Khiran Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 server açısından kararsızım hala. normal serverlarda guardian kardeşlerle falan takılıyorduk. pvp servera geçmek sıkıntı oldu şimdi. open world pvp'yi kullanan yok, kullanılmayan şey için guardianları bırakmak kötü gelcek. arkadaşlar da sormadan etmeden geçmişler bloodiron'a. içimi dökmek istedim :(
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Open World PvP ölü durumda mı şu an?
Praetorian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 bu world evenler nasıl oluyor,başladı yazıyor map e falan bakıyorum göremiyorum ..
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 o en büyük event storm legionda max levellar için sanırım
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 RedallHoor said: Open World PvP ölü durumda mı şu an? 31 level rogue vardı alt, onu geçirdim bloodiron'a bir bakınmak için. ben 20-28 arasına görev yaptırmıyorum, 35+'lar da bana görev yaptırmıyor. kısır bir döngüden ibaret open world pvp. böyle gruplaşma olayları da yok. 2 tane adamla kapışırken yanımdan defiant geçiyor, bir yardım ettiği falan yok atıyla koştu gitti öylece.
jonq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 World Eventler ne yazık ki MAX level oyuncuların yapabileceği seviyede oluyor genelde ancak bunun dışında bayram, şenlik vs gibi kutlamalar bütün oyuncuları kapsıyor. OpenWorld PVP bu oyunda zor açıkçası hani seveniniz varsa bu açıdan oyuna bayılabilir. Özellikle şu an serverların aşırı kalabalık olması "buğday ambarına düşmüş tavuk" misali sizi baya heyecanlandırabilir. Khiran, low-levellerde millet bir an önce max a ulaşmak için genelde birbirlerine sataşmadıkları bile oluyor. ( Ha ben o anki keyfime bağlı olarak dürtüyordum mesela :) ) Ancak şunu gördümki bugüne kadar PVP serverlarına oynayarak oyunun PVE contentinden baya uzak kalıyormuşum. PVP serverlarında bir invasion yapmak bile eziyet oluyor çoğu zaman ama PVE de çok keyifli aluyor. PVP yapmak istediğinizde de PVP tagını açıp dolanabiliyorsunuz, yapan çok kişi gördüm.
sadman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 World event minikler için de açılıyor ya haritada rastgele zonelarda çıkıyor gidip yapıyosun . Ben de pvp serverina geçtim bugün. Instant adventure'a bakındım biraz. Bir ara iki full raid grubunu aynı zone'a attı, baya güzel aksiyon döndü 1-2 saat. Pve/pvp iç içe baya karambol bir ortam vardı ama millet resmen orgazm oldu sdf. En son çıkarken sanki taksimde polis şiddetine karşı kol kola göğüs göğüse, kardeşlik ve dayanışma ruhu içerisinde direnmişcesine sarılarak ayrıldık, nöbeti devrettik raide yeni katılacak olanlara. OW pvp ve pveye doydum 2 saat içinde. Gözlerim yaşardı, bu günleri de mi görecektik, eskiden 20 kişi bulunca bugün baya kalabalık derdik sdf
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Serverlarda 2 saat sıra var bi gireyim dedim
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 estimated time: about 1 hours 25 minutes sdfg bari orj keyi olanlara su sırada bi kıyak cekselerdi patronla f2p arasına koysalardı. o kadar raptrdan butona tıklayıp key aldık ama ahehaeh
jonq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Server Status Sizi Queue'si az olan serverlara alalım :P
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 zaviel ya direkt. cuma akşamı 500 olanlar haftasonu 1kyı görür
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Şu binekleri nerden temin ediyor oyuncular bilen birileri var mı? Dükkan içerisinde yok sanırım.
jonq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Hellbug olan Expert Fire Riftlerden yada great hunt fire riftlerden düşüyor. Diğeri Store da satılıyor.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 bi guilde hem guardian hem defiant alınabiliyor galiba, yanlış mı gördüm? yani aynı parti içinde hem guardian hem defiant olup beraber raid yapabiliyorlar?
jonq Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Guild kısmını bilmiyorum ama evet PVE serverlarında beraber ekşın ( rift, dungeon, raid vs ) yapabiliyorlar.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 guildde de oluyo 2 faction pve serverında. zavielde tüm first killeri yapan bi guilde girdim house of batiatus diye dsdf, %60 70 defiant geir kalan guardian.
Calevey Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Xenocide said: bi guilde hem guardian hem defiant alınabiliyor galiba, yanlış mı gördüm? yani aynı parti içinde hem guardian hem defiant olup beraber raid yapabiliyorlar? evet sercan. pve serverinda yalniz.
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 server olarak değilde sınıf olarak =) oynaması zor birşey önemli değil. Pvp yapmayı sevdiğimden pvp için ne seçmeli onu anlamaya çalışıyorum. Oyunu daha yeni araştırmaya başladım. Bir şans vereceğim fakat 2 inci bir karakteri kasmaya vaktim olmayacağından, seçimi düzgün yapmak isterim. edit: mage oynayacağım sanırım.
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 meh biraz bayık geldi. Bir iki video izleyeyeyim, olmadı sileyim =)
sadman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 dur bi yav önce bi noob zoneu geç
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 peki madem :P deneyeyim biraz daha. Birde ben oynaması zor ama iyi oynandığında iyi fark yaratabilen sınıfları severim. Öneri var mı? bir tane daha: atıyorum mage > pyro oldum. Daha sonra pyroluğu bırakabiliyor muyum :P. meh. melee mage oynayamıyormuşum. Açmam gerekiyormuş.
Öne çıkan mesajlar