screwy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Kart degisek Reus ve Skyrim fazla var Bioshock FM ve prison architect lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Şu gunslingera nasıl kart arkaplan falan yapmazlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Prison Architect ve Chivalry var bende de, Bioshock-Dead Island-FM2013-Torchlight ile takas olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 günlük kart sınırı kaç ? oyun başı mı yoksa genel mi bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 kart destekleyen her oyundan düşecek sınır belli. günlük sınır diye birşey yok. üstte nick'inin üstüne bas badges'e gel orada gözükür düşecek kartlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 brütal legend 900 saattir falan açık (sabahtan beri) düşe düşe 1 kart düşmüş. çıldırıciim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Booster düşmüyor ya hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bana düştüydü bi tane sdfs şuan arkada 4 oyun açık benim öyle duruyor. 4 tane card düştü 2 saat önce falan. sonra tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 offline falan oluyor arada steam çaktırmadan, bir kapatık açın oyunu. her oyunun zamanı standart gördüğüm kadarıyla 10 küsür oyundan hep alt tab ile düşürdüm. maks 3 saatte tüm kartların düşmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 3 dane düştü bana boost :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Red said: bana düştüydü bi tane sdfs şuan arkada 4 oyun açık benim öyle duruyor. 4 tane card düştü 2 saat önce falan. sonra tık yok 4 kart düşüyordur maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 yalnız bu sitim cards bi noktadan sonra nörd sömürüsüne girecek. hadi şimdi düşen kartları satıp oyun alıyoruz ya da sevdiğimiz oyunun kartlarını alıyoruz. da sonra olay ya yeni oyun al kart düşür ya da 0.20 0.30 bayıl kart al. ne için level kasmak için sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 kartlar sonradan değerlenmez mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 çoğu trading card veren oyunu oynayıp bitirdim ya ben. şimdi onları geri yüklesem, açık bıraksam öyle main menü'de ya da oyunda, kart geliyor mu gene de ? valla yüklerim geri hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 geliyor abi 5.kere sırf ben yazıyorum. Civ V badge kasanlar economics var fazla gelin vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Şu soruyu FAQ kısmına ekleyelim lütfen. Konuya her yeni gelen aynı soruyu soruyor :) Evet sadece launcher'ı bile açsan ( misal skyrim ) kartlar düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 tamam beyler öldüm vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 prison architect var fazladan, dead island, fm, skyrim veya tomb raider getaway kartı istiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 jonq said: Şu soruyu FAQ kısmına ekleyelim lütfen. Konuya her yeni gelen aynı soruyu soruyor :) Evet sadece launcher'ı bile açsan ( misal skyrim ) kartlar düşüyor. yoo düşmedi. oyun hali hazırda yüklü. açtım 5 dk bkledim no card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 5dk daha bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 5dakkada dusmuyo oynarkende 5dakkada dusmuyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 su an ftl skyrim launcher faerie solitaire walking dead super meatboy acık bakalın nolcek hotline miamide yükleniyo eauheuahuea l2d4 actım onu oynuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 birden fazla açınca drop rate düşüyomuş yazmışlar foruma ama resmi bi şey mi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 aynı anda birden fazla oyun açıkken düşmüyor gibi, ya da benikilerin düşme süresi fazlaydı sabredemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 dur bakalım deneriz az mı dusuyo denmiş hic mi dusmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar