Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Anladıysan niye anlamamış gibi soruyorsun ? Hadi ben kendimi fasulye nimet sandım, sen ne zannediyorsun ? Oku öğren çok merak ediyorsan, etmiyorsan neyin ayağını yapıyorsun.Sende noyanın abisi geldi dağılın dayılığı mı yapmaya çalışıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 selam beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Gelsinler tabi ya düşmanlık niye. Hani o kadar uzak durmak istiyorlarsa burada niye muhatab oluyorlar ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 arcane said: e abi bira ısmarlıyorsanız tabii gelirler ehueh. bir noy, bir ceto, iki beles bira cepte, var mi baska iddiali arkads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 @akhlahur ahahahaha neyin kafası birader bu? neden sinirleniyorsun hemen? ağır ol gözüm. iki laf ediyorduk, sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bira ısmarla diye noyan. forum çözdü seni hacı. sen forumu çözemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Jaegerjaquez said: selam beyler Hoşgeldin canım. Yoldayım şuan bil bakalım nereye ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 BEAST HAS RETURNED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 arcane said: bira ısmarla diye noyan. forum çözdü seni hacı. sen forumu çözemedin. Ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ee karar verebildin mi bari kariyerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 aquila said: arcane said: e abi bira ısmarlıyorsanız tabii gelirler ehueh. bir noy, bir ceto, iki beles bira cepte, var mi baska iddiali arkads. valla muhabbetin gidişatına göre 2şer,3er bira da feda olsun patidaşlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 tarih belirleyin ders calisip gelicem, uzatirim muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 19 bira içerim ben ısmarlarsanız. ısmarlamazsanız 12de kalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 şükrü... bir çizelgemiz olsun. kim,hangi ilde yaşıyor,bileydik. belki ben de seçerim adamları,ona göre gelirim muhabbete. şehir önemli değil anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 aha,açtım başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 KuddusiMavra said: valla muhabbetin gidişatına göre 2şer,3er bira da feda olsun patidaşlara... 250k cash hep duruyorsa birer bira nedir yahu ohooo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kim bira ismarliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 yalnız nolur buluşmada politika din falan konuşulmasın ya noyruza soyunsun bizde çük izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 KuddusiMavra said: noyan...bence burada sana ve bana tepki gösteren adamların çoğu bir vesile ile bir buluşma olsa koşa koşa gelir, otururlar yanımıza. seninle belki ama kendisine öm den de anlattığım üzere, hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Suark said: yalnız nolur buluşmada politika din falan konuşulmasın ya noyruza soyunsun bizde çük izleyelim bak, ben burada söz veririm POLİTİKA KONUŞMAYACAĞIM diye. ama ille orada o ortamı trolleyen tipler çıkacaktır ve ortaya "abi, n'olacak memleketin hali?" diye oltayı salacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Suark said: yalnız nolur buluşmada politika din falan konuşulmasın ya noyruza soyunsun bizde çük izleyelim abi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Rock star ol tabi.Hiç değilse dene.Belki piyango sana vurur öteki türlü saf insanlara yalan söyleyerek,dalga dümenle para kazanacasın ki (tonla da kazanırsın ona inanıyorum) o da etik olmaz.En nihayetinde dolandırıcılık ya da ikisini birleştir kendi tarikatını/dinini kur yerleş bir malikaneye,ben de senden temsilcilik alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 taam o zaman full dashak testis gırgır yapıcaksak oh biraz içip güzelleşip rahat rahat muabett etceksek why not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Suark said: yalnız nolur buluşmada politika din falan konuşulmasın ya noyruza soyunsun bizde çük izleyelimkendi fantezilerini "biz" olarak yaymadan soylersen daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Suark said: yalnız nolur buluşmada politika din falan konuşulmasın ya noyruza soyunsun bizde çük izleyelim yahu isteyecek başka birşey bulamadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar