reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 olm üni avlularında soyunarak para kazanılmaz o paravanı zaten, kesin torba tutuodur o esnada neresindeydi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 beter olun pis alkolikler + ZZZzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 aquila said: boardwalk empire oluruz. BERABER OLALIM MI LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 elalemin ağzı torba değil ki büzesin. keşke öyle olsaydı ağzını torba niyetine tutardım. tuhaf bir deneyim olabilirdi. neyse konuda asıl vurguladığım nokta alkol illegal olsada torbacılardan alsanız biranızı , rakınızı falan. sahte çıksa beyniniz yansa, kazıklansanız falan sonra polis yakalasa sizi alkol mü alıyorsun lan diye tutuklasa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 düzenlemede 100 metre olayını sadece mevcut olanları etkilemeyewcek şekilde düzenliyorlar yani yeni mekan açmak zor, bu durumda mecburi olarak yeni mekanların açılacakları yerler bir nebi organize alkol bölgesi gibi olacak adamlar pylon koyar gibi cami dikerse esas sıkıntı o olur, yada inadından şu andaki mevcut işletmeleri satın alıp faaliyetlerini bitirirlerse fln şu da olacak ileriki dönemde bu 100 metre olayı yüzünden mevcut işlemeler bugünkü taksi plakası gibi aşırı değerli olacak, adam işletmeyi devrederken "alkol ruhsatlı yer o yüzden fazladan şu kadarını alırım" diyecekler son olarak; toplum artıklarını kaale alan arkadaşlar.. yapmayın annem çöple çöp olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis8 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 aynen ya içenleri biyere toplasınlar orda içip eglenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Dogru bu arada, verilen ruhsati geri alamazlar artik yasak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Noyzura said: elalemin ağzı torba değil ki büzesin. keşke öyle olsaydı ağzını torba niyetine tutardım. tuhaf bir deneyim olabilirdi. neyse konuda asıl vurguladığım nokta alkol illegal olsada torbacılardan alsanız biranızı , rakınızı falan. sahte çıksa beyniniz yansa, kazıklansanız falan sonra polis yakalasa sizi alkol mü alıyorsun lan diye tutuklasa falan. sonra hakim kadın çıksa çok güzel bir kadın böyle. sonra duruşma salonunu herkes terketsin birtek aras kalsın dese. sonra herkes gittikten sonra hafifçe gülümseyip cüppeyi bi salsa altında çıplak olsa. tek tek her kürsüde sevişsem bende of ne iyi olur ya tokmağıyla vursa suratıma bi yandan falan. tokat atsam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 sonra bir dialog geçse "demek ki suç işlemem gerekiyormuş" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 'seni ben cezalandıracağım' desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Elinize sağlık beyler hadi ben kaçtım hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 sonra bende gelip video'ya çeksem o an'ı sonra deep web'e koysak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ben alkolu bıraktım tamamen. istediği kadar yasak olabilr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Noyzura said: sonra bende gelip video'ya çeksem o an'ı sonra deep web'e koysak. deep web'e niye koyuyoruz izler beraber osbir çekeriz. ama ben yutmam söyliym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ya ne masturbasyonu yaw. hem bilimle ilgili birine benziyorsun sen araştırsana sperm içindeki kök hücre olaylarını. Millet sperm hücrelerinden neler neler yapıyor ne gerek var döl israfına ? bırakın bu eski peçete alışkanlıklarınızı please nereye kadar fap fap ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Azcıkta gulp gulp diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 eve iş getirmiyorum noyzura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 spermden cocuk yapiliyo, baska ne yapilicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 içki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 GERGE said: Dogru bu arada, verilen ruhsati geri alamazlar artik yasak diye. emin miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Hayır, ruhsat kazanılmış hak gibi değildir. Veren kurum iptal de edebilir sebep göstererek, yasal düzenleme de böyle bir sebep olabilir açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 önceden alınan ruhsatlar düzenlemeyle koruma altına alınıyor işte haktır ruhsat olayı, ruhsat mekandan dolayı değil de işletmeden ötürü iptal edilirse edilir ama sorna gelen yeni işletme yeniden ruhsat alabilir mesela bir dükkan bir zamanlar bakkaldı alko lruhsatı vardı sonra bu dükkanda bakkal kapandı atıyorum kuaför olsun seneler sonra tekrar bakkal olarak işletildiğinde geçmişteki ruhsatı emsal gösterek alkollü satış belgesi çıkartılaibliniyor burada kaznaılmış hak değil de emsal mantığı işliyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 zaten iptal ediliyor bazı yerlerde lokallerin derneklerin fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Yasa çıkmış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar