BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 parlaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sam said: Silphatos said: benim foil kartı şu kız almış, IRL tipi nasıl bi şey acaba merak ediyorum. her oyun için foil badge yapmış, level 34 olmuş. rahat 1000 dolar harcamıştır yasık ya http://steamcommunity.com/id/CrystalTheory lvl 86'da, 134 badge. öeaaaaah. ya bu badge'ler işe yarıyor mu lan kasalım mı panpalar söleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 japon kankam var benim friendlistte, 87 level http://steamcommunity.com/id/palmdesert badge falan işe yaramıyo tabii ki benim elimde bala tüm trine 2 kartları vardı onu bastım bi denemesine, sonra 2 tane csgo eksikti dün de onları ucuza alıp yaptım favori oyunum oldugundan. hotline miami ve dod var sevdiğim oyunlar bunlarda 2şer kartları eksik belki bunları da yaparım ama öyle 134254677 tane oyun için marketten para harcayıp yapmana değecek bi şey yok, gabe amcamın süper moneygrab zekası. hem kullanıcıyı kızdırmıyor hem de çaktırmadan paranın ***** *******. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 adam tam no lifer la, 50 oyunda full completion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 nerden gözüküyo abi levl edit:hea gördüm 5 lvlmışım tam noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 3tane de badge'im varmış lan fkdasfs 5 years of service steam holiday sale 2011 sharp-eye stockpiler (bu neyse artık ) asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 şu japonun bg çok güzel la ozzy + lemmy. baktım 6 dolarmış markette diğer backgroundlar 10 cent falan ak sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sey o ya brutal legend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hee yeni bitirdim geçen hafta benim profildede ucuz backgroundı asılı brütalın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 140 oyun varmıs bende de ya humble bundle yuzundne 5 dolara 10 oyun direk alıyım her hafta afsfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bu arada sey cok entresan lan sattıgın kartları tekrar kazanmak mumkun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bi daha düşmez oyundan ama booster pack diye bi şey var bala geliyo, 3 tane kart var içinde onunla tekrar gelebilir sattığın kart. veya tekrar satın alırsan da gelir tabii asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Kartlar random geliyor, tamamladığın badge'in farklı levelları oluyor. O yüzden sattığın karttan düşmesi olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Eğer kart düşürme limitini geçmediysen aynı karttan ikinci kere düşürdüğün olabiliyor. tf2'de iki aynı kartım var benim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 prison architect düştü satak mı yani illa şekil yapmıyosak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 he limitin bitmediyse düşebilir tabii aynısı da zaten yarım saatte o oyundan düşebilecek her kart düşüyo onun için onu düşünmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 civ 5 te extra elizabeth var. economy ve elizabeth olmayan bisey trade etmek isteyen varsa öm trade falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ben trading card lari satip, sevdigim oyunlardakini alip badge yapiyorum. hala para artiyor ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hangi kartlar para ediyor ya bende bir sürü kart var oyunlardan gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hepsi aşağı yukarı aynı 25 cent ile 30 cent arasında değişiyorç. foil kart varsa daha fazla para ediyor 1,5 - 3 dolar arası tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bir oyunda bütün kartları toplayınca kazancımız ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Killer said: prison architect düştü satak mı yani illa şekil yapmıyosak Evet, ya da arkadaşınla trade yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Len zaten bitirdiğim oyuna kart koymuşlar. Kart almak için bir daha mı bitircez heh ne saçma yahu. Bunlar kozmetikse zaten bir halta yaramıyor. Badge ve level alsam nolur almasam nolur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar