Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gözümüz aydın, alkol yasağı yasalaşıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üsküdarda selimiye camii ile jandarma arasındada cok efsane bir yer vardı gg olacak ozmn gerci ülkede adım bası camii oldugundan içine okullarıda katarsak geriye bir tek bizim köy kalıyor belkim köyüm kalkınır neyse
Mesaj tarihi:
SNA1L said:

abi gelsinler skimi taşşaamı kesip alsınlar bira şişelerinide gtüme soksunlar bende rahatliyim bu müslümanlarda ya baydım artık.

Birde 70'den 70 mişe erkek, kadın her türlü mahlukat türbana bürünelim 10 numara oluruz. Zaten türban takmamam hata saçlarda dökülüyor hafifden kamuflaj olur.
Mesaj tarihi:
SNA1L said:

abi gelsinler skimi taşşaamı kesip alsınlar bira şişelerinide gtüme soksunlar bende rahatliyim bu müslümanlarda ya baydım artık.

ahaha cok icten olmus bu...
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

mey içkiyi satın alan ingilizler de tutuşmuşlar :)

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23285012.asp

Dieageo dur allahını seversen zaten ortalık karışık.

Ayrıca Finlandiya'nın filanca şehrinin, filanca sokağında zaten bu yasaklar var abi avrupada da var yani siz bilmiyorsunuz. bık bık , rerörö
Mesaj tarihi:
Absolut said:

-Yabancıya işletmez ama halkınadöve döve işletir :P 9-10 sene sonrada türk baharı yaşarız artık.

abi artık o baharmı olur yoksa karakış mı olur bilinmez ama 9-10 değil 2-3 sene diyorum ben türk baharına..
Mesaj tarihi:
o zaman zengin olmanın yolunu açıklıyorum.

popüler ve iş yapan her mekanın yakınında bir yer buluyoruz falan biraz lafı dolandırıyoruz ortamlarda. sonra sırf o eğitimhaneyi açmayalım diye mekandan para alıyoruz;çünkü yoksa alkol satamayacaklar. böyle böyle dolaşıyoruz her yeri.

nasıl ama
Mesaj tarihi:
ayarsız değil ki işte yine gıdım gıdım yapıyolar. önce işletmeler azalacak, sonra burda alkol içilmiyo lan a gelcek olay. sonra bu şehirde alkol yoka gelcek. istanbul için konuşmuyorum tabii ki ankara için konuşuyorum :(
  • Yeni Oluştur...