senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Jaegerjaquez said: yüzmeyle body yi bile birleştirisin abi istersen bi sıkıntı olmaz hatta sırf badi yapmaktansa başka şeylerde yapmak yanında çok iyi ben muay thai ye başladığımdan beri deli fark etti vucut sırf body yapıyo olduğum zamana göre yüzme ile body'yi birleştirmek sıkıntı olmaz mı ya daha bikaç gün önce biriyle konuşuyordum da yüzücü kendisi, yüzme kasları ters şekilde çalıştırdığından yüzmeden sonra yapacağın body boşa gider dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bugün ben de başlıyorum body buildinge kassız halimle kaslı halimin fotolarını gelecek yaz koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 boşa gitme nedir abi :D ben yüzme şansım olduğunda hep yüzme+body birlikte yaptım baya faydasını görüyordum fiziksel akitivetinin kulvarı olmaz istediğini yaparsın belki arkadaşın arka arkaya yapma demiştir zaten dinlenmeden ikisini birden yapabilmek zorlar baya boşa gitmez ama alışık değilsen overtrain olur ama aynı gün içinde 4-5 saat aralıkla çok rahat yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ya bişi bilmiyosun konuşuyosun jaeger !!! vg ile yüzme birbirini nötrler. ama geri geri yüzersen bişi olmaz https://static.59saniye.com/thumbs/2012/08/20/20120820023201-5719.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 asfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 senko said: bikaç gün önce biriyle konuşuyordum da yüzücü kendisi, yüzme kasları ters şekilde çalıştırdığından yüzmeden sonra yapacağın body boşa gider dedi. bir efsane mi doğuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 mesela 6 yıl yüzdükten sonra 6 yıl body yaparsan 12 yıl önceki haline dönüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 kelebek yüzersen testesteron azalıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ./spot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yüzme ile yağları yakın sonra o yağlar vücuttayken body e gidip onları kasa dönüştürün ahahah varmı daha salakça bir şey söyleyebilecek bunu geçemezsiniz bence hahah senko alınma kardeş bu arada haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 senko dememiş ki niye alınsın? yüzücü tanıdığı demiş. ama senko da yemiş biraz sanki sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bu normal yine ya. kas kazanmak icin once yaglanman lazim sonra onlari kasa cevirecen diyen insanlar taniyorum. Kardes simyaci miyiz biz yagi nasil kasa cevirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 turning fat into muscle like jesus http://brianjarrett.com/wp-content/uploads/2010/01/muscle_jesus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 sequo noldu yasiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ahaha alınmam ben bebekler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yardım günlük 2 antreman sabah aksam 12 ser set toplamda sabah 6 aksam 6 8x6 barfiks 15x6 dips ve 12 km kosu 1 haftadır böyle yapıyorum bu gün gögüs kafesim patlıycak gibi oldu sıkısıyor resmen nerde hata yapıyorum ölücem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aortu eline alırsın yavaş koş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Jaegerjaquez said: turning fat into muscle like jesus http://brianjarrett.com/wp-content/uploads/2010/01/muscle_jesus.jpg isa tam istediğim vucudu yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 gerçi allah büyü yapmıştır, kendi uğraşmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yeni teknik beyleerrr http://www.youtube.com/watch?v=4fBssXbaq60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://i.imgur.com/JEYyKEF.jpg olmus mu omuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 senko said: Jaegerjaquez said: yüzmeyle body yi bile birleştirisin abi istersen bi sıkıntı olmaz hatta sırf badi yapmaktansa başka şeylerde yapmak yanında çok iyi ben muay thai ye başladığımdan beri deli fark etti vucut sırf body yapıyo olduğum zamana göre yüzme ile body'yi birleştirmek sıkıntı olmaz mı ya daha bikaç gün önce biriyle konuşuyordum da yüzücü kendisi, yüzme kasları ters şekilde çalıştırdığından yüzmeden sonra yapacağın body boşa gider dedi. yüzücü arkadaşın çok bilgiliymiş. foruma davet et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Nekro said: bu normal yine ya. kas kazanmak icin once yaglanman lazim sonra onlari kasa cevirecen diyen insanlar taniyorum. Kardes simyaci miyiz biz yagi nasil kasa cevirelim. burdaki insanlar normal popülasyonun yarısından fazlası oluyo önce çok ağırlık az tekrarla şişirip yaz gelince az ağırlık çok tekrarla kesmek çizmek ve biçmek var bi de toz alınca şişiyosun badiyi bırakınca sarkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 tiLi said: senko said: Jaegerjaquez said: yüzmeyle body yi bile birleştirisin abi istersen bi sıkıntı olmaz hatta sırf badi yapmaktansa başka şeylerde yapmak yanında çok iyi ben muay thai ye başladığımdan beri deli fark etti vucut sırf body yapıyo olduğum zamana göre yüzme ile body'yi birleştirmek sıkıntı olmaz mı ya daha bikaç gün önce biriyle konuşuyordum da yüzücü kendisi, yüzme kasları ters şekilde çalıştırdığından yüzmeden sonra yapacağın body boşa gider dedi. yüzücü arkadaşın çok bilgiliymiş. foruma davet et bizle de ayni havuza girer mi dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar