monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 geçen ölçüm yaptırdım son ölçümden beri 3 kilo vermişim ama bunun yarısını kastan vermişim. kardiyoya ağırlık ver dedi ama nabzın 150'yi geçmesin dedi. nabacam yani ben şimdi koşu bandının üzerinde kitap mı okuycam. abinin birisi de koşarsan kastan yersin dedi. of çok fena kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Dizi izleyerek koş ama nabzını abartma yani 120-140 arası olsun. Yiyecek olarakda protein ağırlıklı beslen. İstediğin kiloya ulaşınca kardiyo günü ile ağırlık gününü değişmeli olarak devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 protein ağırlıklı beslen. kardiyoyu azalt. ağırlığı arttır. o ölçüm aletlerine güvenme aynaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Tili hocamıza +1 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 peki vücudu günlük bölümlere bölmem mi uygun olur bi gün karın göğüs ikinci gün bacak omuz gibi. haftada 5 gün spora gidiyorum 5 gün de gitmek istiyorum gitmeyince bir eksiklik oluyor ihtiyaç gibi oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Nası 5 gün gidebiliyosunuz lan =( Ben dün gittim bugün mümkün değil dökülürüm. Gerçi zorlayıp gitsem alışır mıyım acaba? Bide tabi ecto olarak gitmem iyi midir o daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bence yeni başladıysan 1er gün ara ver. 15 gün/1 ay sonra üst üste gitmeye başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Çok sık ağırlık çalışımı sıkıntı yapabiliyor. Yani bir gün ara verip kasların kendini tedavi etmesine izin vermek daha sağlıklı ve sakatlanmayı önleyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 5 gün gidebiliyosan git hacı bisi olmaz kaslar 3günde dinlenirmis falan hikaye geliyo bana hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hafta sonu rest yap birde bacaktan sonra bir gun rest yapsan yeterli olur heralde. Ornek 1. gun : chest-biceps 2. gun : leg-abs 3. gun : rest 4. gun : omuz-triceps 5. gun : back-abs-calf 6. gun : rest 7. gun : rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Jaegerjaquez said: 5 gün gidebiliyosan git hacı bisi olmaz kaslar 3günde dinlenirmis falan hikaye geliyo bana hep jaeger hocamıza +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 2 gün rest cok sıkıntı ya vucut aptallasıyor haftanın günlerine gore bolemiyorum ben hic hangi salak 7 gün yaptıysa 1 haftayı program uyusmuyor o yüzden her pazartesi farklı bi idmanla haftayı acıyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 axedice said: Nası 5 gün gidebiliyosunuz lan =( Ben dün gittim bugün mümkün değil dökülürüm. Gerçi zorlayıp gitsem alışır mıyım acaba? Bide tabi ecto olarak gitmem iyi midir o daha önemli. kası öldürmeye yönelik drop setler süpersetler yapmazsan gidiliyor 6 gün de gidiliyor. ama bütün setlerde failure ve hatta failure ötesinde çalışırsan ve çok hareket veya setXtekrar varsa ertesi gün ben de gidemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Jaegerjaquez said: 2 gün rest cok sıkıntı ya vucut aptallasıyor haftanın günlerine gore bolemiyorum ben hic hangi salak 7 gün yaptıysa 1 haftayı program uyusmuyor o yüzden her pazartesi farklı bi idmanla haftayı acıyorum :d kış gelince bende ayni boyleyim ya bir pazar yatiyorum. Birde bacaktan sonraki gun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sayıları sallıyorum ama 5kg ile 3 seti (10 tekrar) az zorlanarak yapmak mı daha verimli 10kg ile yapıp 2. setin sonunda bitip 3. sette anca 1-2 tekrar yapabilmek mi daha verimli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 tiLi said: axedice said: Nası 5 gün gidebiliyosunuz lan =( Ben dün gittim bugün mümkün değil dökülürüm. Gerçi zorlayıp gitsem alışır mıyım acaba? Bide tabi ecto olarak gitmem iyi midir o daha önemli. kası öldürmeye yönelik drop setler süpersetler yapmazsan gidiliyor 6 gün de gidiliyor. ama bütün setlerde failure ve hatta failure ötesinde çalışırsan ve çok hareket veya setXtekrar varsa ertesi gün ben de gidemem. 6 gun giant super kil tuyde gidiliyor. tested! kastan gider olayida abartilmasin. o kasdan gider olayi %6-7 alti yag oranli ciddi tiplerde giderse gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ufak soru meyve likoru geldi eve cok guzel boyle, arada bir calisirken agzima atiyorum :)))) oluyorum 30 ml, 90 kcal falan yemedigim ekmege karbonhidrata saysam sorun olur mu alkollu olmasi cheat day degil hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 alkol direk tabiri caizse metabolizma skici canın istiyorsa iç tabi arada içmekten bişi olmaz ama şunu unutma ki doğru bir şey yapmıyorsun ama tabi suçluluk duymadan iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bi süredir evde şınav çekiyorum ama artık basit gelmeye başladı. var mı şöyle "yiyorsa bunu yap" şeklinde hareketler? ağırlık olayına girmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 tek el,2 parmakla çekilen bruce lee şınavı ben bunu yapabildiğim gün tamam diyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Claiborne said: bi süredir evde şınav çekiyorum ama artık basit gelmeye başladı. var mı şöyle "yiyorsa bunu yap" şeklinde hareketler? ağırlık olayına girmeden. http://www.fitness666.com/2012/06/push-up-progression.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 razzo said: Sayıları sallıyorum ama 5kg ile 3 seti (10 tekrar) az zorlanarak yapmak mı daha verimli 10kg ile yapıp 2. setin sonunda bitip 3. sette anca 1-2 tekrar yapabilmek mi daha verimli? şu arkadasın sorusunu cevaplayın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 anladığım kadarıyla body building'de kesin ve net doğrular yok çoğu zaman. ama bana 10 sene falan çalışan 2 arkadaşın dediği "3 seti tamamlayacağın kilolarla çalış" idi. egoya yenik düşmemek lazım. 5 kilo ile çalışırken ilk sette hafif geliyor diye baştan 10'a çıkarıp sonra 3. seti yapamamak çok mantıklı değil. Egoyu spor salonuna girerken kapıda bırakmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bu incline ile declineın tam olarak nereleri geliştirdiğini söyleyebilir misiniz? farkı nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Hızır idi yunus idi gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar