BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 "İçeceksen yine alkollü içeceğini al evinde iç. Yine git ne içeceksen iç. Biz buna karşı değiliz." Demiş bi de. 10'dan sonra alkol satışının yasaklanması ile evinde içmek falan ne alaka? Acaba prompter yanlış sayfayı mı gösterdi o anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 tayyip iyiden iyiye islami yönünü göstermeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Tarumar said: tayyip iyiden iyiye islami yönünü göstermeye başladı. http://c.cslacker.com/9531l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 "Boşbakanımız iki ayyaş'ın kim olduğunu mertçe söyleyebilir mi? Zere ben 327 o.ç nu söyleyebilirim" yazmak istiyorum lakin iki gün sonra tepemize binecekler yazamıyorum. Ayrıca dinin emrettiği vs nedir arkadaş belki benim dinim gelip topunuzu öldürmemi emrediyor ben onu yapabiliyor muyum? Gerçi zaten hep diyorlardı Atatürk sarhoşken kurdu ülkeyi diye bre dürzüler siz sarhoşken kurduğu ülkeyi ayıkken yönetemiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Peki durumlar nasıl 22 den sonra stok yapıyormuyuz gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 22den sonra kasayı alıp bakkalın önünde %50 kar ile şatış FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 22 den sonra alırsanız bunlarla yüzleşirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 şimdilik bi değişiklik yok. arıyoruz getiriyorlar eskisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Resmi gazetede yayınlanmadan yürürlüğe girmez zaten yasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 http://www.radikal.com.tr/politika/basbakan_dinin_emrettigi_yasa_neden_reddediliyor-1135287 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 abiiiiiiii said: Başbakan Erdoğan, "İki tane ayyaşın yaptığı yasa muteber oluyor da dinin emrettiği bir yasanın sizin için neden reddedilmesi gerekiyor" dedi. şu laf çok korkunç ya ahaha. Artık okadar rahatlar ki. Yakında "şeriat gene gelmedi" diyenler "şeriat gelmiyor demediniz mi lan" diyecekler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Şu kalan işler hallolsun da Benelli'yi alayım yahu, resmen Left4Yobaz'a döndü ülke. Bu din pompalaması "kaynak krizi"nden dolayı aşılanıyor. Bari kökten çözelim. "Faşistsin, barbarsın" diyenlere, kaşıyanı kaşırlar diyorum. "Gerçek İslam bu değil"lerle de savunmayın bu dini lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 mani said: abiiiiiiii said: Başbakan Erdoğan, "İki tane ayyaşın yaptığı yasa muteber oluyor da dinin emrettiği bir yasanın sizin için neden reddedilmesi gerekiyor" dedi. şu laf çok korkunç ya ahaha. Artık okadar rahatlar ki. Yakında "şeriat gene gelmedi" diyenler "şeriat gelmiyor demediniz mi lan" diyecekler sanırım. ne demiş ömer hayyam ey molla ey fetva veren vara yoğa senden daha ayığız şu sarhoşluğumuzla sen halkın kanını içersin biz üzümün insaf et kim daha zalim allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar