Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 KuddusiMavra said: " ............................... Bu kanun kapsamına giren ürünlerin toptan, perakende veya açık olarak satışının yapıldığı yerler ile örgün eğitim kurumları ve dershaneler, öğrenci yurtları ve ibadethaneler arasında kapıdan kapıya en az yüz metre uzaklığın bulunması zorunlu olacak. ......................................" yasalaşacak işte geçen gün bu tartışma başlığını açmama neden olan kısım. o kanunda yok ama galiba. hurriyt e girdim baktım yok orada o madde. ben mi kaçırdım? edit; evet altta yazıyormuş edit2; Daha önce satış belgesi almış işletmeler için de bu kural uygulanmayacak. şu edit2 ye göre istiklal fln senin dediğin gibi olmayacak abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 :) belediye için o ruhsatları iptal etmek çok kolay iş be dworgian kardeşim. eğer bu hikaye yasalaşırsa adamların amacı zaten belli; yavaş yavaş,hasan şaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ha işte başka şeyler bulup iptal edebilirler evet o doğru tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 KuddusiMavra said: :) belediye için o ruhsatları iptal etmek çok kolay iş be dworgian kardeşim. eğer bu hikaye yasalaşırsa adamların amacı zaten belli; yavaş yavaş,hasan şaş :) Aynen birde içki lisans'ı yenileme mevzusu var, belkı varolanları iptal etmezler ama yeniden alınmasını engelleyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Valla yapıcak bişi kalmadı ben tam yasaklanmadan evvel kendi rakımı kendim yapma çalışmalarına başlayıp biraz tecrübeleneyim bari. Belli mi olur ileride belki litresini 30TLye mal edip 100 dolara satarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 rejim muhafızları (aka AKP devrimi muhafızları) da geliyor. bittiniz pis alkolikler. evinizde de yapamayacaksınız içki !!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Arabistanda bile arayan buluyorken burda da bulunur ama olay o değil. Bugün içki yarın cemevi ertesi gün kadınhakları sonra arap baharı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 eğer alkol yasaklanırsa türkiyedeki kör oranı ciddi boyutlarda artar. ileri demokrasi halkın kendi kendisinin tekeli olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Geçenlerde İran'da toplu alkol zehirlenmesi olmuştu, adamın teki üretip satıyor. 600 kişi miydi 6000 miydi hatırlamıyorum, ölenler kör olanlar fln .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Satma amaçlı üretenlerin çoğu iyice kar etmek için metil alkol kullanıyrlarki ölümcül olanda o zaten. Eğerki günün birinde kendime üretecek olursam etil alkolle yaparım illaki. Etil metil karışmış olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Sawer said: Geçenlerde İran'da toplu alkol zehirlenmesi olmuştu, adamın teki üretip satıyor. 600 kişi miydi 6000 miydi hatırlamıyorum, ölenler kör olanlar fln .. Ölmeyenler de asılıyordur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 etil alkol hastanelerde falan kullanılan o kadar zararlı degil diye biliyorum ben de, metil alkol daha tehlikeli. bir kimyacı olark sebebini bilmiyorm ama sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuda cikan haberlerin cogu felaket tellalligi. Iptal edilmez ruhsat, kazanilmis hak durumu var. Bildigim kadariyla devredilmeleri mumkun degil gibi ama. Yenilenme de dert degil bu kanunla, sonra fakli bir seyler gelirse bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Amaç yenilememek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 İşyeri devredildiği sürece ruhsat devam eder. Cahil insan çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bu arada ben hala yasalasacagina inanmiyorum bunun, kurtaj olayinda oldugu gibi bir sey oluyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Absolut said: Satma amaçlı üretenlerin çoğu iyice kar etmek için metil alkol kullanıyrlarki ölümcül olanda o zaten. Eğerki günün birinde kendime üretecek olursam etil alkolle yaparım illaki. Etil metil karışmış olabilir :P Aslında epey kolay rakı imal etmek, hemde kaliteli ancak sorun şu geçen seneye kadar Merck alkol bulmak kolaydı izin gerekmeden fatura çıkışı yapılıyordu belli miktarlarda, şimdi Merck marka etil alkolü almak çok zor, hem az miktarlarda hemde eğitim kurumu sağlık kurumu faturasıyla veriyorlar hatta onda bile merck için sorun çıkaryıorlar. daha düşük kalite etil bulunur tabi. bir sürü evde rakı imal etme tutoları mevcut zaten, ve gayet basit kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz hobi olarak yapan çok var zaten. ticari olarak yapmadığın zaman hukuki bir yaptırımı yok. Beli bir miktara kadar. (tu) yeni kanunlarla onlar değşmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Herşey alıştıra alıştıra zaten. Önce yeni lisans verme .. Reklamları yasaklama ile başladı. Halk sağlığı bahaneside hazır. Etkinlikleri yasakla.. olmadı etkinlikleri bas . tehdit et .. engelle .. İnsani özgürlükleri dayatma ile yok et. En başından beri sağ sol ayrımı yapmadan insanların istedikleri gibi yaşamalarına yaşam şekillerine olan bu dayatma ne kadar ilkel .. Yok 20. yüzyışmış , medeniyemiş.. yaan dolan. İnsanoğlu kapkaranlık bir çağda yaşamakta. Gerisi yalan dolan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 loop said: İşyeri devredildiği sürece ruhsat devam eder. Cahil insan çok. Yok, burada durum farkli. Ruhsatın verildiginde ickili yer bolgesinde bulunan biri sonra mekani o bolgeden cikarsa sadece varislerine devredebilir ruhsati. Kaynagim Icisleri Bakanliginin bir gorus aciklamasi; kanun maddesini bulamam simdi, vaktim yok. Yani bolge degisiminde isler farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Önceden öyle değildi, devredilmek suretiyle devam ediyordu hep izin. Demek ki değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 applev0dka said: etil alkol hastanelerde falan kullanılan o kadar zararlı degil diye biliyorum ben de, metil alkol daha tehlikeli. bir kimyacı olark sebebini bilmiyorm ama sdsfs etil alkol zaten içtiğimiz alkol gözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ruhsat ehliyet vb benim bildiğim kazanılmış hak değil devlet tarafından verilen izin olarak tanımlanıyor idare hukukunda. dolayısıyla belediye alır belediye verir. AKP'ye yakınlar tarafından üç beş yer satın alınır. Uydurmadan fuhuş var uyuşturucu var seks dönüyor baskınları yapılır tv eşliğinde vesaire her şeye kamuoyu yaratılır. merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 olacağı tam da bu zaten estelin dediği gibi. slogan 1: hayaldi gerçek oldu. slogan 2:tamam inşallah. slogan 3:yetmez ama evet. slogan 4:hedef 2023. ve tabii gönüllerin sloganı: yavaş yavaş, hasan şaş B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 içki ruhsatının sahibi koşulları kendi çiğnerse iptal edilemiyor mu ? Eğer edilebiliyorsa zaten isteyen belediye eder. bahane bol nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Alkollu yer bolgesinden cikmak iptal icin yeterli neden degil iste, hep oyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar