KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 evet, evet. karikatürün köşesine paintlediydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bir bu guzel sanirim orada: Buna göre, alkollü olarak araç kullandığı tespit edilen sürücülere 700 TL idari para cezası verilecek ve sürücü belgesi 6 ay süreyle geri alınacak. Teknik cihaz ile alkol tespitini kabul etmeyenler alkollü olarak araç kullanmış sayılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Yasa olmadi ama, yasamanin nasil calistigini ogrenin bir. Ikisi ayni sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 KuddusiMavra said: evet, evet. karikatürün köşesine paintlediydim :D o köşedeki linki kim yazıcak ya :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 olm hürriyet işte, girince görülüyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 GERGE said: Yasa olmadi ama, yasamanin nasil calistigini ogrenin bir. Ikisi ayni sey degil. arkadaş, AKP'nin 2/3'sine sahip olduğu mecliste; bu türden yasalarda da birlikte hareket ettiği MHP'nin bulunduğu mecliste komisyondan geçen herhangi bir yasa önerisinin yasalaşmasının önündeki engel nedir, bir söyler misin? Efendim? Cumhurbaşkanı demedin değil mi? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 GERGE said: Bir bu guzel sanirim orada: Buna göre, alkollü olarak araç kullandığı tespit edilen sürücülere 700 TL idari para cezası verilecek ve sürücü belgesi 6 ay süreyle geri alınacak. Teknik cihaz ile alkol tespitini kabul etmeyenler alkollü olarak araç kullanmış sayılacak. Şu aletlerin birden fazla kez hatalı çalıştığını gördüğümden hiç güvenim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 2-3 kez üfletmek lazım eğer alkol seviyesi yuksek çıkarsa. Düşük çıkarsa hiç ses etmeden vınnnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 arabada sigara konusu gecerse allah belalarını versin, sanane lan ictigim sigaradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 pastahane ve bezik salonlarında alkol satışı yapılıyormuydu? "Sürücülerin narkotik veya psikotrop maddelerin kullanılıp kullanılmadığı ya da alkolün kandaki miktarını tespit amacıyla teknik cihazlar kullanılacak. Bu tespit, solunum havası veya tükürük gibi biyolojik örnekler üzerinden yapılabilecek." her tip madde için ayrı cihaz mı kullancaklar? barut testi falan da yapsınlar hazır check-up olmuşken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Yasanın kapsamını linkler misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 sürücü koltuğunda sigara veya nargile içmek de yasak olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 xaty said: "Sürücülerin narkotik veya psikotrop maddelerin kullanılıp kullanılmadığı ya da alkolün kandaki miktarını tespit amacıyla teknik cihazlar kullanılacak. Bu tespit, solunum havası veya tükürük gibi biyolojik örnekler üzerinden yapılabilecek." açık açık yazmamışlar ama polis rektal tuşe de atacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ohoo sürücü koltuğunda nargile içemiceksem çıkıyım gidiyim bu ülkeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Absolut said: Yasanın kapsamını linkler misiniz. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23338680.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 AÇık açık alkolü yasakladılar işte bu kadar. Bir sonraki yasa (muhtemelen çoktan hazır) tamamen yasaklarlar veya sadece yabancı pasaportlulara satış olur hepimiz içkimizi evlerimizde yapmaya başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 " ............................... Bu kanun kapsamına giren ürünlerin toptan, perakende veya açık olarak satışının yapıldığı yerler ile örgün eğitim kurumları ve dershaneler, öğrenci yurtları ve ibadethaneler arasında kapıdan kapıya en az yüz metre uzaklığın bulunması zorunlu olacak. ......................................" yasalaşacak işte geçen gün bu tartışma başlığını açmama neden olan kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mevcutlara dokunmuyor ama yeni açtırmıyor ve ileride ruhsat vermeyecekler tekrardan eskiden olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Absolut said: AÇık açık alkolü yasakladılar işte bu kadar. Bir sonraki yasa (muhtemelen çoktan hazır) tamamen yasaklarlar veya sadece yabancı pasaportlulara satış olur hepimiz içkimizi evlerimizde yapmaya başlarız. Aynen sonra binlerce alkol zehirlenmesi yaşanır, geberir gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Hangi örgün eğitim kurumunun, dershanenin, öğrenci yurdunun veya ibadethanenin kapısından 100metre uzakta başka bir örgün eğitim kurumu, dershane, öğrenci yurdu veya ibadethane yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ağzınızla için şu mereti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi onu koymamışlar yasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Aslında ramazan aylarında belli saatten sonra niyetli kişilerinde araç kullanmalarına bir sınır getirseler harika olur. Hem asabi hem bitkin hem de dalgın oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 geçen gün de bunu konuşmuştuk. dolayısıyla istanbul'da taksim,istiklal caddesi,nevi zade,asmalı mescit,kadıköy,moda,bağdat caddesi,beşiktaş,bakırköy...ankara'da sakarya...izmir'de kordon dahil mekanlar...her şehirde çoğaltılabilir... bu adamlardan kurtulmamız gerek. demokratik yollardan. oy zamanı evde g.tü devirip,"zaten hepsi aynı b.k,ben oy kullanmam"diyen arkadaşlar da taşın altına ellerini sokmalı. geçen seçimlerde 1inci parti akp idi ve ikinci en yüksek oran oy kullanmayanlar için çıkmıştı. onlar dağıtıldıktan sonra bu akpnin oy oranı için 47% diyorlar.yoksa 40'larda en iyi zamanlarındaki oyları. hee,bunu sadece bu alkol yasağı için söylemiyorum, genel olarak açtığım başlıkları takip edenler zaten biliyor düşüncelerimi. ülke faşist bir memleket oldu. burada kimse başlığını açmadı,ben de artık bıktığım için troleybitlerden açmadım. üniversitelerdeki özel güvenlikleri kaldırıp iç işleri bakanlığına bağlı 10 bin kişilik KORUMA GÜCÜ kuracaklarmış. bir çeşit polis işte. ekonomi tepedeki 500 şirketin haricinde boktan. eğitim yerlerde sürünüyor. aile hayatı şaşırtıcı bir şekilde leş. boşanmalar bu iktidar döneminde 2'ye katlandı. intihar oranları arttı. cinayet oranları arttı...bütün komşularla sorunlar had safhada. pekakanın liderine de,örgüte de eyvallah dendi?neyin karşılığında?kimse bilmiyor....suriye'nin bölünmesi için göz göre göre bu hükümet insan ciğeri-kalbi yiyen yaratıklara destek veriyor.benim gönlüm kaldırmıyor suriye'de olup bitenlere benim ülkemi yönetenlerin taraf olmasını...örnekler çoğaltılır. her bakımdan buranın deyimi ile gg oluyor türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 RTE durursa bişi olmaz ama giderse GG olur Türkiye çünkü Amerika tarafından %50yi tek çatıda tutmaya izin verilen tek lider o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar