Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Ankara Buluşması

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
15-16 gibi arayacagim. +1 kisi gelmesi sorun olmaz ama tabii sonradan. Aksama kadar tekrar arayip sayiyi arttirabilirim de. Aksama kadar (20-21 iste) geri donun ama.
Mesaj tarihi:
oha yeni gördüm, ben de gelebilirim büyük ihtimalle. saat kaçta, nerede tam olarak? martı'da mı? saat 7ye kadar işim var sonrasında ise buluşma gelebilirim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
1900 Keremeyle ama yer olur mu bilmiyorum. Bir sor gelmeden once istersen. Uc gundur rezervasyon yaptiriyorum, tam sayiyi soyleyin diyorum. gormedigine uzuldum simdi :(
Mesaj tarihi:
Konu dışı, afedersiniz buluşuyoruz adsffss.

Neden Pazar akşamı diyen arkadaşlar için. Bazı arkadaşlarımızın sınav-iş vs durumlarından Pazar akşamına kaydırmak durumunda kaldık. Yoksa bir alkolik olarak bizde biliriz ki bu iş, Cuma-Cmtsi akşamı iyi olur :P
Mesaj tarihi:
Ama iyi içtik. Aasdada. Bu saatte ben yazarken diğerleri "paket". Gençler tabi asffadaadfafd. Gerge erken kaçtı, langırtta Laraken i ezdim. 8-2 unutulmazzz.. Adeta 6-0 adsffsfsaa.

zeawee ve Emre süper adamlar..Gidip başlıklarını trolleyim bari.
Mesaj tarihi:
abi gercekten cok iyiydi muhabbet,

David o senin superligin abi muhabbetine doyum olmadi gercekten.

daha yapariz bunu denk geldikce ben Turkiye'deyken.

o degil de cidden hic foto cekmedik.
Mesaj tarihi:
DavidMills said:

Ama iyi içtik. Aasdada. Bu saatte ben yazarken diğerleri "paket". Gençler tabi asffadaadfafd. Gerge erken kaçtı, langırtta Laraken i ezdim. 8-2 unutulmazzz.. Adeta 6-0 adsffsfsaa.

zeawee ve Emre süper adamlar..Gidip başlıklarını trolleyim bari.

hobaa langırt denmiş. eşi yokken beceremez Laraken. bul bi yancı 2v2 atalım :P

ben de yeni görüyorum bu arada bu olayı. şehir dışındaydım gerçi gelemezmişim
Mesaj tarihi:
Ertesi günü Zombie kıvamında gezdim emenike.

Hayır gece 4 te takside telefonu unuttum birde. O kafa ile find my iphone ile dedektif oldum resmen adsfsffaa.. Neyse 1 saat içinde telefonuma kavuştum ama..Ulan ne geceydi beaaa sdsffd.
Mesaj tarihi:
alkol tum kotulukleirn anasi.

kendini kaybedene kadar icmeyi gurur meselesi yapip, ovunulecek gibi anlatan bir nesil yetistirmis olmamizdan dolayi azap icindeyim
  • Yeni Oluştur...