Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Sistemin insanı orospu çocuğu demeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 abi ayrıca o küfrettiğiniz şey kutsal bir değer ve onlarda bir ananın evladı. lütfen artık. siz o orospulara kurbaaan olun kurbaan feminist rpsi yapayım dedim. gerçekten çok hoşuma gitti. artık feministim bir dönem sıkılana kadar. kadınları savunacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Kim 5 00m isterde arkadaşım şuan yarışmacı atv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 televizyon kullanmıyorum. senin televizyon kullanacağını beklemezdim noyzura. lütfen o televizyonu camdan aşağı at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Ya konsol falan takılır tv benim için budur ayıp olmasın diye izliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 bence taksimdeki, bakırköydeki ucuz kafelerde fal filan bak tam senlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 kami said: bence taksimdeki, bakırköydeki ucuz kafelerde fal filan bak tam senlik İşim olmaz ya ciddén harikayım ve insanlara iyi geliyorum yaşama dair çözümlerle birlikte. Umut tacirliği ya da placebo etkisi değil. İyi olduğum insanların minneti yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Su genelkurmayin cakralarini ac da agustos celbine askere alsinlar beni. Aralik cok gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 SeaGle said: Su genelkurmayin cakralarini ac da agustos celbine askere alsinlar beni. Aralik cok gec. Hayatdan istedin gerçekten birinin askeri olmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 axedice said: Kısaca enayileri kekliyorsun ahahah Rock star ol sen. Sipiritten para kazanmak ahlaki olarak baya gri alan ya. Hani madem insanlar bunlara inanacak kadar aptal, o zaman kandrılmayı hak ediyorlar gibi bazı savunmalar gelebilir ama dün(:P)yada olan biten bütün kötülüğün temelinde bu umarsız anlayış var. Madem sömürüleye uygun, o zaman ben de sömüreyimcilik bizi bu noktaya getirdi. O yüzden rak yıldız ol panpa. Hem hobi olarak gene sipirit olursun. ps : enaları karıştırmayalım. Enalar suçsuz, annen INC üzülmesin. Tamam rock star olayım ama bu kadar materyalist olma beya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ulan bir de gitar virtuozu musun ne bu fantastiklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 halk orgy evleri açtır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Fly said: ulan bir de gitar virtuozu musun ne bu fantastiklik Babam akustik gitar çalıyordu ama bana yeteri kadar öğretemeden bu dünyadan ayrıldı. Ama 11 yaşımda yanında asistan olarak çalışmaya başladığım veteriner yıllarca eğitdi beni. Hatta liseler arası müzik yarişmasında enstrumantel dalında kendi bestem ile öyle bir ikinciliğim de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 senden bi bok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 pontipati919 said: halk orgy evleri açtır bence Güzel fikir. 2 senedir bır dostumla beklemede tuttuğum electro müzik projesininin ismi orgymental Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Fistan said: senden bi bok olmaz Git sam'e atar yap your giders are not valid here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Hayattan istedigim asker olmak degil de, askerden kacamayacagim icin istegim erken gidip bitirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 sus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Fistan said: sus lan Uza hadi low iq style post kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Noyzura said: Tarumar said: spiritüel olarak neler yapıyorsun? tarot destelerim var. onlardan birini kullanarak 10 kartlık bir sistem ile baktığım kişinin yaşamsal tüm potansiyel artışlarına ve kendi kendine engel olduğu noktalarının açılımlarını yapıyorum. Yani bir seans esnasında kişi kendisi ile tatlı bir yüzleşme yaşarken nasıl daha iyi olabileceğine dair kendi kendine farkındalıklar yaşıyor. AYnı şekilde kendi kendine engel olduğu noktaları da farkedip hayatında çok büyük engel gördüğü şeyleri aşmaya başlıyor. Bunun dışında yıldız haritası çıkarmaya benzer ama eş zamanlı olarak insan anatomisi ve çakra merkezleri ile da komplex olarak bağlantılı bir harita çıkarıp analizler yapıp sunuyorum ayrıca manuel olarak negatif enerji alanlarını tespit edip arındırma yapabiliyorum şifa çalışmaları da yapıyorum. kan kanseri gibi hardcore hastalıklara karşıda başarılı mücadeleler verdim. şamanik yeteneklerim de var ama onları hizmet olarak tanımadığım insanlara sunmam başımı belaya sokabilir. çal keke çal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 SeaGle said: Hayattan istedigim asker olmak degil de, askerden kacamayacagim icin istegim erken gidip bitirmek. Benim de değildi ve çarem yok sanıyordum ama çözüme inandım ve harekete geçerek sorunla yüzleşip çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Naptın pembe tezkere mi aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Fistan said: senden bi bok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Axediceye verdim tutorial %100 çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar