Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skyforge

Norak

Öne çıkan mesajlar

class sistemi nasıl ben tam şey edemedim

3 stereotype ile başlıyoruz, kazandığımız expler ile intermediate classları açıyoruz sonra advanced e mi geçiyoruz.

atıyorum paladin başladın sonra intermediate da support veya dps açılıyor mu yoksa tank ile devam edersen bir avantajı falan oluyor mu

tam anlamadım sistemi
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

3 stereotype ile başlıyoruz, kazandığımız expler ile intermediate classları açıyoruz sonra advanced e mi geçiyoruz.

atıyorum paladin başladın sonra intermediate da support veya dps açılıyor mu yoksa tank ile devam edersen bir avantajı falan oluyor mu

tam anlamadım sistemi

Paladin ile devam ediyorsun diyelim. Onun Prestige i farklı oluyor, talent olsun eşyalar olsun. Atlas da Path of Paladin sekmesini açtıkdan sonra yeni bi Atlas daha geliyor oradan açabiliyorsun yeni class ları. Yeni bi class açtığın zaman onada prestige kasman gerekiyor talent eşya vb. 2 class ınıda fullediğin zaman istediğin zaman geçiş yaparsın party nin neye ihtiyacı varsa ^^
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

tam anlamadım sistemi

abi bütün classlar eşit aslında. hepsi viable bir class. yani tahmin ettiğin gibi bir class progression yok. ffxiv oynadıysan oradaki job sistemi gibi ama burada istediğine geçiş serbest değil sadece. başta sadece 3 class açık. en uçtaki classın baştaki üçlüden OP olma gibi bir durumu yok yani. class açmak da haftaları alıyormuş ,niye böyle yapmışlar bende bilmiyorum. iş olsun diye herhalde lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...