Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 pvp-pve serverları arasında transfer oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 jonq said: Tank , ancak oyunda öyle bir kısıtlama yok. Istediğin zaman istediğin ROLE a geçip oynayabiliyorsun yeterki gerekli itemlerin yanında olsun. 4 ana başlık kendi içlerinde istediği şey olabilyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Normalde transfer oluyorda F2P de nasıl olur, hiç incelemedim. Normalde bedava idi ama F2P de bedava olur mu, Hatta açık mı bilemiyorum. Class olayını şöyle açıklama çalışayım. IRK -> CLASS/ROLE -> SOUL ( DPS , Supporter , Defans şeklinde farklı türlere ayrılıyor ) şeklinde bir sistem var. IRK ların bir önemi yok. ROLE dediğimiz şey 3 SOUL dan oluşan buildler. Bu 3 soul için bir kısıtlama yok. İstediğin 3 SOUL'u seçebiliyorsun. Tabiki her biri farklı ve farklı işler için kullanılıyor. Uygun olanları seçip kullanırsan oynamak istediğin class ( Healer, tank, dps ) da en iyi performansı alırsın. Misal ben Warrior class'ı oynayacağım dersin. Warrior class ı içinde 9 farklı soul var. Bunların bazısı PET kullanıyor, bazısı tank oluyor, bazısı kalkan kullanıyor, bazısı dual weapon takılıyor vs vs. Tamamen senin zevkine kalmış. Misal ben tank olucam ama yanıma da DPS yapsın diye PET olan bir soul alırım diyebilirsin. Bu da mümkün ancak ortama göre ne kadar verimli olur tartışılır. Oynadıça göreceksin. Bir karaktere Max 6 Farklı ROL oluşturabiliyorsun ancak CLASS'ın kalıcı. Misal WARRIOR seçtikten sonra orda bulunan 9 soulu kullanarak zevkine göre 6 farklı ROLE oluşturabilir bunlarıda hiç bir kısıtlama, cooldown vs olmadan combatta olmamak şartıyla istediğin an değiştirebiliyorsun. Misal DPS Role u yaptın ortamda takılıyorsun felan ancak bir an oldu TANK gerekti, direk açıp oluşturduğun TANK Role une geçerek ( Tabiki TANK lığa uygun itemlerinide giyeceksin ) TANKLIK yapabiliyorsun. Nette build yapmak için siteler var. O siteyi kurcalarsan sistemi az çok anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Anladım şimdi teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 yaklaşık 3 saat sonra yeni patchle birlikte f2p geliyor fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Siteside değişti :) Baya çekici olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 server seçemiyorum kilit işareti var tuşlar gri, serverlar kapalı sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Evet 1 saat önce kapattılar. 4 saat lik bakım dediler bekliyoruz. Server Durumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 az oynadım ama neverwinter gibi leş olmuş bir oyunu oynamak yerine bunun gibi oturmuş bir oyunu oynamak çok daha mantıklı. siteyi çok iyi hazırlamışlar. videolar falan iyi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 raptrde yeni hediyeler gelmiş onlara bi goz atın. newbie, amator ve elite için hediyeler var. ben anca newbie amator alırım elite falna kasar direkt biter o lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 işin iyi tarafı 15 gün kalmıştı 110 güne uzatmışlar artık rahat rahat peti alır herkes http://raptr.com/dashboard/rewards/rift-pet collector's edition mount'u gelmiş kalkmadan alayım diyordum iyi ki almamışım ehuehu http://raptr.com/dashboard/rewards/rift-mount Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Kaç aydır hala "scan games" deki ASCII bugını düzeltmediler. Bir sürü insanda raptr doğru dürüst çalışmıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 http://s3.amazonaws.com/raptrclient/raptr-3.2.0-r73399-alpha.exe Burdan indirip kurarak scan games sorununu gidebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Kaçta açılcak serverlar haberi olan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Haloldu valla saol :) saat 7 gibi oyunda "4 saatlik maintaince" die uyarı geçti. 11 gibi gelir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 iyi 1 saat bi şey diil .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Serverlar açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 hangı serverdasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 herkes icewatch da herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 icewatch da 430 kişi var sırada ilk açılış diyedir tabi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 6 gigo ram, i7 işlemci, gt 550m, ssd disk her oyunda makinanın ağlamasından bıktm arkadaş ya. nedir bu lanet anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 icewatch 700 kişi sırada / yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 f2p oldu diye yeni server açmamazlık yapmazlar her halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Diğer serverlar boş hala. Dün gece ICEWATCH da server mesaj geçtiler "iyi güzel icewatch dasınız da diğer serverlarımızda var" diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 medium pop pvp serverında başlamak mantıksız mı diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar