Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Haftaya bulusalim, ben de bir hafta sonra bugun altibiyotigi filan birakiyorum, iyi kotu iyilesmis oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 valla pasa gonlun bilir kaptan gorseli pek iyi degil ama hissiyatı yeter u kno what i mean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bu cumartesi buluşalım ankaradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 herhangi bir 19:30 dan erken olamam ancak işten çıkıp yetişirim. bu hafta içi perşembe hariç zamanım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Ben anca geldim mekana var mi icerde kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 kucuk ama etkili bir bulusmaydi tekrarlayalim bunu gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ula bakmadik adamlar bulusmus :( om atar insan beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 kaçıranlar ve bir daha izlemek isteyenler için bu hafta bir buluşma daha ayarlayalım o zaman zaman ve mekanı siz seçin bu sefer hadi bakalım go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 buralar eskiden camlıktı ne guzel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 yarın 3.30-4.00 arası Kızılayda buluşup içelim diyoz. gelmeyi isteyen varsa bana facebooktan ulaşsın. ulaş. içkili buluşma. giriş ücretsizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 3.30 da icmeye baslamak... alkolik misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ankaraya gidip nabıcam dedim ve pati buluşması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Bone said: yarın 3.30-4.00 arası Kızılayda buluşup içelim diyoz. gelmeyi isteyen varsa bana facebooktan ulaşsın. ulaş. içkili buluşma. giriş ücretsizdir. gelirdimde o saat ne be abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Şimdi içen varsa gelsin cebeciye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 evet alkoliğim her sat içerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 bugün numanla buluşamadık, yarın o saatte olmasa bile biraz daha geç katılabilirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 senko said: 3.30 da icmeye baslamak... alkolik misiniz? valla sabah da içeriz sorun değil, kahvaltıyı birayla yaparız. 3.30-4 arası buluşup 4.30tan sonra içmeye başlarız. gelmek isteyen olursa cep telefonu ya da facebook ulaşsın bana bugün. imza: alkolikler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 gelen yok mu la, kızılayda bekliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Geldim ben nerdesiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 dun baya demlendik valla Wolas la Dragon u cagirdim ama gelemediler haftaya isterseniz bi martilayalim mekanın arka bahcesi guzel tutun kullananlar icin fln da sikinti olmuyor cumaya kadar donun bana ona gore kisi sayisi soylemem lazım haftasonu arka bahce dolu oluyor dun de oyleydi mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Lan olm şunu adam gibi organize edin. Etmiyosanız da en azından beni çaarın lan :( Bu adam size netti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Ankara'lı bir sürü pati varmış negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 yeni gördüm lan haber edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Hako göreve !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ankara çok gereksiz soğuk yaw yazın işe yarar bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar