Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 şu skill olayını basitçe anlatan bi yer yok mu PALADİN OLACAM BEN AGA diye girdiğim oyunda elimde staffla 100 metreden skill spamlıyorum çünkü. bi yanlışlık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bide su free'de realm basına 2 char olayı sıkıntı ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 napcan abi 5 char olsa ne olur? her class rolü yapabiliyor 3 aşağı 5 yukarı. Cleric tank-healer-dps Mage dps-healer-support azıcık da minion sayesinde belki tank Rogue tank-dps-support warrior tank-dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ya ben mmorpg oynarken genelde acarm bakarım charla 15-20 lvl incelerim, hangisi daha cok sararsa onu main yapar devam ederm o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 trial shard var bi tane orada sınırsızdır belki ama level 15'e kadar çıkabiliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 eyw bi bakarım, dün basladm zaten daha, neler yapılmalı edilmeli, neyden keyif alırım onu araştırıyorum suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 daha önceleride defalarca denedim ama olmadı ısınamadım oyuna, karakter yerine sanki çubuk adam larla oynuyorum hareketleri olsun skill silah kullanım animasyonları yok olmamış yani zayıf bu yönüyle, class tree kombinasyon seçeneklere lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Aynen animasyonlarda bi tutarsızlık var. Yürüme hızın ile zemin tutmuyor sanki. Uçuyormuş, kayıyormuş gibi göründü bana. Belkide dikkat etmediğim için öyle göründü =). 5-6 saat anca oynadımda. Birde bu oyun benim gözümü ağrıtıyor niyeyse. Glow, bloom vs. kapatınca biraz düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Her ırkın, genderin hareketleri farklı mesela male elf tam bi hödükken female elf çok tatlı, dur kız oynaşma diyesin geliyor. Boyunuz da koşma hızınızı falan etkiliyor animasyon bazında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 böeh sırf mage için bütün büyüleri görmek adına baya bi kere oynamak gerkioyor anlaşılan bu ilk başta gelen 3 soul dışında aynı karaktere soul açabilio muyuz? öle bişiler gördümde hala geçerlimi? benim karakterde, warlock pyro choloro var sanırım, mesela necro açabiliomuyum ek olarak? bu arada buldum aradıgımı super sıte http://telarapedia.gamepedia.com/Necromancer_abilities Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ya bana da wow'daki shadow priest'e benzer bir class lazım, cleric-arbiter benzer galiba görüşleriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Suark said: böeh sırf mage için bütün büyüleri görmek adına baya bi kere oynamak gerkioyor anlaşılan bu ilk başta gelen 3 soul dışında aynı karaktere soul açabilio muyuz? öle bişiler gördümde hala geçerlimi? benim karakterde, warlock pyro choloro var sanırım, mesela necro açabiliomuyum ek olarak? bu arada buldum aradıgımı super sıte http://telarapedia.gamepedia.com/Necromancer_abilities wowda ki dual spec gibin, 8 farklı spec açabiliyorsun öyle diğer soulları deneye bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 istediğim gibi sıralayabilirim dimi? mesela pyro,elementailst bide necro çakabilirim istdiğim gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 aynen satın aldığın spec slotlarını kendide isim verebiliyorsun ve sıralaya biliyorsun. galiba 1 spec açmak için 30g veriyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 soul builder şu şurda dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sadman eyvallah ayyyyyyy çok guzel bunlar yaeee tam rp lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 süper ya, şimdi millet hangi serverda? ben rastgele bitane pvp serverına girmiştim. open world pvp istiorm ben, mage olucam. custom bi soultree, o yüzden şimdiki soultreeyi değiştiricem zaten. nerdesiniz millet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben xeno'nun dediği server'da açtım ismini bile hatırlamıyorm şimdi önceki sayfalarda vardı, umarım başka kişilerde vardır o server'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 zavieldeyseniz ekleyin beni Eilthyra bi tane max level guilde girdim guild perklerini fullemiş dizmiş adamlar, baya güzel bonuslar var ama guild falan yaparsanız satarım gelirim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yapalım panpalar 5 10 kişi o zaman ortam iyi olur. ben de oradayım işte zaviel midir azamat mıdır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 nooblara yer varsa bu garibanı da alın. oyunu tam çözemedim bütün gün rift kovlayıp duruyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 guild açma nasıl oluyo bilmiyorum ama tek kişi açabiliyorsa yüksek lvllerden biri açsın akşam akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Zaviel işte de pvp server değil Suark :) Ama şöyle söyleyeyim ben de Open World pvp'ciyimdir lakin open world pvp dediğin oyuna ilk başladığında quest yaparken düşman gördüğünde 1-2 heyecanlanıyosun kesiyosun kesiliyosun "hehe pvp yaptım :)" diyosun ama 3. 4. seferden sonra baygınlık vermeye başlıyor çünkü hiçbir anlamı yok ve trolüne denk gelirsen quest yaptırmıyor, rahat bırakmıyor vs. nereden biliyorum dersen rift'i release'den itibaren 3 ay oynamıştım. pve serverda pvp flag'ini açık bırakırsın kapışan kapışır yine. bi de yamulmuyorsam haftada 1 kere server transfer yapma imkanı veriyor oyun. gerçi f2p olduktan sonra paralı yapmış olabilirler o mevzuyu emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bende zavieldeyim takılak o zaman. ekleyin berkinster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yok server transfer beleş ve beleş kalmaya devam etcek açıklama yaptılar onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar