KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Kocaman bir hiç... Evet, tüm amerikan tvları, gazeteciler toplanmış; Obama-kasımpaşalı basın toplantısını izliyorlar. Kameralar,fotoğraf makineleri hep çalışıyor boyuna. Ancak ne zaman Obama konuşmayı bitiriyor ve söz sırası kasımpaşalıya geliyor tvlar merkeze bağlanıyor, ne zaman kasımpaşalı bitiriyor konuşmayı,gazetecilerin sorularına cevap vermeyi ve söz sırası Obama'ya geçiyor tvlar tekrar canlı yayınla basın toplantısına bağlanıyor. Bu o kadar çok tekrarlanmış ki Obama'ya soru soran türk gazetecilerin bile sorularını yayına yansıtmamışlar, doğrudan obamanın cevaplarını yansıtmışlar. Şimdi ben ve benim gibiler zaten neyin ne olduğunu biliyoruz da...Acaba şu olay bu ülkedeki kasımpaşalıyı yere göğe sığdıramayan, kasımpaşalı sayesinde ülkenin itibarının çok çok yükseklerde olduğunu iddia eden ve buna samimiyetle inanan insanlara gerçekte NEYİN NE OLDUĞUNU, KİMİN KİM OLDUĞUNU anlatmaz mı? Hayır ise cevap daha ne anlatır ki? http://www.huffingtonpost.com/2013/05/16/cable-news-hates-turkish-prime-minister_n_3287878.html edit: lan yazmayayım diyorum bir süre ama dayanamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 biz gerekli değeri veriyoruz islam birliği arap birliği veriyor daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 said: Jake Tapper: ''I think we're getting a question for President Obama." Wolf Blitzer: "It's a Turkish reporter." Jake Tapper: "Oh, it's a Turkish reporter. I apologize." (Keeps talking.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Sabah bu haberi gördüm. Birisi facebookta mı paylaşmış nolmuş listemde. Hevesle pati'yi açtım, acaba Çetin Taş konuyu açtı mı diye baktım. Açmamış. İçimi bir burukluk kapladı, gözlerim doldu, adeta boğazım düğümlendi. Ama ümidimi yitirmemiştim. Elime saati alıp kronometreye bastım. Şimdi durduruyorum. Evet, mesai saati bitmeden konuyu olması gibi Çetin Taş'ın yine kendine has yorumlarıyla açtığını görmeninn mutluluğuyla bir yük kalktı üstümden, güneş parlıyor, kuşlar cıvıldıyor, saçlarımı yalayan hafif bahar meltemi denizin kokusunu burnuma getiriyor. Herşey yine olması gerektiği gibi, evren düzene girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 bir türk dünyaya bedel diye 100 yıl 31 çektikten sonra bunu görünce tabi şaşırırız. ortaokuldayken bütün dünya "ah vah biz niye türk değiliz" diye dövünüyor sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 5. sınıfın yazında Brezilya'da kampa gittik, Ürdün, İsveç, Norveç İtalya, Amerika, Almanya vs. tonla ülkeden 2 kız, 2 erkek ve bir lider formatında ekipler gelmiş. Yaşlar 11-12. İlkokulda gazı vermişler bütün dünya Atatürk'ü tanır diye biz de sanıyoruz ki herkesin dilinde Atatürk var. Bir allahın kulunun tanımadığını görünce noluyo lan demiştim, sonradan tabi bu olay sayesinde 4-5 level birden atladım bir anda genç yaşımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 yazma çeto bizim yazmaya değil direk kafaların içine girmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Rezalet gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 O diil de ne salak okullarda okumussunuz lan asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Viktor said: said: Jake Tapper: ''I think we're getting a question for President Obama." Wolf Blitzer: "It's a Turkish reporter." Jake Tapper: "Oh, it's a Turkish reporter. I apologize." (Keeps talking.) Rezalet cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 summon putin reyiz ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Aket-Atum said: 5. sınıfın yazında Brezilya'da kampa gittik, Ürdün, İsveç, Norveç İtalya, Amerika, Almanya vs. tonla ülkeden 2 kız, 2 erkek ve bir lider formatında ekipler gelmiş. Yaşlar 11-12. İlkokulda gazı vermişler bütün dünya Atatürk'ü tanır diye biz de sanıyoruz ki herkesin dilinde Atatürk var. Bir allahın kulunun tanımadığını görünce noluyo lan demiştim, sonradan tabi bu olay sayesinde 4-5 level birden atladım bir anda genç yaşımda. ya o bişi diil, burda odysseus diye bi yunanlı var, adamın isminin anlamını bilen avrupalı yok, bi ben bide italyan vardı ikimiz bildik 80 kişi arasında kuzey ulkelerinden gelenler var, adamlar dogru duzgun kendi mitolojilerini bilmiyorlar bile, odin (c.c.) diyorsun mol mol bakıyor sonra "ahh thors dad!" filan dio yeni nesil çöp cidden, bizimkiler daha kotu gerçi, kaçtır "nice to see a levelheaded turk" komplimanını alıyorum, OTTOMAN EMPIRE cCc, GATES OF VIENNA, ISTANBUL 1453! arasında gidip geliyor bizimkiler allahın avusturyalısı ile viyana muhabbeti ne diye yaparsın misal, adam "ya artık bole savasların olmaması ne guzel" diyor, adam kanuninin nasıl az daha şehri aldığından bahsetmeye aynen devam ediyor adlere havale ediyorum turk milletini direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 aynı şey bizim medyamız yapmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Sistematik şekilde senelerdir gdolu ürünlerle genetigimizi değiştirdiler hep. Irkimizi bozdular, yoksa saf kan türkler hala dünyaya her turlu alanda kök sokturur. Hep illimunatini işi mossad in parmağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 bulent ecevitin clintonin yaninda nasil durdugunu bilmesek ciddiye alcaz. 1 tane kanal haddini asti diye aglayin sizde bizi sevmiyolaaar diye. isinize gelince milleti amerikan usakligiyla suclarsiniz isinize gelmeyince amerika bizi dinlemiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Cons sen bu olayi cok gtunden anlamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 AMARIKALAR BİZE BOĞHMİYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 kasimpasali diyerek basbakanimizi itibarsizlastirmaya calismakta cocukca olmus. karsinda olsa elini oper sayin basbakanim dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 çetintaş bi kahve gibi ortamınız var mı böyle ya böyle youtube kolajı eşliğinde tayyib'in attan düşmesi falan filan kolajlar eğleniyor musunuz hala bunlarla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 en beş diyip yaramazca sırıtıp sayın başbakana doğru domalabilir bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 kendi kıçını küçük bir şaplakla lezzetli hale getirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 NoTwisT said: Viktor said: said: Jake Tapper: ''I think we're getting a question for President Obama." Wolf Blitzer: "It's a Turkish reporter." Jake Tapper: "Oh, it's a Turkish reporter. I apologize." (Keeps talking.) Rezalet cidden Hakedilen tavır budur malesef. Terörist saldırısından sonra "BİZİM SABRIMIZI TAŞIRMASINLAR" diye açıklama yapıp, ciddiye alınmayı bekleyen siyasetçilere güzel kapak oluyordur bunlar. Çöl kabilesi yöneticisi gibi davranırsan kabile liderinden daha çok değer görmezsin haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Finklorpeyniri said: kendi kıçını küçük bir şaplakla lezzetli hale getirip ahhh heyecanlandım bu gece çok süper geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Ortada bir rezalet var da, o rezalet Amerikan kanallarına ve onlara bağlı olarak Amerikan halkına ait. Hiç kendinizi kandırmayın, orada Erdoğan'dan çok farklı politikaları olan başka bir başbakan olsa veya başka bir ülkenin başbakanı olsa, İngilizce konuşmadığı sürece yine aynı muameleyi görürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar