Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 heh noyan, beni dinlemiyor bunlar ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 belki bu vidyo sayesinde ailesi çocuğu azarlar falan dövüş sporu hocasıda gereken cezayı verirse daha yaşı küçük zaten dogru yola girer eleman, eğitim her şey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 bizi böyle tanıyorlar üüüüü diye göz yaşı mı dökelim yani ? sen karşına çıkan yabancılarla ortama girdiğinde eğitim seviyenle, sohbetinle, görgünle ve düşüncelerinle zaten onun kafasında ön yargıyı silip atıyorsun. iki tane türkiye'de bir baltaya sap olamamış amelenin doğurup sokağa attığı velede bakarak analiz yapmaya, ahlanıp vahlanmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 türkiye komple amerika köpeği olduğu farkına varsa böyle analizlerin yakınından bile geçmez. yediğimiz ekmek ekmek değil , benzini 5 kat falan ödüyorduk galiba. hani atıyorum hayatımızda ortalama 20k saat yaşama süremiz olduğunu varsayarsak 5k saat uykuya gitti diyelim yaşamımızın geri kalan 15k saatini olması gereken değerin kat ve kat altında ucuza getiriyoruz bok gibi şartlar altında. ucuza yaşamak değil bu, kendimizden vazgeçip başkaları için ucuza varolma(ma)k .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Noyzura said: Lectre said: clownbaby said: babasının alman adamın köleliğini yaptığı türk çocuk aynı zamanda büyüyünce kendisinin de muhtemelen benzer bi konumda olacağının bilincinde. almanyadaki türk çocuklarının almanlardan daha agresif olmaları şaşırtıcı bir şey değil bu yüzden. 2-3 nesillik düşük sınıf işlerde çalışan ve kültürsüzlükle pekişen bi toplumun ferdi çocuklar. gayet mantıklı yani daha hırçın olması. almanlara türkleri hırçın ve barbar gösterdikleri için sinirlenen, ekrana kafayı gömmeyi düşünen, türkiye'de yaşayan bir türk çok daha şaşırtıcı aslında. şu o kadar saçma bir hipotez ki neresini düzeltsem yine yanlış kalıyor. ha değinmeden geçemeyeceğim, almanların benim gördüğüm kadarı bildiğin gerizekalı, bilgisayar programı gibi insanlar, hani 3-5inin suratına söylemişliğimde var içinde kaldı muhabbeti olmasın. lol babası türkiye de daha da kötü şartlarda daha da ucuz bir köle olucaktı ki doğru da, alakayı kuramadım. mis gibi türkiye varken niye almanyaya gittiler diyen biri mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Noyzura said: türkler avrupanın kürtleridir diyebilir miyiz ? ahahahha super tespıt olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 GEd said: Noyzura said: türkler avrupanın kürtleridir diyebilir miyiz ? ahahahha super tespıt olmus yanlış anlaşılma olmasın aramızda kürt arkadaşlar varsa net açıklama getirmek istiyorum . Bu sözümdeki ironi şudur ki türkiyede türkler kürtleri baş belası apaçi takımı olarak görüyor ama ama apaçilerin bir çoğu zaten türk olmasına rağmen kroluk ile kürtlüğü terim olarak birleştirdiler gibi. bende bu terim birleştirmesini türkler için kullanmak istedim o kadar. Yoksa kürtler benim canım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 avrupalıya göre türk-kürt-arap hepsi aynı bokun laciverti . biraz düzgün gördülermi seni ananmı rum babanmı rum diye soruyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Bu çalışma, Türkiye'nin resmi tanıtım vidiyosu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Çocuk kavgası kadar pis bişi yok, izlerken Justin Bieber'in olayı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Noyzura said: GEd said: Noyzura said: türkler avrupanın kürtleridir diyebilir miyiz ? ahahahha super tespıt olmus yanlış anlaşılma olmasın aramızda kürt arkadaşlar varsa net açıklama getirmek istiyorum . Bu sözümdeki ironi şudur ki türkiyede türkler kürtleri baş belası apaçi takımı olarak görüyor ama ama apaçilerin bir çoğu zaten türk olmasına rağmen kroluk ile kürtlüğü terim olarak birleştirdiler gibi. bende bu terim birleştirmesini türkler için kullanmak istedim o kadar. Yoksa kürtler benim canım <3 burda da farklı degıl kroluk ile türklüğü birleştirmişler bu nedenle dedim zaten tespit çok doğru diye. her gun duydugum turk kelimesi başına elemanlara bir kutuya 1 euro attırsaydım şu anda baya bir param olurdu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 "madem türksün , göster ürksün " ile bu tartışmayı sonlandırmak istiyorum ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 O siyahlı türk mü oluyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Oski said: çocuk kavgasından sosyal tespit yapmak zorlama olmamış mı +1 Gs lilerde katil o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 -de amk -de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Bu olayın temeline inmek lazım ilk işçi grubu almanyaya gönderildiğinde kalifiye eleman değil ucuz ve basit iş gücü istenmişti ve türkiyede bi bok olamamış bütün herkes almanyaya para kazanma umuduyla gitti. Rahmetlik annemin dediği lafı unutamam tren istasyonunda gidecek olan işçiler geldiğinde şaşırmıştım çün ayağında ayakkabı olmayan çarıklı insanları gönderdik diyordu. O zaman için bile standartların altında kişileri oraya yolladık hani baştan belliydi böyle sonuçların olacağı. Ayrıca sifuda teşvik eder böyle şeyler yapması için çünkü aynı kafada o ufaklıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 izlerken hicap duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ayican said: Bu olayın temeline inmek lazım ilk işçi grubu almanyaya gönderildiğinde kalifiye eleman değil ucuz ve basit iş gücü istenmişti ve türkiyede bi bok olamamış bütün herkes almanyaya para kazanma umuduyla gitti. Rahmetlik annemin dediği lafı unutamam tren istasyonunda gidecek olan işçiler geldiğinde şaşırmıştım çün ayağında ayakkabı olmayan çarıklı insanları gönderdik diyordu. O zaman için bile standartların altında kişileri oraya yolladık hani baştan belliydi böyle sonuçların olacağı. Ayrıca sifuda teşvik eder böyle şeyler yapması için çünkü aynı kafada o ufaklıkla. Fakirliğin ne demek olduğunu kitaplardan bile olsa öğrendinmi? Bir avuç toprak dan aldığı 1 ton buğdayı 8-10 kişiye ekmeklik un için 10-15 km yol katedip gelirken kağnı arabasının dereye yuvarlanması sonucu ,en sonunda 2 oğlunu gitsinlerde en azından kendilerini kurtarsınlar diyen bir dedenin torunuyum. Tarihe yabancı olmak ayrı,yaşanan acılara hakaret etmek apayrı birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 bebe niye yürüyüp gitmiyo 7 sayfa okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 bebe cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Eleman bulmuş garibanı özgüven kasmış. Bu saatten sonra adam gibi bi dayak yemedikçe ben kralım diye takılır ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ayican said: Bu olayın temeline inmek lazım ilk işçi grubu almanyaya gönderildiğinde kalifiye eleman değil ucuz ve basit iş gücü istenmişti ve türkiyede bi bok olamamış bütün herkes almanyaya para kazanma umuduyla gitti. Rahmetlik annemin dediği lafı unutamam tren istasyonunda gidecek olan işçiler geldiğinde şaşırmıştım çün ayağında ayakkabı olmayan çarıklı insanları gönderdik diyordu. O zaman için bile standartların altında kişileri oraya yolladık hani baştan belliydi böyle sonuçların olacağı. Ayrıca sifuda teşvik eder böyle şeyler yapması için çünkü aynı kafada o ufaklıkla. http://25.media.tumblr.com/tumblr_ltfpzrFsEf1r3pj6go1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 VIRCASAAAN VUR VIRCASAAAN VUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 almancilar ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar