Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 hangi tuş oldugu onemlı deil w orda sembolik. bi tuşa uzun süre basınca bastığım kadar aksiyon yapıor meret
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 en keyifli caster hangisi bu oyunda?
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Suark said: hangi tuş oldugu onemlı deil w orda sembolik. bi tuşa uzun süre basınca bastığım kadar aksiyon yapıor meret cpu ve ekran kartı ısısı ne alemde oyuna girince? ve girmeden önce. laptop sogutucu bir işe yaramaz. sen bir yaz düşürelim ısıyı.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Seru said: Suark said: hangi tuş oldugu onemlı deil w orda sembolik. bi tuşa uzun süre basınca bastığım kadar aksiyon yapıor meret cpu ve ekran kartı ısısı ne alemde oyuna girince? ve girmeden önce. laptop sogutucu bir işe yaramaz. sen bir yaz düşürelim ısıyı. çılgın atıyor, sayısal veri değilde hissediorm sıcaklığı klavyeye dokununca zaten ki sogutucu var altında hehe. yani bu oluyor, mesela bf3 oynarken olmaya basladı sonra mount and bladede oluyor world of tanksta bile oldu olmayan oyun kalmadı mubarek. ama kesinlikle bi fps düşüşü falan yok keşke grafikler boktan olsa fps düşsede bunu yapmasa yanı
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 anakartın portlarında sorun alobilir sanki
jonq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Suark'ın zaten hali hazırda bu sorunla ilgili açılmış ama daha hiç bir patinin çözüm bulamadığı bir konusu var. Burada da ayrıca devam etmenin manası yok :) Caster olarak Mage soul açısından daha çeşitli ama cleric daha başarılı bana göre :)
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 jonq gameplay olarak en eglencelı hangısını buluosun?
jonq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Ben rogue oynuyorum ama bir ara arkadaşın mage karakterle de takılmıştım baya keyifli gelmişti. Low-level Cleric charım var oda fena değil ama mage daha keyifli idi. En azından çok çeşit var yani ister pyro ister storm ister necro vs bir çok zevke hitap edebilen bir class.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 peki o "talent" leri resetleyebiliorz dimi? buildin dışına çıksakta sorun olmuyor dimi?
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Çok inceleyemedim ama artık soul seçimini bize bırakmıyor mu, sadece preset leri gördüm ben, class ismine göre 3 soul veriyor?
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 presetlerden de seçebiliyosun, kendin de seçebiliyosun. presetler kolaylık olsun diye yapılmış.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 onun dısında mage acınca butun buyuler default gelıyor dımı? presetleri kullanmasam da olur yanı?
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Evet bir sorun var :) Eskiden nasıldı, bir soul ile başlayıp hak verdikçe yenisini seçiyorduk, şu anda katakter yaratırken 3 soul veriyor gibi geldi bana ama değil sanırım?
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 olur, abi her classın yamulmuyorsam 8 school'u var, 1 buildte 3 school seçiyorsun. Presetler, rollere göre önceden seçilmiş birbirine uygun 3 school veriyor sana. Onlara uymak zorunda değilsin, talent tree'yi açıp istediğin schoolu istediğinle değiştirebilirsin. class trainer'ından build slotları satın alabiliyorsun, istediğin zaman build değiştirebiliyorsun. Misal benim cleric'imde şu anda tamamen kendi ürettiğim bir AoE damage buildim var bir de healer buildim var. pve yaparken aoe açıyorum, pvp arenaya veya dungeona girdiğimde healer'a dönüyorum vs.
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 hangi servardasınız ben de kurarım belki zıplayayım yanınıza.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 druidde şekil değiştirme var mı? classlar hakkında detaylı bilgi arıorm ama bulabildiklerim hep tatava şeyler büyüleri hareketleri merak ediorm çok. storm caller dio mesela? yıldırım çakabilio mu yıkardan yada fırtına çıkarabilio mu? ne bileyim, warlock vardı sanırım o napıo? işte bu dps bu healer falan diyip geçmiş.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 gene bi baktımda çok az bilgi var nette necromancer diyor pet diyor ee pet listesi yok ne bileyim ya pff
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ah bak anca bu var http://www.riftnecromancerpets.com/ ya güzel bi rehber vs var mı her class için?
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 muhabbete uzak kaldım ama http://riftscene.com/ diye bir site var. güzel bişey, oraya da bakın araştırma için
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 class lar hakkında doyurucu bilgi yok ancak oyunda açınca ulaşabiliyosun ne nedir ne değildir biraz zaman harcamak lazım
jonq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Classlarda soul olayı olduğu için ortaya 3423234 tane spec çıkarabiliyorsunuz bu yüzden pek bilgi bulunmaması normal geliyor bana. :) Preset dediği ise millet oyuna başladığında Suark'ın da olduğu gibi build penceresini açınca bu nedir o nedir napacam ben nasıl edicem diye sıkıntı yaşayanlar için hazırlanmış standart buildler. Yapmak istemezsen sağdan CLOSE diyor ve 3 soulunu deçip yoluna gidiyorsun.
Öne çıkan mesajlar