Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 15-16 gibi arayacagim. +1 kisi gelmesi sorun olmaz ama tabii sonradan. Aksama kadar tekrar arayip sayiyi arttirabilirim de. Aksama kadar (20-21 iste) geri donun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 ben gelemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 satışlar başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Gelenlerle demleniriz np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 emre kasinma plx :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 oha yeni gördüm, ben de gelebilirim büyük ihtimalle. saat kaçta, nerede tam olarak? martı'da mı? saat 7ye kadar işim var sonrasında ise buluşma gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 1900 Keremeyle ama yer olur mu bilmiyorum. Bir sor gelmeden once istersen. Uc gundur rezervasyon yaptiriyorum, tam sayiyi soyleyin diyorum. gormedigine uzuldum simdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 konu dışında olmayınca pek kişinin dikkatini çekmiyor demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konu dışı, afedersiniz buluşuyoruz adsffss. Neden Pazar akşamı diyen arkadaşlar için. Bazı arkadaşlarımızın sınav-iş vs durumlarından Pazar akşamına kaydırmak durumunda kaldık. Yoksa bir alkolik olarak bizde biliriz ki bu iş, Cuma-Cmtsi akşamı iyi olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 rezervasyon kimin adına söyleyin de bi arayım, belki yer vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 pascalnouman said: emre kasinma plx :d numan <3 Zeawee gel birader koyarız bir sandalye araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 tamam o zaman aramıyorum mekanı, aslında her gün bakarım patiye, 3 gündür çok olay vardı ondan kaçırmışım :( yancı olarak girerim aranıza artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Ama iyi içtik. Aasdada. Bu saatte ben yazarken diğerleri "paket". Gençler tabi asffadaadfafd. Gerge erken kaçtı, langırtta Laraken i ezdim. 8-2 unutulmazzz.. Adeta 6-0 adsffsfsaa. zeawee ve Emre süper adamlar..Gidip başlıklarını trolleyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Foto yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 abi gercekten cok iyiydi muhabbet, David o senin superligin abi muhabbetine doyum olmadi gercekten. daha yapariz bunu denk geldikce ben Turkiye'deyken. o degil de cidden hic foto cekmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Ne adamsınız ya :) david enfes adam abi, sabaha kadar muhabbet et sıkılmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 abi çok iyiydi, yeni ayıldım ya. tekrarlayalım her ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 bu cts martidayiz oke! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 DavidMills said: Ama iyi içtik. Aasdada. Bu saatte ben yazarken diğerleri "paket". Gençler tabi asffadaadfafd. Gerge erken kaçtı, langırtta Laraken i ezdim. 8-2 unutulmazzz.. Adeta 6-0 adsffsfsaa. zeawee ve Emre süper adamlar..Gidip başlıklarını trolleyim bari. hobaa langırt denmiş. eşi yokken beceremez Laraken. bul bi yancı 2v2 atalım :P ben de yeni görüyorum bu arada bu olayı. şehir dışındaydım gerçi gelemezmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 ya ankarada olsaydim ben de gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Lan tüh ankaradaydım. Görmemişim başlığı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Ertesi günü Zombie kıvamında gezdim emenike. Hayır gece 4 te takside telefonu unuttum birde. O kafa ile find my iphone ile dedektif oldum resmen adsfsffaa.. Neyse 1 saat içinde telefonuma kavuştum ama..Ulan ne geceydi beaaa sdsffd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 alkol tum kotulukleirn anasi. kendini kaybedene kadar icmeyi gurur meselesi yapip, ovunulecek gibi anlatan bir nesil yetistirmis olmamizdan dolayi azap icindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 dasaaa said: ya ankarada olsaydim ben de gelirdim Ankarada olsaydın seni döverdik bi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 cts aksami gorucez bakalim kotuluklerin anasi ile babasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar