da başkası gelip zorlamasın zaa din zaa falan. vermicem cevap çünkü. çünkü para kazanıyorum at gibi yani kazanamasaydım cevap verirdim heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

onu herkes en başta anladı zaten
o yüzden siniri var herkeste
yoksa enerjiymis ninjacılıkmış kim takar

ahah çok doğru tespit
ama mesela ben iyi eğitimli kültürlü kızlar bana versin istediğimden kategoriler tutmadığı için hiç kıskanmadım noyzura'yı o konuda. baktım albüme de hep şişman gotik kızlar falan meh yani sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

brou'nun anlattığı noyzuranın yediği dayakları düşündüm uyanınca bugün.

böyle evire çevire saçından tutarak, kimonosunun etekleri uçuşarak dayak yediği geldi gözümün önüne.

adfgshs dedim kendi kendime, kalk oğlum çişim var senin dedim.

Brou'nun anlattığı noyzurayı bulsam ben de döverdim ya. of kendimle dövüşme fikri asdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Noyan'a baya yüklenmişsiniz de, bu kadar düşene vuruldugu zaman iş mizahını yitiriyor.

http://i.imgur.com/A0UYFl1.jpg

Ortada bir repartee yok. Noyan kendince saçma/yanlış şeyler söylüyor, biz de gülüyoruz ve bu baya okey bir durum. Lakin herifin söylediklerinden çıkıp direkt üstüne yüklenmeye başlamışsınız ve direnmeyen bir rakibi dövüyorsunuz. Pek tatsız.

Adam saçma sapan wot kotamızı doldurup sizin sıkıcı hayatınıza öyle yada böyle renk katıyor, kusura bakmayın cogunuz noyan'dan daha az saçma değilsiniz. En azından herif açık açık saçmalıyor. Bariz kayıp bir çocuk, ya eleştirin, ya gülün de herifi hırpalamayın yani. Sizi daha gerzek gösteriyor, bu adama komikli(ki hiç iyi oldugunuz birşey değil) cevap atmakda bir hüner yok yani. Redundant hep.

Ya gerçekten komik olun yada ciddi eleştirin. Çünkü tek gördügüm komik olamadıgı için hakaret eden insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Dayak yediğim falan yok ya sadece ciddiye alamayacağım kadar saçma argümanlar..

bir insana "sen böylesin , şöylesin hede hödö" diye sayfalarca wotlar yazan insanların ciddi sorunları vardır kendi içinde bastırdığı. HAni paticiğin en aklı başında adamaları dediğiniz kişiler bile özelden "sen asla benim ciddiye alamayacağım , seviyeme erişemicek bir adamsın. Ancak foruma yazdığım herşey yalan diye itirafta bulunursan o zaman seni adam yerine koyarım" gibi wotlar yolluyor.

Anlattığım şeyler saçma gelebilir ama paticik burası ne bekliyorsunuz ki. Komik şeyler yaşıyorum bunu da komik bir dille anlatıyorum. Okuyanlar gülüp eğlensin işte bu kadar bilenecek , öfkelenecek , aşağılama unsuru yaratacak bir durum yok ;D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...