Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 tanesi kaç dolardan gidiyo bunların ? bi de shoplist nerde bulamadım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 playtime'dan bağımsız olarak her oyunda toplam kart sayısı/2 tane düşüyor zaten totalde. o da hemen düşüyor. tanesi ~1$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 csgo'dan tek elde 2 tane düştü ama dotadan hiç düşmedi 5-6 elde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 kartlar ilerde değerlenir mi yoksa şimdiden satmalı mı? ya da kartlar bi cacığa yarar mı ileride? şüphelerim var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ilerde 10 cent falan olur sat gitsin, daha kısıtlı sayıda insanla böyle ilerde herkes geçecek milyonlarca kişi. mantıken dibe vurması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 dotada item verebilirler belki, tidehunter kartına th itemleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 dotadan kart düşmüyor ya :( profilimde badges kısmında dota2 gözukmuyor dont starve gozukuyor 1 kere girip cıktıgım halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 cunku: said: What about free to play games like Team Fortress 2 or Dota 2? Free to play games drop game cards based on your in-game purchasing history. If you've made purchases in-game prior to the Steam Trading Card Beta, or if you purchased TF2 prior to the Free to Play Update, you'll have 4 or 5 drops available for these games. You'll receive more card drops when you buy items in game, approximately one card drop for every $9 USD spent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 hangi oyunlarda olduğunun bir listesi var mı? bende dota hl cs tf var sadece. faq okumak lazımmış tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Silphatos said: 15 dolar oldu benim wallet dünden beri invite ve kartları satarak, daha da 6 tane duruyo markette zaa. çok seviyorum bu şapkacı veletleri. portal ve hl2 kartları var bi de daha düşecek hmfs bu arada sadece katılan oyunları oynayınca kart düşüyormuş kandırdın beni :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 katılan oyunlar onlar zaten, portal 2. tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 HellHound said: cunku: said: What about free to play games like Team Fortress 2 or Dota 2? Free to play games drop game cards based on your in-game purchasing history. If you've made purchases in-game prior to the Steam Trading Card Beta, or if you purchased TF2 prior to the Free to Play Update, you'll have 4 or 5 drops available for these games. You'll receive more card drops when you buy items in game, approximately one card drop for every $9 USD spent. e yuh, orange box'u parayla alanları resmen aptal yerine koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Dotada o durum var. Bana da badge düşmüyor fakat tf2 ayrı bir durum. Ben tf2 için 9 dolarlık bir harcama yapmadım. Oyun beleşken çektim, item ise sadece 1 dolarlık bişe aldım inventory space artsın diye. Ama fazlaca play time'ım var. 5 card drop hakkı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 tf2de düştü bana da 5 kart orangeboxtan, hatta tf2de şu an bile item alsan yine düşüyo 5 kart ama dotada item alsan bile düşmüyor. anca 9 dolara 1 kart onun için dotayı sallamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 tf2 indireyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 O kadar geç geldi invite ama 3-5 dolar bişe kazandık yine harçlık olarak =F TF2'de preminium sistemi var sanırım. Inventory space'in artınca veya oyunu satın almışsan bu klasmana giriyorsun. Kart dropunu da ona bağlamış olabilirler diye tahmin ediyorum. Bu arada erkenden kart satmak isteyenler dışında başkası acele etmesin bence. Kart trade'ine falan girmek için ucuz oyunlardan kart düşmeye başlaması ve betadan çıkmamız lazım. O zaman insanların elinde fazladan kart birikmeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 faqde prior to steam trading card beta diyo fakat betaya katıldıktan sonra hiç tf2 oynamamış biri indirim 50 centlik itemla premium olup kartları düşürebiliyor ama dotada böyle değil işte demek istediğim o. yani normalde beta giriş yapan biri eğer önceden premium tf2'si yoksa ancak 9 dolar harcadıkntan sonra sadece 1 tane kart alabilmeli faq'de yazana göre. ikisinden biri hatalı ama bilmiyorum, sanırım sorun tf2de. güzel bi sorun tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ulan nelerle uğraşıyoz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 dota olayi yalan. beta'ya girmeden once alisverisim vardi ama profilde acmadi. ha. o yaptigin alisveris 9 dolar olacakti diyorsa steam, fakyu diyorum. ea, gabe'in cipslerini cikolatalarini zehirledi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kart için dontstarve yüklicem fakat steam yükletmiyor lan abv bende istiyorum kart ya bi yerim şişicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Sirf kart icin d2 indirmistim fork logic gabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Darklight1903 said: dota olayi yalan. beta'ya girmeden once alisverisim vardi ama profilde acmadi. ha. o yaptigin alisveris 9 dolar olacakti diyorsa steam, fakyu diyorum. ea, gabe'in cipslerini cikolatalarini zehirledi herhalde. profilde gozukmese bile duser sana kart, denedin mi 1 saat falam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 sabah afk biraktim 2 saat falan, dusmedi hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ilginç, garanti düşmesi gerekiyodu sana dota kaç veriyosa 4-5 tane. peki dota hedelerini ingame mi aldın yoksa steam marketten başka kullanıcıdan mı aldın What about free to play games like Team Fortress 2 or Dota 2? Free to play games drop game cards based on your in-game purchasing history. If you've made purchases in-game prior to the Steam Trading Card Beta, or if you purchased TF2 prior to the Free to Play Update, you'll have 4 or 5 drops available for these games. You'll receive more card drops when you buy items in game, approximately one card drop for every $9 USD spent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ben chest açmak için key almıştım önceden, 4 kart da düştü daha 2 el oynayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar