Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gözümüz aydın, alkol yasağı yasalaşıyor

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

"Boşbakanımız iki ayyaş'ın kim olduğunu mertçe söyleyebilir mi? Zere ben 327 o.ç nu söyleyebilirim" yazmak istiyorum lakin iki gün sonra tepemize binecekler yazamıyorum.

Ayrıca dinin emrettiği vs nedir arkadaş belki benim dinim gelip topunuzu öldürmemi emrediyor ben onu yapabiliyor muyum?

Gerçi zaten hep diyorlardı Atatürk sarhoşken kurdu ülkeyi diye bre dürzüler siz sarhoşken kurduğu ülkeyi ayıkken yönetemiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

abiiiiiiii

said:
Başbakan Erdoğan, "İki tane ayyaşın yaptığı yasa muteber oluyor da dinin emrettiği bir yasanın sizin için neden reddedilmesi gerekiyor" dedi.

şu laf çok korkunç ya ahaha. Artık okadar rahatlar ki. Yakında "şeriat gene gelmedi" diyenler "şeriat gelmiyor demediniz mi lan" diyecekler sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu kalan işler hallolsun da Benelli'yi alayım yahu, resmen Left4Yobaz'a döndü ülke.

Bu din pompalaması "kaynak krizi"nden dolayı aşılanıyor. Bari kökten çözelim.

"Faşistsin, barbarsın" diyenlere, kaşıyanı kaşırlar diyorum.

"Gerçek İslam bu değil"lerle de savunmayın bu dini lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

abiiiiiiii

said:
Başbakan Erdoğan, "İki tane ayyaşın yaptığı yasa muteber oluyor da dinin emrettiği bir yasanın sizin için neden reddedilmesi gerekiyor" dedi.

şu laf çok korkunç ya ahaha. Artık okadar rahatlar ki. Yakında "şeriat gene gelmedi" diyenler "şeriat gelmiyor demediniz mi lan" diyecekler sanırım.

ne demiş ömer hayyam

ey molla
ey fetva veren vara yoğa
senden daha ayığız şu sarhoşluğumuzla
sen halkın kanını içersin biz üzümün
insaf et kim daha zalim allah aşkına?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...