Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 bakalım daha 10 kişilik raid ve invasion ları görmedik daha. Oynayan varsa Stannis Baratheon nickim eklesin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 hp poollar çok fazla ya gördüğüm kadarıyla, gereksiz uzun sürüyor fightlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 arkadaşlar ya şu my.com'da installation file availability pending dio sürekli hiçbişey yüklemio kapadım açtım ettim vs. nedir bu naapmam lazım tepede log in var ama my.com alakasız accountum yok ona da mı account alacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 bende de verification da kalmisti, cozemedim, scan disk falan yaptiriyor ama bir sey degismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 e nasıl yüklemeyi becerdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 duruyor öyle, yüklemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 accountun ile login olman lazım indirmek için clientı my.com accountu glyph, steam vs. gibi. skyforge'a account aldıysan aynı account işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 bingildak said: bende de verification da kalmisti, cozemedim, scan disk falan yaptiriyor ama bir sey degismiyor bu tip şeyler genelde dns ile alakalı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 login unavailable dio ya ne zaman denesem. hım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Densiz said: bingildak said: bende de verification da kalmisti, cozemedim, scan disk falan yaptiriyor ama bir sey degismiyor bu tip şeyler genelde dns ile alakalı olabiliyor. login servera bağlanmak için verification değil ya, indirdiği dosyaları hdd de kurmak için verife ediyor, orada kalıyor hata veriyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Gavatron Bulbul the sisman paladin olarak ulasabilirsiniz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 class sistemi nasıl ben tam şey edemedim 3 stereotype ile başlıyoruz, kazandığımız expler ile intermediate classları açıyoruz sonra advanced e mi geçiyoruz. atıyorum paladin başladın sonra intermediate da support veya dps açılıyor mu yoksa tank ile devam edersen bir avantajı falan oluyor mu tam anlamadım sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 bingildak said: class sistemi nasıl ben tam şey edemedim 3 stereotype ile başlıyoruz, kazandığımız expler ile intermediate classları açıyoruz sonra advanced e mi geçiyoruz. atıyorum paladin başladın sonra intermediate da support veya dps açılıyor mu yoksa tank ile devam edersen bir avantajı falan oluyor mu tam anlamadım sistemi Paladin ile devam ediyorsun diyelim. Onun Prestige i farklı oluyor, talent olsun eşyalar olsun. Atlas da Path of Paladin sekmesini açtıkdan sonra yeni bi Atlas daha geliyor oradan açabiliyorsun yeni class ları. Yeni bi class açtığın zaman onada prestige kasman gerekiyor talent eşya vb. 2 class ınıda fullediğin zaman istediğin zaman geçiş yaparsın party nin neye ihtiyacı varsa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 istedigine geciyosun istedigin zaman, ben de anlamadim asdf. oynanis ayni destiny yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 combat sırasında geçilmiyor istediğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 nasıl destiny lan shooter a mı dönüyor oyun, ne anlamda destiny e benzettin, aquila sen eu da mısın na mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 bilgisayara restart atmam gerekiomuş logine olabilmem için şimdi başladı 10 gb download hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 oynanis olarak ayni iste, eudayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 tamam ekliyim tuto bitince cyro - necro - alchemist düşünüyorum eğer baymazsam 2. güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 lan abilities'de bi unlem var, gitmiyo, ne o, deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 aquila said: lan abilities'de bi unlem var, gitmiyo, ne o, deliricem. hazırda açabileceğin talent varmış bu arada ekleyin nickim Stannis Baratheon eu dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 olm hahaha bu female male modelleri ne böyle. ya homoseksüelsin ya da orospu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 ahhhhhhhhhhh ah... http://www.eklettica.com/pictures/warhammer/fullfigure.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 bingildak said: class sistemi nasıl ben tam şey edemedim 3 stereotype ile başlıyoruz, kazandığımız expler ile intermediate classları açıyoruz sonra advanced e mi geçiyoruz. atıyorum paladin başladın sonra intermediate da support veya dps açılıyor mu yoksa tank ile devam edersen bir avantajı falan oluyor mu tam anlamadım sistemi abi bütün classlar eşit aslında. hepsi viable bir class. yani tahmin ettiğin gibi bir class progression yok. ffxiv oynadıysan oradaki job sistemi gibi ama burada istediğine geçiş serbest değil sadece. başta sadece 3 class açık. en uçtaki classın baştaki üçlüden OP olma gibi bir durumu yok yani. class açmak da haftaları alıyormuş ,niye böyle yapmışlar bende bilmiyorum. iş olsun diye herhalde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Class açmak sadece haftalar almıyor. Birde oynamak istediğin sınıf uçlardaysa eğer, skill ağacı gibi diğer sınıfları aça aça o sınıfa ilerleyeceksin (yanılıyorsam düzeltin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar