Perincek ile dalga gecmek icin akpli olmak gerekmiyo ki, azicik bile akli olan adam perincek ve perincekcilerle dalga gecer zaten.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Perinçek PKK'nın kurucusu mu?
valla ortada bi kuru gürültü, bi yaygara söz konusu. şu forumda bu tarihe kadar 1 kere bile akp icraatlarını övecek ya da akp ile ilgili herhangi bir olumlu haberi duyuracak başlık açılmadı. ama tersine, akp'nin aktörü olduğu olumsuz veya olumsuz yorumlanabilecek bir durumu saniyesinde fanboylar tarafından konu başlığı halinde gördük.
misal, tayyip'i esat'la bir tuttuğu için kılıçdaroğlu ap sosyalist gruptan ayar yemiş. üstünden neredeyse 24 saat geçti. konusu açılmadı. açılmaz da. çünkü kimse burada akp taraftarı falan değil. forumda şimdiye kadar akp taraftarı olduğu bilinen 1 kişi hatırlıyorum. o da sürekli hesap yeniliyor.
ama öyle bi ezbercilik var ki, akp'yi kendi üslüplarıyla birebir çakışır biçimde eleştirmeyen herkes akpli...
sonra "niye trolleniyoruz?"
yakışıyor çünkü gülüm.
misal, tayyip'i esat'la bir tuttuğu için kılıçdaroğlu ap sosyalist gruptan ayar yemiş. üstünden neredeyse 24 saat geçti. konusu açılmadı. açılmaz da. çünkü kimse burada akp taraftarı falan değil. forumda şimdiye kadar akp taraftarı olduğu bilinen 1 kişi hatırlıyorum. o da sürekli hesap yeniliyor.
ama öyle bi ezbercilik var ki, akp'yi kendi üslüplarıyla birebir çakışır biçimde eleştirmeyen herkes akpli...
sonra "niye trolleniyoruz?"
yakışıyor çünkü gülüm.
2013 yılında sanal mccarthy kafası yurdum gençliğinde (td)
biji nixon
aajaahahahaha
Öne çıkan mesajlar