pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Ayfon said: Bence kadinlarla cinsel iliskiyi ve evlenmeyi yasaklasinlar. insanlarla yasaklansın diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 turizm gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yabancılara ısletmeyebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 -Yabancıya işletmez ama halkınadöve döve işletir :P 9-10 sene sonrada türk baharı yaşarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 hehhehheh valla isteyen inanmasın, şu an birden bir gülme yayıldı ağzımdan kulaklarıma kadar. nedenini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 içip içip camilere mi kussunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi gelsinler skimi taşşaamı kesip alsınlar bira şişelerinide gtüme soksunlar bende rahatliyim bu müslümanlarda ya baydım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 üsküdarda selimiye camii ile jandarma arasındada cok efsane bir yer vardı gg olacak ozmn gerci ülkede adım bası camii oldugundan içine okullarıda katarsak geriye bir tek bizim köy kalıyor belkim köyüm kalkınır neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 lan şu otoban-e5 kenarında çimenliklerde efes tombul takılan dayıları yasaklamasınlar bari. türkiye'nin umudu orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Icip icip gidip hollanda'da evleniyolar. Batinin ahlaksizligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 SNA1L said: abi gelsinler skimi taşşaamı kesip alsınlar bira şişelerinide gtüme soksunlar bende rahatliyim bu müslümanlarda ya baydım artık. Birde 70'den 70 mişe erkek, kadın her türlü mahlukat türbana bürünelim 10 numara oluruz. Zaten türban takmamam hata saçlarda dökülüyor hafifden kamuflaj olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 SNA1L said: abi gelsinler skimi taşşaamı kesip alsınlar bira şişelerinide gtüme soksunlar bende rahatliyim bu müslümanlarda ya baydım artık. ahaha cok icten olmus bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 KuddusiMavra said: mey içkiyi satın alan ingilizler de tutuşmuşlar :) http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23285012.asp Dieageo dur allahını seversen zaten ortalık karışık. Ayrıca Finlandiya'nın filanca şehrinin, filanca sokağında zaten bu yasaklar var abi avrupada da var yani siz bilmiyorsunuz. bık bık , rerörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 alkolik faşistler yine panik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 hahhahaha topikte inanılmaz inciler var ellerinize sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 SNA1L said: abi gelsinler skimi taşşaamı kesip alsınlar bira şişelerinide gtüme soksunlar bende rahatliyim bu müslümanlarda ya baydım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 küfürlü konuşmak yasak motherfucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Alkolikler el ele Alkolik parti pek yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Absolut said: -Yabancıya işletmez ama halkınadöve döve işletir :P 9-10 sene sonrada türk baharı yaşarız artık. abi artık o baharmı olur yoksa karakış mı olur bilinmez ama 9-10 değil 2-3 sene diyorum ben türk baharına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 inşallah aile fertlerinin her biji alkol alan bir serseri tarafından parçalarına ayrılır. vuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 o zaman zengin olmanın yolunu açıklıyorum. popüler ve iş yapan her mekanın yakınında bir yer buluyoruz falan biraz lafı dolandırıyoruz ortamlarda. sonra sırf o eğitimhaneyi açmayalım diye mekandan para alıyoruz;çünkü yoksa alkol satamayacaklar. böyle böyle dolaşıyoruz her yeri. nasıl ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 of çok zekice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 İyi iyi, şöyle çok ayarsız sapıtsınlar ki çöküş olsun. Yoksa böyle gıdım gıdım kemire kemire faşizmde bulucaz kendimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ayarsız değil ki işte yine gıdım gıdım yapıyolar. önce işletmeler azalacak, sonra burda alkol içilmiyo lan a gelcek olay. sonra bu şehirde alkol yoka gelcek. istanbul için konuşmuyorum tabii ki ankara için konuşuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar