barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 lol feciymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi oha neler olmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yani şu kadar lafın üstüne ben bida internete girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 fede senin internetin... diye girecek diye bekledim brou. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 şuanda ben de tırsıyorum biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ahahahahahh aboooo bunu beklemiyordum brou bro çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bunlar hep derin paticik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Beyler herkes eteğindeki taşları döksün. Gerçekler konuşulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 böyle birşey bekliyordum son günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Anlaşılan bu yaz çok sıcak geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 brou yazmadan anlamamışmıydınız lan sanki adamın özenti olduğunu skdfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kubilay nasıl öldü, vurdular mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 benjani googleladın di mi sdgsdgh bir kubilay buldum ben de vurulan 5 sene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=DLHbUnbbSak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Spor salonundaydım ya sonra wing tsun antremanına girdim bakamadım. BÜyük bi cevap beklentisi varken boş geçmek olmaz malum hayatımdan anlatmayı seviyorum. 16 yaşımdayken bir ustam oldu. Bununla ilgili ,post yazmıştım zaten 15 - 16 yaşlarımda nefes - meditasyon - mantra gibi temel eğitimleri almıştım ama bu adamın beni öğrenciliğinden atma nedeni aydındaki büyücü halamdan ve cinlerle ortak yaşam yaşayan birinden öğrendiklerimden dolayı bana çok kızmıştı. Öğrendiklerimi yazdığım ve gerek modifiye gerek kombine ederek geliştirdiğim şeyleri gösterdikten sonra onları karalayıp şunları demişti : "seni ilk bulduğumda enerjisi pırıl pırıl ışıldayan bir çocuktun ama şimdi etrafında karanlık bir ordu ile geziyorsun. Yürüdügün yol yol değil ve bizde burada yollarımızı ayırıyoruz. " Çok üzülmüştüm ve ağlamıştım. Sonra o dönem bi sevgilim vardı ayrılmıştım. Eski ustam da sürekli bu kızın karsına çıkıyormuş random mekanlarda. Telefon numarasını almış noyanla barışmanı sağlayam diyerek ve. Gecdkızı aramış ve yataga uzanmasını söyleyip sesli telkinle transa sokup bir rüya boyutunda kıza teselli olsun diye benim görüntümle seviştirmiş. Muhtemelen görüntümün altında o vardı. Bu olaya ek olarak anneme yavşadı ve bu adamla son görüşmemizde bir yürüyüş yaptık. Bir trenden bahsetti ve bu şansı kaçırmak istemez isen son vagonuna tutunabilirsin dedi. Ben de ona bir daha asla eski sevgilime bulaşma benim hayatım ve daha fazla art niyetli müdehaleler istemiyorum diyerek atarlanmıştım. Bu esnada bu adamın 2 kızı vardı ama ikisi de çocuktu. Şimdi kütür kütür olmuştur malum 10 senelik bir hikaye bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura said: Spor salonundaydım ya sonra wing tsun antremanına girdim bakamadım. BÜyük bi cevap beklentisi varken boş geçmek olmaz malum hayatımdan anlatmayı seviyorum. 16 yaşımdayken bir ustam oldu. Bununla ilgili ,post yazmıştım zaten 15 - 16 yaşlarımda nefes - meditasyon - mantra gibi temel eğitimleri almıştım ama bu adamın beni öğrenciliğinden atma nedeni aydındaki büyücü halamdan ve cinlerle ortak yaşam yaşayan birinden öğrendiklerimden dolayı bana çok kızmıştı. AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 dur devamını da okuyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 soruların hiçbirne cevap vermemiş. seks yapıyom panpa diyip geçmiş. 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ortaya atılan iddialar yenilir yutulur cinsten değil. Ben doğruluğuna hak vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura said: Gecdkızı aramış ve yataga uzanmasını söyleyip sesli telkinle transa sokup bir rüya boyutunda kıza teselli olsun diye benim görüntümle seviştirmiş. Muhtemelen görüntümün altında o vardı. http://i.imgur.com/AISrc3I.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 naapmış naapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 iyice zıvanadan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura said: Gecdkızı aramış ve yataga uzanmasını söyleyip sesli telkinle transa sokup bir rüya boyutunda kıza teselli olsun diye benim görüntümle seviştirmiş. Muhtemelen görüntümün altında o vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 HAHAHAHAHA ABİ NELER OLMUŞ HASİKTİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar