Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite internetinden torrent

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Sevgili üniversitemde torrent kullanılmıyor sanıyordum ama sadece eduroam'la wireless bağlanınca kullanamıyormuşum, wired bağlanınca (herhangi bir kimlik sorgusu yok sadece ofislerde ethernet çıkışı olduğundan) torrent da kullanılıyormuş.

Şimdi gerçi dl'yi kökledim 10mb/s indirmenin tadını çıkartıyorum ama VPN hizmeti falan almalı mıyım acaba?

Zararlı içerik seed etmeyeceğim ama yarın öbür gün dayanmasınlar kapıma "torrentı kıs" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi üniversite? TR de ise sanmıyorum torrentten bir şey indirmenin cezası olsun. Ama ne indirdiğin, nereye girdiğin Türk Telekom sunucularının yanı sıra okulun firewall'ının loglarında da saklanıyordur. Ağda en çok trafik oluşturan, yani mesela çok download yapan kullanıcıları tespit etmek iki tıklık iş.

Yurtdışındaysa GG. http://forum.paticik.com/read.php?5,5264074,page=1
Sosyal ağlarda paylaş

Portları kapatıyorlar genelde ünilerde o yüzden torrent kullanılmıyor bazen.

Ayrıca VPN ile tek biyere tek ip ye gönderim yaptığı için pek hedehüdü etmezler edemezler...

Ha dosyaları inceliyorlar ise de SSTP kullanır ve hiç bi şekilde anlayamazlar. 443 portuda blocklayamazlar... yoksa bankalara giremez kimse :)
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Sevgili üniversitemde torrent kullanılmıyor sanıyordum ama sadece eduroam'la wireless bağlanınca kullanamıyormuşum, wired bağlanınca (herhangi bir kimlik sorgusu yok sadece ofislerde ethernet çıkışı olduğundan) torrent da kullanılıyormuş.

Şimdi gerçi dl'yi kökledim 10mb/s indirmenin tadını çıkartıyorum ama VPN hizmeti falan almalı mıyım acaba?

Zararlı içerik seed etmeyeceğim ama yarın öbür gün dayanmasınlar kapıma "torrentı kıs" diye.

hani üni?

hacettepede 3 yıl kullandım toplamda bilmemkaç tb dl ettim kimse bir şey demedi.

torrent rs ne varsa abandık arkadaşlarla ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
ya direk bunu görünce uplamam gerektiğini hissettim.

ingilteredeyim üniversite bağlantısı kullanıyorum torrentle takır tukur indiriyodum filmleri ama geçen wolf of wall streeti indirmiştim bugün tak diye internet bağlantımı kestiler. diğer dizilerde bişi farkedilmemişti.

şimdi açtılar tekrar ilk uyarı diye ama suspended olarak kaydettiler. bunlar beni görmeden,takip edemeden torrentle bişi indirmem mümkün mü ? var mı böle bi iş ?
Sosyal ağlarda paylaş

80 portundan openvpn le download yaparsın.Ama orada da kabaran veri trafiğini açıklaman gerekecek bir süre sonra.Ona dikkat edersen problem olmaz heralde.

Portu 80 dedim, itü de bütün portları kapatmışlardı vpn için.80'le çıkabiliyodum.O da http nin yüzü suyu hürmetine galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.vpnbook.com/ [Bu adamların güvenirliliği konusunda garanti veremem.Beleş hizmet.Loglarlar, gammazlarlar ... herşey olabilir.]

Orada altta Openvpn sekmesinde serverların dosyaları var.Tcp80 olanı alıp openvpn clientına gömücen işte.User passworde de oradan giricen olcak bitcek.Buradaki pptp'yide kullanamıyodum ben okuldayken.Sadece tcp80'le bağlantı kurabildiydim.

Uzun süre kullandım bu adamları başka başka mecralarda gerek pptp olsun gerek openvpn olsun.Bunların euro serverları artık torrent download ettirmiyodu galiba.Geçenlerde bi deniyim dedim torrentz bile giremediydim.Dnsden banlamışlar.private internet accesse geçtim sonra ama onlardan da pek verim alamadım.Telefonda kullanırken iyide desktopta bi türlü 3 mbitten yüksek hız göremedim PIAdayken.Memlekete yakın serverlara bakıyorum.Genede tık yok.

Bazen düşünüyorum tor PIA'dan daha hızlı olabilir mi acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...